Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

Kombinovano godiste 2007-2008 ce biti jako kao i ono 2005-2006. Dosta talentovanih igraca ima u tim godistima.

Edited by Micko8
Posted (edited)

Dans je i juniorski derbi Crvena Zvezda-Mega.

Edited by Micko8
Posted (edited)

Bogoljub je najbolji mada nije imao bas najbolju utakmicu danas , bio je i u problemima sa licnim greskama. Topic je bio najgori igrac  u obe ekipe. Ne znam zasto su ga priklljucivali juniorskom timu po prvi put ove sezone , dobili bi utakmicu bez njega. Ovako totalno neuigran sa saigracima a i silio je mnogo a to nije karakteristika u njegovoj igri . Crvena Zvezda je kontrolisala utakmicu kada je on bio na klupi a raspadali su se sa njim na terenu . Kod Crvene Zvezde su zanimljivi Gacic i Gagic , dva najbolja igraca u juniorskoj ekipi ove sezone . Dva imenjaka sa slicnim prezimenima. Gacic se fizicki popravlja, dosta je cvrsci u duelima , ume da igra sa loptom. Gagic je lepo gradjen, ima kvalitetan sut , veoma  zanimljiv krilni igrac. 

Edited by Micko8
Posted

Nije da nesto pratim ali da li postoji ijedan srpski igrac, bek ili plej, od 20 do 25 godina koji igra u nekom klubu koji igra evroligu, eurokup ili onu fiba ligu?

Posted (edited)

trifunovic uros

edit: vanja jos uvek ima 25, ne znam da li si mislio ispod toga

Edited by Joe D
  • +1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

On je 97 godiste, ne pripada on na ovoj temi:) Na primer Dragan Bender njegov vrsnjak, vec iza sebe ima propalu NBA karijeru i neki polu povratak u evropskoj kosarci.

Edited by Micko8
Posted
4 minutes ago, Micko8 said:

On je 97 godiste, ne pripada on na ovoj temi:) Na primer Dragan Bender njegov vrsnjak, vec ima iza sebe propalu NBA karijeru i neki polu povratak u evropskoj kosarci.

Moja greška, mrzelo me da se iscimam da vidim godište :D

Posted (edited)

Filip Jovic navodno presao kod Miska. Znaci sada im je juniorski tim jos jaci, ima da se prosetaju kroz domace prvenstvo i odbrane evroligasku titulu.

Edited by Micko8
  • 4 weeks later...
Posted

jel imaju hajlajtsi djurisica protiv grobara?

Posted (edited)

Da i mi Markovici malo se pohvalimo :rolleyes:

Edited by Блок_64
  • +1 7
  • Wub 1