Eleniko Posted March 6 Share Posted March 6 sad kad me ovaj suvi vrganj prosvetlio setih se da umem da dodam i šaku sitno seckane pancete ili kakve slične dobre slaninice sad kako smo civilizacijski uznapredovali toga ima da se kupi i u gotovoj formi da se domaćica ne tangira malo manje soli u tom slučaju Link to comment
Frank Pembleton Posted March 7 Share Posted March 7 Sad moram sutra do mesare po repove... 2 Link to comment
Eleniko Posted March 7 Share Posted March 7 srećno i javi pošto su tamo bizarni podatak je da repovi na mom ostrvu koštaju kao premium komad junetine popizdeo sam kada sam video da su 10e, isto koliko su recimo i juneći obrazi Link to comment
aram Posted March 7 Share Posted March 7 Izbezobrazilo se to, ovde svinjske obraze valjaju za 15-20€. Juneće se ne sećam kad sam video, a garant bi bili duplo. Link to comment
Mel Posted March 7 Share Posted March 7 Boze kakvim se glupostima ja gojim sramota me kad vidim shta sve ljudi kuvaju Link to comment
Ras Posted March 7 Share Posted March 7 Nemoj da te brine način, ukoliko je već rezultat isti! 3 Link to comment
nenad Posted March 7 Share Posted March 7 2 hours ago, Eleniko said: srećno i javi pošto su tamo bizarni podatak je da repovi na mom ostrvu koštaju kao premium komad junetine popizdeo sam kada sam video da su 10e, isto koliko su recimo i juneći obrazi ako se dobro secam nesto preko 2.5kg je bilo 2200, pijaca u 70om, prosli vikend, znaci oko 800. Link to comment
nenad Posted March 10 Share Posted March 10 sad bacih pogled, na pijaci u 44om je rep 1100 dinara. :( Link to comment
Eleniko Posted March 11 Share Posted March 11 https://www.instagram.com/reel/C3i3Ci2siTC/?fbclid=IwAR2OOeZNoXq8ANigM7vQ9f-vaDReiBWUjX_Dv0N-OHro1IkEg1e8tNJ2_NI koji rad sataricom Link to comment
Čutura Posted March 11 Share Posted March 11 30 minutes ago, Eleniko said: https://www.instagram.com/reel/C3i3Ci2siTC/?fbclid=IwAR2OOeZNoXq8ANigM7vQ9f-vaDReiBWUjX_Dv0N-OHro1IkEg1e8tNJ2_NI koji rad sataricom Spoiler Link to comment
djili Posted March 24 Share Posted March 24 Ajde da pitam ovde @Braća Strugacki Ovo se prodaje za pranje voća i povrća, sastojci: Aqua/Water/Eau, Decyl Glucoside, Lactic Acid, Cellulose Gum, Potassium Sorbate, Sodium Chloride Jel ovo bolje, gore, isto kao pranje običnom vodom? I drugo, kupila sam neke posude od tankog nerđajućeg čelika za držanje hrane. Oprane su normalno, ali kada se protrljaju salvetom npr. ostane sivi trag na papiru. Guglanje kaže da to valjda hrom iz čelika oksidira. Jel mogu da stavljam hranu u ovo? Link to comment
Sestre Bronte Posted March 24 Share Posted March 24 pranje vodom obično nije dovoljno, voće i povrće se uglavnom tretiraju emulzijama voska koje produžavaju rok trajanja o ovom spreju ne znam ništa Link to comment
Eleniko Posted March 24 Share Posted March 24 ovaj sprej je nadgradnja za narodno pranje u sodi bikarboni može voće povrće mogu polni organi zajedno nije preporučljivo 1 Link to comment
Eleniko Posted March 24 Share Posted March 24 zapravo jedna od dražih scena iz noćnog života i pripadajuće joj prehrane se desila pre jedno 20+ godina kod nišlije kod tadašnje palilulske pijace, napolju jedna od onih nepodnošljivih noći u avgustu sa 35C++ naručili mi neki roštilj i čekamo da se spremi, ja kao obilazim oko kioska, prođem pored otvorenih vrata imam šta i da vidim, radnica kojoj je zapalo da iseče paradajz za priloge, stavila paradajz u lavor sa vodom u koji je istovremeno potopila svoje noge oko kojih veselo plutaju paradajzi sasvim sigurno od tada ne naručujem paradajz u prilog za gurmansku ili punjenu ne samo u nišliji koji više ni ne postoji a ni inače mada je žena možda znala neku tajnu dezinfekcije paradajza kome nije ispoštovana karenca 3 Link to comment
Mel Posted March 24 Share Posted March 24 1 minute ago, Eleniko said: zapravo jedna od dražih scena iz noćnog života i pripadajuće joj prehrane se desila pre jedno 20+ godina kod nišlije kod tadašnje palilulske pijace, napolju jedna od onih nepodnošljivih noći u avgustu sa 35C++ naručili mi neki roštilj i čekamo da se spremi, ja kao obilazim oko kioska, prođem pored otvorenih vrata imam šta i da vidim, radnica kojoj je zapalo da iseče paradajz za priloge, stavila paradajz u lavor sa vodom u koji je istovremeno potopila svoje noge oko kojih veselo plutaju paradajzi sasvim sigurno od tada ne naručujem paradajz u prilog za gurmansku ili punjenu ne samo u nišliji koji više ni ne postoji a ni inače mada je žena možda znala neku tajnu dezinfekcije paradajza kome nije ispoštovana karenca Ok, vishe ne jedem. Dosta je i bilo. 2 1 Link to comment
Recommended Posts