Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

E, super, drago mi je da je uspelo :)

• Replies 7.4k
  • Views 717.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

E, super, drago mi je da je uspelo :)

kako da ne! testo ima dobru temperatursku karakteristiku ^_^ i ne lijepi se za divajs ama nikako. proshli put sam usvinjila pola kuhinje :lolol:

Edited by gospa buba

meru uzela chasu od jogurta, nachi 2 deci.

Standardna srpska korporacijska i slobodno trzisno liberalna casa od jogurta/pavlake daaaavno nema 2 deci.

Ima samo 1.8 deci, proveri ti to malo bolje.

Ono, mozda je to razlog sto je taj rostilj uspeo  :lolol:

Standardna srpska korporacijska i slobodno trzisno liberalna casa od jogurta/pavlake daaaavno nema 2 deci.

Ima samo 1.8 deci, proveri ti to malo bolje.

Ono, mozda je to razlog sto je taj rostilj uspeo  :lolol:

imam staru chashu <_<

ooo sumnjo, ooo zla namero :lolol:

edip. i smore, da ti kazem ^_^

Edited by gospa buba

• 2 weeks later...

naislo mi jedno novozelandsko jagnje, u ovom izdanju:

RCS_RoundSteak-005CC.jpg

kako ga najbolje termicki obraditi? jel ovo nesto sto se brzo przne, ili moze dugo da stoji u rerni (na koliko?) i postane skroz meko? 

u rernu na 120 pa lagano

vidis, i meni osecaj govori da je tako najbolje, a kad guglam recepte sve nesto brzo-przuce. pa me zbunilo.

neeee! ubices ga! ja sam pekao ove iste na rostilju, bukvalno iste, bas sa Novog Zelanda. marinirao sam ih standarno kako ja volim za jagnjetinu (kumin, limun,bluk, mulje) i grilovao sam ultra kratko, 3 minuta sa jedne i 3 minuta sa druge strane, i gotovo.

renne, mnogo je ovo delikatan kotlet za dugo pecenje, nema dovoljno masnoce za dugi tretman, osusice se, veruj mi. ovo je za gril ili za tiganj, da spolja bude osmudjeno, a unutra crveno.

Edited by Грешни Василије

naislo mi jedno novozelandsko jagnje, u ovom izdanju:

67p1uf.png

kako ga najbolje termicki obraditi? jel ovo nesto sto se brzo przne, ili moze dugo da stoji u rerni (na koliko?) i postane skroz meko? 

icon_chew.gif

da, i ovi moji su bas isti kao sa slike (lamb leg steak pise na pakovanju), dakle nije cela butkica s mascu. 

icon_chew.gif

tome se nadam, samo da ne zabrljam ^_^

da, i ovi moji su bas isti kao sa slike (lamb leg steak pise na pakovanju), dakle nije cela butkica s mascu. 

isto, isto, kupio sam to u Metrou, komad ima 100 grama. predivni, delikatni kotleti ali nemaju masti skoro uopste osim na ivici, gola krtina. to se jede maltene zivo, da bude roze unutra...verujem ja Reneu uvek ali ovde poslusaj mene i neces se pokajati. odlicni su kotleti.

ako jke butkica onda naravno na kratko, mislio sam da je plećkica u pitanju, moja greška, bilo čiji but ide na kratko

prastaj, ucitelju, morao sam te ispraviti :(

ako si. i treba