gospa buba Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 (edited) E, super, drago mi je da je uspelo :) kako da ne! testo ima dobru temperatursku karakteristiku ^_^ i ne lijepi se za divajs ama nikako. proshli put sam usvinjila pola kuhinje Edited April 9, 2014 by gospa buba
namenski Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 meru uzela chasu od jogurta, nachi 2 deci. Standardna srpska korporacijska i slobodno trzisno liberalna casa od jogurta/pavlake daaaavno nema 2 deci. Ima samo 1.8 deci, proveri ti to malo bolje. Ono, mozda je to razlog sto je taj rostilj uspeo
gospa buba Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 (edited) Standardna srpska korporacijska i slobodno trzisno liberalna casa od jogurta/pavlake daaaavno nema 2 deci. Ima samo 1.8 deci, proveri ti to malo bolje. Ono, mozda je to razlog sto je taj rostilj uspeo imam staru chashu <_< ooo sumnjo, ooo zla namero edip. i smore, da ti kazem ^_^ Edited April 9, 2014 by gospa buba
betty Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 naislo mi jedno novozelandsko jagnje, u ovom izdanju: kako ga najbolje termicki obraditi? jel ovo nesto sto se brzo przne, ili moze dugo da stoji u rerni (na koliko?) i postane skroz meko?
betty Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 vidis, i meni osecaj govori da je tako najbolje, a kad guglam recepte sve nesto brzo-przuce. pa me zbunilo.
Аврам Гојић Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) neeee! ubices ga! ja sam pekao ove iste na rostilju, bukvalno iste, bas sa Novog Zelanda. marinirao sam ih standarno kako ja volim za jagnjetinu (kumin, limun,bluk, mulje) i grilovao sam ultra kratko, 3 minuta sa jedne i 3 minuta sa druge strane, i gotovo. renne, mnogo je ovo delikatan kotlet za dugo pecenje, nema dovoljno masnoce za dugi tretman, osusice se, veruj mi. ovo je za gril ili za tiganj, da spolja bude osmudjeno, a unutra crveno. Edited April 19, 2014 by Грешни Василије
Прслин Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 naislo mi jedno novozelandsko jagnje, u ovom izdanju: kako ga najbolje termicki obraditi? jel ovo nesto sto se brzo przne, ili moze dugo da stoji u rerni (na koliko?) i postane skroz meko?
betty Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 da, i ovi moji su bas isti kao sa slike (lamb leg steak pise na pakovanju), dakle nije cela butkica s mascu.
Аврам Гојић Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 da, i ovi moji su bas isti kao sa slike (lamb leg steak pise na pakovanju), dakle nije cela butkica s mascu. isto, isto, kupio sam to u Metrou, komad ima 100 grama. predivni, delikatni kotleti ali nemaju masti skoro uopste osim na ivici, gola krtina. to se jede maltene zivo, da bude roze unutra...verujem ja Reneu uvek ali ovde poslusaj mene i neces se pokajati. odlicni su kotleti.
renne Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 ako jke butkica onda naravno na kratko, mislio sam da je plećkica u pitanju, moja greška, bilo čiji but ide na kratko
Recommended Posts