April 13, 201213 yr meso nije previse bitno od kojih je delova, samo da je bez kostiju. obavezno svez spanac i mladi luk, krupno seckaj, a slobodno dodaj jos poneki zelenisZnaci nikako sa kostima?
April 13, 201213 yr Koliko ja znam, iz nekog razloga ne valja sa kostima. Sad, iz kog, jebem li ga...
April 13, 201213 yr Ma otpasce meso sa kostiju pa ce po kapami da se vuku koske. Mislim da je to jedini razlog, kosti samo poboljsavaju ukus.
April 13, 201213 yr nikad nisam čula da se kapama pravi od mesa bez kostiju, pa opšte je poznato da je meso sa kostima najukusnije.ne mora se dinstati baš do te mere da koske ispadaju, mislim, pravila sam baš mnogo puta kapamu i nikada nisam imala problem sa kostima.
April 13, 201213 yr ženski časopis ''svijet'' (ne postoji više). bre dudo kakva je to novina bila, jelda :wub:il kakvi smo mi bili, istovremeno, shta li je... :(edip. vidim, majonez se joshte gica ^_^ Edited April 13, 201213 yr by thermal bug
April 13, 201213 yr sta je moguce napraviti od viska jagnjetine koja pretekne? jel moze kapama, kako bi to ispalo?
April 13, 201213 yr bre dudo kakva je to novina bila, jelda :wub:il kakvi smo mi bili, istovremeno, shta li je... :(mladi ?? :( Edited April 13, 201213 yr by duda
April 13, 201213 yr Ma otpasce meso sa kostiju pa ce po kapami da se vuku koske. Mislim da je to jedini razlog, kosti samo poboljsavaju ukus.Pa zato i pitam meni je svako meso sa kostima ukusnije...U medjuvremenu malo cemo da meksamo frikando...
April 13, 201213 yr mladi ?? :(valjda. neki drugi svakako. ne znam ni ja :unsure:kad gledam to vreme, nekako jasno vidim da je moglo da se pretochi i u neshto sasvim drugo. ali nije, valjda zato sto nije ni moglo...jes da sam u debelom offu, al imam, naulici kupljenu, polovnu knjigu, u kuhinji sa ljubavlju, sofije loren. al nije u knjizi kvaka, nego je prethodni vlasnik isecao iz svijeta recepte, i lepio na prazne strane i margine u knjizi. i to kakve recepte, najnemogucije recepte kuglofa i sufleja sa 267 bezumnih parametara, od temperaturskih uslova do 2 kila ribizli ili belih shljiva. u potpunoj suprotnosti sa idejom i sadrzajem knjige ^_^ i oni mi isto chine 1 nadrealnu radost, kad ih vidim.edip. u poslednje vreme u kujni ima mnogo zena sa nozevima. a da se gazza ipak vrati u kujnu? ^_^za reneja necu vishe ni da pitam! bash me briga za njega, eto mu! <_< Edited April 13, 201213 yr by thermal bug
April 13, 201213 yr @ frank p. kako uredna kuhinja bokte :o tj. mislim pre sve ga na šporet. vidi se da nije nov, al' ko nov
April 13, 201213 yr @ frank p. kako uredna kuhinja bokte :o tj. mislim pre sve ga na šporet. vidi se da nije nov, al' ko nov +1Vidi se da fast fud dominira.A ne dominiraju zemunsko-nemacki geni kod gazdarice na kuhinju.A Fast-fud je cak i oslabio u zadnje vreme...
April 14, 201213 yr sto je dzezva prevrnuta na ringli i na ovoj slici i na onoj sa jagnjecom kapamom? å za blistavost kujne :Hail:nego, jel mogu da se naprave pite (od mesa, krompira i praziluka, sira i zelja) dan ranije, på da se sledeceg dana ispeku? bojim se da se nesto ne pokvari, da se npr ne ugnjecavi testo od fila koji stoji preko cele noci. radio neko to?