Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

pa valjda hoće da kažu ''kada je skoro gotovo'' :D

Posted
meso nije previse bitno od kojih je delova, samo da je bez kostiju. obavezno svez spanac i mladi luk, krupno seckaj, a slobodno dodaj jos poneki zelenis
Znaci nikako sa kostima?
Posted

Koliko ja znam, iz nekog razloga ne valja sa kostima. Sad, iz kog, jebem li ga...

Posted

Ma otpasce meso sa kostiju pa ce po kapami da se vuku koske. Mislim da je to jedini razlog, kosti samo poboljsavaju ukus.

Posted

nikad nisam čula da se kapama pravi od mesa bez kostiju, pa opšte je poznato da je meso sa kostima najukusnije.ne mora se dinstati baš do te mere da koske ispadaju, mislim, pravila sam baš mnogo puta kapamu i nikada nisam imala problem sa kostima.

Posted (edited)
ženski časopis ''svijet'' (ne postoji više).
bre dudo kakva je to novina bila, jelda :wub:il kakvi smo mi bili, istovremeno, shta li je... :(edip. vidim, majonez se joshte gica ^_^ Edited by thermal bug
Posted

sta je moguce napraviti od viska jagnjetine koja pretekne? jel moze kapama, kako bi to ispalo?

Posted (edited)
bre dudo kakva je to novina bila, jelda :wub:il kakvi smo mi bili, istovremeno, shta li je... :(
mladi ?? :( Edited by duda
Posted
Ma otpasce meso sa kostiju pa ce po kapami da se vuku koske. Mislim da je to jedini razlog, kosti samo poboljsavaju ukus.
Pa zato i pitam meni je svako meso sa kostima ukusnije...U medjuvremenu malo cemo da meksamo frikando...Epnaj.jpg
Posted (edited)
mladi ?? :(
valjda. neki drugi svakako. ne znam ni ja :unsure:kad gledam to vreme, nekako jasno vidim da je moglo da se pretochi i u neshto sasvim drugo. ali nije, valjda zato sto nije ni moglo...jes da sam u debelom offu, al imam, naulici kupljenu, polovnu knjigu, u kuhinji sa ljubavlju, sofije loren. al nije u knjizi kvaka, nego je prethodni vlasnik isecao iz svijeta recepte, i lepio na prazne strane i margine u knjizi. i to kakve recepte, najnemogucije recepte kuglofa i sufleja sa 267 bezumnih parametara, od temperaturskih uslova do 2 kila ribizli ili belih shljiva. u potpunoj suprotnosti sa idejom i sadrzajem knjige ^_^ i oni mi isto chine 1 nadrealnu radost, kad ih vidim.edip. u poslednje vreme u kujni ima mnogo zena sa nozevima. a da se gazza ipak vrati u kujnu? ^_^za reneja necu vishe ni da pitam! bash me briga za njega, eto mu! <_< Edited by thermal bug
Posted

@ frank p. kako uredna kuhinja bokte :o tj. mislim pre sve ga na šporet. vidi se da nije nov, al' ko nov :Hail:

Posted
@ frank p. kako uredna kuhinja bokte :o
+1Vidi se da fast fud dominira.
Posted
@ frank p. kako uredna kuhinja bokte :o tj. mislim pre sve ga na šporet. vidi se da nije nov, al' ko nov :Hail:
+1Vidi se da fast fud dominira.
A ne dominiraju zemunsko-nemacki geni kod gazdarice na kuhinju.A Fast-fud je cak i oslabio u zadnje vreme...
Posted

sto je dzezva prevrnuta na ringli i na ovoj slici i na onoj sa jagnjecom kapamom? å za blistavost kujne :Hail:nego, jel mogu da se naprave pite (od mesa, krompira i praziluka, sira i zelja) dan ranije, på da se sledeceg dana ispeku? bojim se da se nesto ne pokvari, da se npr ne ugnjecavi testo od fila koji stoji preko cele noci. radio neko to?