dunja Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 da malo izreklamiram frendicu, primetih nedavno da kaci neke postove po fejsu i mislila da to uzima odnekud, kad ono njen sajtMidnight Spoonmeni je bas yummy
decak Kejt Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ima neko recept za terijaki sos ili nesto najpribliznije a bez mirina ili sakea? nesto sto moze da se iskombinuje sa siroko dostupnim sastojcima?
tazza Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) pravila sam po ovom receptu http://www.kalynskitchen.com/2006/01/weekend-herb-blogging-14.html (soja sos, voda, braon šećer, beli luk, đumbir), naišla na blog, svidelo mi se, ima drugih varijanti sa zamenom (dry sherry, rice vinegar, belo vino - na to sam nailazila) ili izostavljanjem sastojaka Edited January 31, 2012 by tazza
martinj Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 evo jedna ideja za valentajns...srcasti sendvicipravila gospodja juce i danas se bas lepo ohladili...
nezvanova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 joooj, kaki sam homemade humus zgotovila, svaka mi cast !!! od - li - can :-))) eto, neka sreca i u tu zimu, sneg i led; morala sama samcijata da ga napravim jer se nismo micali do bgda i kupili ga gotovog. nego, to je bilo ovako, uz put.... pitanje za iskusne - planiram da pravim bifteke za vecerinku, a posto ne mislim bas da ih pecem pred gostima, da li mogu recimo pola sata pre dolaska gostiju i serviranja da iz napravim, a potom da ih drzim u rerni sa folijom, ili mozda bez folije, ili vec kako? dakle, moje je pitanje jel ima nacina da bude topao, a ranije pripremljen, ili da se manem corava posla (i smislim nesto zgodnije za posluzivanje u takvim uslovima )???
nezvanova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Folija i rerna.e, pa onda ostaje prvobitni plan.hvala puno!
Duci Simonovic Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 biftek valja upacovati bar koji dan pre pecenja, ja najvisem volim kad ostoji dobre dve nedelje kad se dobro usmrdi, tad je najjaci
gospa buba Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 zmrznute bamije. sta cu shnjima? al da moze i vegetarijanac!
aram Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 predivno povrce koje se dosta jede u makedoniji i grckoj. potrazi, pisali smo vec, mislim da ima i nekih recepata.
Miralem Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 sta je to bamije?siromasni rodjak sa sela od pomija. ja to ne bih jeo.
mammy two shoes Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 zmrznute bamije. sta cu shnjima? al da moze i vegetarijanac!izdinstaj seckanu glavicu cluka i rendanu šargarepu, dodaj smrznute bamije, nalij malo vode, smanji vatru i poklopi.dodaj pirinač, kinou ili heljdu. začini biberom, paradajzom ili sokom od limuna.
Recommended Posts