Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

da malo izreklamiram frendicu, primetih nedavno da kaci neke postove po fejsu i mislila da to uzima odnekud, kad ono njen sajtMidnight Spoonmeni je bas yummy :piggy:

Posted

ima neko recept za terijaki sos ili nesto najpribliznije a bez mirina ili sakea? nesto sto moze da se iskombinuje sa siroko dostupnim sastojcima?

• 2 weeks later...
Posted

joooj, kaki sam homemade humus zgotovila, svaka mi cast !!! od - li - can :-))) eto, neka sreca i u tu zimu, sneg i led; morala sama samcijata da ga napravim jer se nismo micali do bgda i kupili ga gotovog. nego, to je bilo ovako, uz put.... pitanje za iskusne - planiram da pravim bifteke za vecerinku, a posto ne mislim bas da ih pecem pred gostima, da li mogu recimo pola sata pre dolaska gostiju i serviranja da iz napravim, a potom da ih drzim u rerni sa folijom, ili mozda bez folije, ili vec kako? dakle, moje je pitanje jel ima nacina da bude topao, a ranije pripremljen, ili da se manem corava posla (i smislim nesto zgodnije za posluzivanje u takvim uslovima )???

Posted
Folija i rerna.
e, pa onda ostaje prvobitni plan.hvala puno!
Posted

biftek valja upacovati bar koji dan pre pecenja, ja najvisem volim kad ostoji dobre dve nedelje kad se dobro usmrdi, tad je najjaci

Posted

zmrznute bamije. sta cu shnjima? al da moze i vegetarijanac!

Posted

predivno povrce koje se dosta jede u makedoniji i grckoj. potrazi, pisali smo vec, mislim da ima i nekih recepata.

Posted
sta je to bamije?
siromasni rodjak sa sela od pomija. ja to ne bih jeo.
Posted
zmrznute bamije. sta cu shnjima? al da moze i vegetarijanac!
izdinstaj seckanu glavicu cluka i rendanu šargarepu, dodaj smrznute bamije, nalij malo vode, smanji vatru i poklopi.dodaj pirinač, kinou ili heljdu. začini biberom, paradajzom ili sokom od limuna.