Milogled Bluff Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 babe su zlo +1 Sad i one traze da im se plati :(
koksy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) fetiši su vazda bili poskupi. mene je, recimo, sisanje štikle skoro u prosjake odvelo . Edited August 5, 2016 by koksy
koksy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 sisaj baletanke, daleko je isplativije isto ko da si mi reko zajebi elitnu fuksu, uzmi neku iz picinog parka, isplativije je.
Bambula Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) Sanitary mu dođe šta,konkretno me interesuje za neki alat piše da je Sanitary assembly,jedino što mi pada na pamet je za vodoinstalatere,jel to to ili ima neko određenije značenje? Edited August 17, 2016 by Bambula
ToniAdams Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 ne bih reko da je u pitanju alat, pre kao ventili, cefke, zaptivke, itd. kao neke komponente, jebemliga. no svakako kapiram da je vodoinstalaterska prica.
Bambula Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) Alat je,ima raznih ključeva i nastavaka čudnog oblika,koje je kum kupio za male pare a sad ne zna za šta služi al ponuda bila primamljiva,inače utvrdili smo da je za vodoinstalatere ali ne znam zašto jednostavno na koferu nisu napisali plumber tools to bih već znao šta je,mada i ovako igrali asocijacije pa povezali sa sanitarijama,hvala u svakom slučaju Edited August 17, 2016 by Bambula
darling Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 bosanski ijekavci, da li se u bosni kaze leziljebovic i lezi ljebe da te jedem, ili lezilebovic i lezi lebe... fala.
Bambula Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 bosanski ijekavci, da li se u bosni kaze leziljebovic i lezi ljebe da te jedem, ili lezilebovic i lezi lebe... fala. Pazi ako imaju psovku "jebem mu ljebac" onda kazu i ljeb
djili Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Pa sad, u mom selu se nije govorilo ljeb, a ne mogu da se sjetim da se nešto koristilo i lezi (h)ljebe..., ali ako bih rekla, sigurno bi bilo sa lj.
koksy Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 ja znam tačan odgovor ali zasad odbijam da vam ga saopštim. <_<
darling Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 jebemu ljebac vise zvuci kao psovka s kosova aj koksi, gukni i ti misljenje i znanje, da odlucim hocu li prelomiti ljebac ili lebac preko kolena.
Recommended Posts