Patty Lee Posted April 10 Posted April 10 34 minutes ago, Shan Jan said: Sta valja za muske sto je izaslo u zadnjih godinu-dve? Ocu da se pocastim Le Labo Matcha 26, ne znam doduše da l je po tvom ukusu. 1
Shan Jan Posted April 10 Posted April 10 BTW gde nabavljate parfeme? Nasao sam ove a imam i svog sanera u kraju
MayDay Posted April 10 Posted April 10 Već godinu i po dana sam navučena na Kurkdžian - 724. Totalni neparfem, ali mislim da više ništa drugo ne mogu da nosim. 🤷♀️ Muški miris na koji šenim je Roja Elysium. 🤪 1
askeladden Posted April 10 Posted April 10 2 hours ago, Shan Jan said: Au kume nije bas jeftin al aj probacu da vidim kakav je Samo najbolje za buduceg moderatora 1
mraki Posted April 15 Posted April 15 (edited) On 10. 4. 2024. at 7:30, Patty Lee said: @mraki E, meni su lepa ta dva! Tu Cities kolekciju su radili sa Jo Malone, I think? Sećam se da su mi bili lepi i Lisboa i Seoul (taj je rađen po uzoru na neki Jo Malone miris, ne znam koji ali ”letnje” miriše), najhvaljeniji je St. Tropez ali iskreno taj nisam nikad ni videla uživo u radnji (ne znači mi ništa opis, moram da onjušim, šta ću), on je valjda djup za neki Montale miris, no idea. Lisabon mi se očekivano svideo, svež citrusno-morski miris, taman za toplije dane. Postojanost uopšte nije talo loša… Bolja recimo nego kod Bvlgari Aqve, letnjeg mirisa koji volim i koristim. Btw, pri kraju mi je i mislim da ću uzeti opet, možda marine varijantu, iako je na meni baš nepostojan. Seul mi je dosta sladunjav, ne baš my cup of tea, mislim da ću ga proslediti dalje. Još bih jedan Zarin uzeo na slepo, ali nema ga kod nas… Sunrise On The Red Sand Dunes Edited April 15 by mraki 1
Moća Posted May 26 Posted May 26 Ja narucio Zara Vibrant leather koji je kopija Creed Aventus-a i odusevljen sam. 2
mraki Posted May 26 Posted May 26 (edited) Meni treba da stigne Sunrise on the Red Sand Dunes Ima ga samo u paketu sa Sand Desert at Sunset. 🤷♂️ Edited May 26 by mraki
Sara Posted May 27 Posted May 27 dobila parfem, meni skroz nepoznat, u Jasminu ga nema, sad moram da sipcim negde da ga onjusim pre otvaranja, jer ako nije za mene bar da prosledim zapakovano 1
Stela Posted May 27 Posted May 27 Da sam ja dobila, verovatnoca bi bila 99,99% da mi se nece svideti, ni sama ne mogu da izaberem, u druge ne polazem nade 1
Sara Posted May 27 Posted May 27 @Stela ajmo se nadat da ću biti bolje sreće, nikad nisam imala neki koji je unisex pa me svrbe prsti da ga otvorim dobila preko saradnika na poslu, tako da ništa lično, da je lično znali bi šta da kupe, ovako tjah poklonjenom konju se zubi ne gledaju 1
Shan Jan Posted May 27 Posted May 27 3 hours ago, Stela said: Da sam ja dobila, verovatnoca bi bila 99,99% da mi se nece svideti, ni sama ne mogu da izaberem, u druge ne polazem nade Ja isto imam bas specifican ukus (miris?) za parfeme. Skoro probao sve sto ste mi ovde predlozili i jos, ni jedan mi se nije svideo. To je to, moracu do kraja veka da trosim ovih 10tak sto sam nasao da mi odgovaraju
Katikon Posted May 27 Posted May 27 Belodore ih drzi, Kralja Petra, Merkator, Galerija. Nisam sigurna da li ih Fabu u Knezu ima jos. Bolje probaj prvo, skup je
Stela Posted May 27 Posted May 27 1 hour ago, Shan Jan said: Ja isto imam bas specifican ukus (miris?) za parfeme. Skoro probao sve sto ste mi ovde predlozili i jos, ni jedan mi se nije svideo. To je to, moracu do kraja veka da trosim ovih 10tak sto sam nasao da mi odgovaraju Eh, da je desetak. Nasla 3-4, od toga se dva vise ne proizvode . Cak i nisam nesto zeljna da imam 10 parfema i da stalno kupujem i isprobavam nove, ali mi je dosadilo malo ovo sto koristim. 1
Stela Posted May 27 Posted May 27 35 minutes ago, Sara said: To je moj slucaj za frizure, ceo zivot tragam i jos uvek nista Eto, a meni su frizure dobre, ljudi ih komentarisu i hvale . I nalazim se u raznim varijantama, menjam, skracujem, pustam... Parfemi i ja smo na vi . 1
Recommended Posts