morgana Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 (edited) meni se cini da je chloe mijenjao mirisnu formulu, no mozda grijesim. u sjecanju mi je bio kao prilicno lijep, a kad sam omirisala u namjeri da ga kupim, bio je skroz tetkast, previse cvjetni i naporan. doduse, ja u sebe nemam bas mnogo povjerenja sto se tice parfema, jer mi se povremeno desi da mi zasmeta neki oproban, a na nove se jako tesko navikavam.sad ima i chloe love Edited February 13, 2011 by morgana
pt 2.0 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 sad ima i chloe loveau. nisam bas obratila paznju na detalje.ali to sto pisete za chloe i ja mogu da potvrdim (izmedju ostalog zato i oklevam)... proslog leta sam ga pomirisala u italiji, i bio mi je bzvz.mada, meni skoro svi parfemi smetaju, a leti je to puta milion. tako da - ko ce ga znati...
morgana Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ajde bas javi treci utisak o chloe-u, ako ga opet omirises i/ili kupis. mozda i ja odem do parfimerije da ga opet isprobam.a mademoiselle coco je odlican.
Sara Goldfarb Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 već sat vremena bezuspešno pokušavam da se setim kako se zove parfem koji sam dobila dobila na poklon pre nekoliko godina. miris je bio naprosto savršen.jedino čega se sećam je plavo ljubičasta kutija i poklopac u obliku zvezde.
Afterburner Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 eventualno jos ovaj, angel od muglerabtw chloe love je dosta puderast parfem, pritom prilicno neubedljiv i neoriginalan, ali zenstven
MayDay Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nemojte love, chloe kupovati na prolece. on ide uz hladan vazduh i kaput, kao i womanity.
Sara Goldfarb Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 eventualno jos ovaj, angel od muglerabtw chloe love je dosta puderast parfem, pritom prilicno neubedljiv i neoriginalan, ali zenstvennijeeeeeeeeeeee.treba mi preporuka za neki proljetni parfem.ne previše slatkast niti previše jak. *nako više diskretan.
Ava Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 (edited) nijeeeeeeeeeeee.treba mi preporuka za neki proljetni parfem.ne previše slatkast niti previše jak. *nako više diskretan.svi su ok za prolece/leto Edited February 14, 2011 by Ava
Nicol Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 proljetna klasika je i chanelov madmoiselle. afterburner i ava, dobro nam došle.
Ava Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 svakako,chanel je 24/7/365, uzivancija za sva vremena.moj favorit za prolece/leto - chance fraiche,za jesen/zimu - coco,a za posebne prilike - gardenia
Ava Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 umalo da zaboravim, hvala na dobrodoslici - uz chanel je sve kao kod kuce
Sara Goldfarb Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 od svih chanel-ovih koje sam danas omirisala ovaj mi nekako najviše paše.mada mi ni ovaj ne stoji loše.
Afterburner Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 afterburner i ava, dobro nam došle.hvala! :)
Recommended Posts