morgana Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 (edited) cekaj, jel postojao i it parfem, mala valjkasta bocica sa crvenim cepom? revlon?edit: ipak ne, revlonov je bio charlie Edited March 7, 2008 by morgana
FranziskaKafka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ne znam da li je bio i parfem IT, ovaj o kojem pricam je bio pljosnato-duguljasto-zaobljen i suzavao se pri vrhu. Mozda se zvao i Charlie, "lici mi", ali je bio u crvenoj bocici.
FranziskaKafka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A ko bi ovo kupio? http://www.metro.co.uk/news/article.html?i...p;in_page_id=34Want a scent with a distinct fragrance that no one else has? Well, blood, sweat, saliva and a dollop of sperm is just the thing for the stinking rich, if a perfume on sale at Harvey Nichols is anything to go by.The perfume, S?cr?tions Magnifiques, contains the smell of all those things and still sells for ?76 a pop.
Mocking Bird Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Za dan.....i to u svom prvobitnom obliku... Za veče....
Mp40 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To brate! Uz onaj patriotski kacket sto nose Englezi kojima je jedina mana sto nisu Srbi.Ali, jes vala, i ja volim taj parfum...
Dina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 upravo kupljen, za tople dane (:za sada mi se svidja..
shimpu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 parfem stavljam samo kad idem kod doktora...ustvari to nije parfem nego stick za ispod miske...ne znam koje je marke posto sam skinuo nalepnicu...i evo traje mi skoro dve godine...super investicija
Alfa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 moja 4 omiljena:1)Burberry Summer Time2)Carolina Herrera parfemčić za kosu3)neki u ljubičastoj boci od Avona,ne znam da li ga još proizvode,jaaako lepo miriše4)neki slovenački,mislim da se zove "Stella"
Sofija Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pako Rabanov BlackXS za žene. Dobila ga za rođendan i još ga se nisam zasitila. Kad ga staviš osetiš jednu nijansu koja posle sat vremena oslabi, a iza nje dođe naredna podjednako interesantna.
Nicol Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 upravo dovršila akciju kupovanja mita u obliku muškog parfema. u 7 dana sam premirisala jedno 3 skladišta pa preporučam:1- boss pure, novi parfem, u sivoj kutiji bossovskog dizajna, lagan, osvježavajuć, ali miris se pojačava kroz par sati, pravi litnji favorit (to će dbit podmićeni)2- d&g one, u okrugloj boci sa smeđim čepom, večernji, švalerski, malo intenzivniji, al odličan3- zeleni bulgari (zaboravila sa kako se zove), po vokaciji negdi između ova dva
lena21 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 moja top lista:zimi:Chanel - Coco Mademoiselleleto: Jil Sander - sensation, Purednevni: Lacoste - pour femme ( bež kutija ); dolazi u obzir i J.Lo - Love at first glowvečernji...sledim to kako se osećam pa izaberem neki od već gore pomenutih...
Frau Gabrijela Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Nedavno sam, na putovanju, izgubila sat vremena testirajuci razne mirišljave vodice i na kraju se odlučila za ovaj.Protekle su godine od kad ga nisam imala. Kad god sam ga tražila kod nas, dobijala sam odgovor da ženski više nije moguće naći, da prave samo muški.Dobro je, ispostavilo se da su me lagali.
MayDay Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 (edited) Delices de Cartier Eau Fruitee za nijansu sveziji od Delices de Cartier na koji sam mirisala u periodu kad mi je zivot bio skoro savrsenjuce ga kupila i sad me prustov efekat radi i radi i radi.. Edited May 29, 2008 by MayDay
Allegra Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 cemer. :( vise ne prave Ralph Lauren - Blue, jedini koji mi je odgovarao pored L'eau d'Issey.sirota prodavacica je pokusala da mi uvali Turquoise instead - odbila i da pomirisem.kuj je rabio Blue a zna neki slican, molim oma da obznani.
Recommended Posts