Jump to content

Novi zakon

Vaše mišljenje o novom zakonu 38 members have voted

1. 1. Vaše mišljenje o novom zakonu

• Odličan je!
    • Mogao bi biti i bolji
    • Ma to je samo uzimanje para i ništa više

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 24. 8. 2017. at 22:32, maheem said:

Potpuni idiotluk. Mozes voziti 200 na h, stati popiti kafu i onda ce ti brzina biti ispod ogranicenja. Pa ovo nema nigde

U čemu je smisao jurcanja ako staneš da kafenišeš pola sata?

Nešto kao - živi brzo i pati od hipertenzije.

• Replies 2.3k
  • Views 186.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pacey defender
    pacey defender

Ovo dvoje policajaca nisu pisali pravilnik, zaduzeni su da ga sprovode. Alvirovic, kao i otac mu, silji na sluzbenicima nizeg ranga, a u vreme izborne kampanje ce sasvim slucajno da dovede u emisiju p

• Ja imam tehnicki gde radim sva kola zadnjih mnogo godina i odradi mi probni pregled bez placanja, drugarski. Ako ne radi neka sijalica ili nesto sitno on zameni na brzaka a ovako vecih problema nije n

• Dobro, rešili su da kodifikuju super ideju što su se dosetili da hapse lamborginije i meklarene umesto njihovih vlasnika, jer zna se ko je kriv, sigurno nisu Vučićevi kumići i kumovi nego zla auta.

Posted Images

On 24. 8. 2017. at 22:43, Reaktor said:

U čemu je smisao jurcanja ako staneš da kafenišeš pola sata?

Nešto kao - živi brzo i pati od hipertenzije.

Stao ne stao nema smisla jurcati a tek sto nema smisla placati kaznu za prosecnu brzinu
  On 24. 8. 2017. at 22:46, maheem said:

Stao ne stao nema smisla jurcati a tek sto nema smisla placati kaznu za prosecnu brzinu

Pa ima smisla. Onaj ko jurca a ne pije kafu ce da plati kaznu.

Kad zna da ionako 240 km mora da predje za 2 sata a nije ljubitelj kafe, postoji mogucnost da nece da jurca. Makar 1 od 10 idiota, vajdica.

Edited by JozoMujica

Potpuni idiotluk. Mozes voziti 200 na h, stati popiti kafu i onda ce ti brzina biti ispod ogranicenja. Pa ovo nema nigde

Ima ovde na autoputevima, uglavnom na deonicama sa radovima.

pa nema poente, mislim ako voziš brže (ne mislim 200 kmh) valjda ti je cilj da što pre stigneš, a ne da se izdrkavaš

Ne slazem se, kad dopusti prilika uvek cu voziti preko glupog ogranicenja. Kad je guzva naravno da ne. Guzvu stvaraju ljudi koji voze sporo levom trakom, preticu sa 110 i slicno. Na sigurnosti se nece nista dobiti ovim

On 24. 8. 2017. at 23:00, copkillah said:

pa nema poente, mislim ako voziš brže (ne mislim 200 kmh) valjda ti je cilj da što pre stigneš, a ne da se izdrkavaš

Nije u tome poenta - nece kazniti onoga sto zeli da se izdrkava po autoputu ako on naumi ovo sto sam lupio.

A ako vozis dugu relaciju i zuriti se itekako ima smisla ovo sto sam napisao. Recimo treba da vozis 500km ili vise. Pauzu moras napraviti vozio 120kmh ili 150kmh

On 24. 8. 2017. at 23:01, maheem said:

Ne slazem se, kad dopusti prilika uvek cu voziti preko glupog ogranicenja.

U ovom slucaju mislim da pridev "glup" zasluzuje neko drugi, a ne ogranicenje. :)

Edited by JozoMujica

On 24. 8. 2017. at 23:01, maheem said:

Ne slazem se, kad dopusti prilika uvek cu voziti preko glupog ogranicenja. Kad je guzva naravno da ne. Guzvu stvaraju ljudi koji voze sporo levom trakom, preticu sa 110 i slicno. Na sigurnosti se nece nista dobiti ovim

Leva traka na autoputu ionako služi isključivo za preticanje, a ne da je neko zajaše 200 na sat. Pa se spiči u one što sa 110 pretiču autobuse i šlepere.

Osim ako nećemo kreativno tumačiti saobraćajne propise.

Edited by Frile

On 27. 8. 2017. at 19:01, Frile said:

Leva traka na autoputu ionako služi isključivo za preticanje, a ne da je neko zajaše 200 na sat. Pa se spiči u one što sa 110 pretiču autobuse i šlepere.

Osim ako nećemo kreativno tumačiti saobraćajne propise.

Dobro, objasni ti ljudima na relaciji BG-NS koji voze 100-110 da je leva traka isključivo za preticanje... Pošto je takvih čudo jedno, koji voze levom trakom...

+1

Kupiću od Kineza one kamere za napred i nazad samo za snimanje bisera po Bg i relaciji Bg-Sm. Biće bolje kompilacije nego "we love russia" kanal na yt

On 27. 8. 2017. at 19:01, Frile said:

...a koji to bus ili šleper ide manje od 110? Ja to skoro nevideh.
  On 27. 8. 2017. at 20:31, Barti66 said:

? svi odreda, autoput između Beograda i Požarevca

On 27. 8. 2017. at 20:31, Barti66 said:

Ide svaki, pa onda se pretiču 5 kilometara tako što jedan ide 85 a drugi 87 na sat... Pa uz put otvore i prozore da se malo dovikuju... Mislim, nije da sam jednom video situaciju... :fantom:

Pre će biti 110 vs 112 ili 120 vs 122 al aj..

Edited by Barti66