dig_chohano Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Gledaj da napraviš puuuuuuuuuuuuuuno praćkara.
twisted Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Umal da ti pošaljem špijune sad Tražim žrtve za noćas i naleteh na tebe, sasvim slučajno pogledao ime igrača... Fino si se razvio fala bate ;) ja žrtve tražim rano ujutru, ali pretpostavljam da ima veze sa bioritmom :)
dig_chohano Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Volim da pljačkam mučki, pod okriljem noći, NATO soldateska, kurac palac...
dig_chohano Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Taj prestane da spava i ima svog dilera amfetamina.
twisted Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a finansijska kriza? dosta je nes kafa i red bull -_-
Кристофер Лумумбо Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 (edited) napravio sam dva trgovacka broda. moram da postavim jedno glupo pitanje: sta da radim sa njima? poslao sam nekom liku 3 kristala, cisto da vidimo kako funkcionise. sta je najbolje raditi sa njima u pocetnoj fazi razvoja? Edited March 25, 2009 by kojot
Кристофер Лумумбо Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ne, i nećemo da se vređamorekoh, da me nisi ti zlikovacki napao.
eye of the beholder Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ako imam radionicu u gradu gde nemam barake i brodogradiliste a izvrsim unapredjenje neke jedinice, hoce li se to odnositi na jedinice napraljene u drugom gradu?
KennyDalglish Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Opa, prva veca borba za odbranu grada predstoji !Za sat vremena neki ePopeye iz grada Brskovo, savez Lobanje (da nije neko od vas ;) ) dolazi u posjetu sa 61 brodom. Ja sam svoju "mocnu" flotu od 15 brodova preselio u drugu koloniju, resurse potrosio i poslao u drugu koloniju, ali kopnenu vojsku ne micem On ima 1123 u generalima, a ja 317. E, sad je pitanje koliko ce poslati kopnenih jedinica ?Kakve su mi sanse da se odbranim ? Grad branim sa 70 kopljanika, 25 macevalaca, 15 strelaca, 10 ovnova i 3 katapulta, i zid je nivo 7. Resursa vise nema, osim za desetak prackara, vredi li na njih bacati resurse u ovakvoj situaciji ?
twisted Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ne bacaj niš na praćkare, sačekaj da vidiš koliko će ti jedinica poslati, pa ih ako si nadjačan, pošalji da brane neki prijateljski grad. usput pošalji mu poruku da se džabe troši jer nemaš resursa
Recommended Posts