February 27, 200916 yr elem, zamolio bih uvaženu gospodu sagovornike da mi ako mogu pomognu u odbrani svog malog gradića nivoa 8, od lelemuda koji svoje gradove zove scorpio a nalaze se na koordinatama 57:66, 57:67, 56:67čovek me napao sa blaženog 19-24 nivoa, i kad sam mu rekao da si ode i napadne svoju veličinu, poslao mi je cca 500 vojnika i 300 brodova (retard na prinudnom godišnjem odmoru)
March 1, 200916 yr Author To mu je strategija (btw, odlična, i ja je koristim). Svaki dan napadne 30-40 manjih gradova i napuni se resursima kao nenormalan, a ima zanemarljive gubitke. Reći ću mu da tebe izbaci iz dnevnih aktivnosti.edit: rekao je da neće više. Edited March 1, 200916 yr by dig_chohano
March 2, 200916 yr Ništa ''fala bate'' nego sad ti lepo da budeš Digov vazal. :zloća:upravo provalih da mi je neka pi*ketina opljačkala kukavnu koloniju gde još ni zid nemam a kamo li nešto drugo! Edited March 2, 200916 yr by Valkyrie
March 3, 200916 yr jos mi je ovo trebalo na krizu. prosle nedelje za malo otkaz, ako se navucem na ovo bice i otkaz i razvod. za sada tek registracija, polako cu da iscitam sta ste pisali, imamo li ppp alijansu/savez i sve sto ide uz ovo gubljenje vremena
March 3, 200916 yr Priključio se i ja dok uživam u blagodetima gripa. Da li se isplati praviti ove praćkaške jedinice u startu ili da ulažem drugde dok ne podignem military na dovoljan nivo da pravim falangu?
March 3, 200916 yr nikako se ne isplati. čekaj kopljanike i mačevaoce koje ćeš potom u workshopu upgrade-ovati na +3
March 4, 200916 yr ovde nema opcije edit post?pitanje za iskusnije: kad krenem u napad i pošaljem jedinice iz prestonice, meni balans zlata i u drugoj koloniji se smanjuje, kao da sam iz nje poslao jedinice. zašto dođavola?
March 4, 200916 yr ako su jedinice stacionirane u prestonici iz koje šaljem jedinice, kakve onda veze ima balans zlata u koloniji?!? kolonija ima svoje jedinice koje u ovom slučaju nisu angažovane, već ostaju da bleje po ostrvu. nema nikakve logike <_<