twisted Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 elem, zamolio bih uvaženu gospodu sagovornike da mi ako mogu pomognu u odbrani svog malog gradića nivoa 8, od lelemuda koji svoje gradove zove scorpio a nalaze se na koordinatama 57:66, 57:67, 56:67čovek me napao sa blaženog 19-24 nivoa, i kad sam mu rekao da si ode i napadne svoju veličinu, poslao mi je cca 500 vojnika i 300 brodova (retard na prinudnom godišnjem odmoru)
dig_chohano Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 (edited) To mu je strategija (btw, odlična, i ja je koristim). Svaki dan napadne 30-40 manjih gradova i napuni se resursima kao nenormalan, a ima zanemarljive gubitke. Reći ću mu da tebe izbaci iz dnevnih aktivnosti.edit: rekao je da neće više. Edited March 1, 2009 by dig_chohano
Valk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 (edited) Ništa ''fala bate'' nego sad ti lepo da budeš Digov vazal. :zloća:upravo provalih da mi je neka pi*ketina opljačkala kukavnu koloniju gde još ni zid nemam a kamo li nešto drugo! Edited March 2, 2009 by Valkyrie
dig_chohano Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Daj adresu kolonije pa i za tebe da se založim.
banecare1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jos mi je ovo trebalo na krizu. prosle nedelje za malo otkaz, ako se navucem na ovo bice i otkaz i razvod. za sada tek registracija, polako cu da iscitam sta ste pisali, imamo li ppp alijansu/savez i sve sto ide uz ovo gubljenje vremena
Amos Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Priključio se i ja dok uživam u blagodetima gripa. Da li se isplati praviti ove praćkaške jedinice u startu ili da ulažem drugde dok ne podignem military na dovoljan nivo da pravim falangu?
twisted Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nikako se ne isplati. čekaj kopljanike i mačevaoce koje ćeš potom u workshopu upgrade-ovati na +3
twisted Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ovde nema opcije edit post?pitanje za iskusnije: kad krenem u napad i pošaljem jedinice iz prestonice, meni balans zlata i u drugoj koloniji se smanjuje, kao da sam iz nje poslao jedinice. zašto dođavola?
twisted Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ako su jedinice stacionirane u prestonici iz koje šaljem jedinice, kakve onda veze ima balans zlata u koloniji?!? kolonija ima svoje jedinice koje u ovom slučaju nisu angažovane, već ostaju da bleje po ostrvu. nema nikakve logike <_<
Recommended Posts