twisted Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 fala bate, daj malo pomozi valk i meni kad nas napadnu jači... ono PPP solidarnost i to...
dig_chohano Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Pa ja bih, al vidiš da valk neće da kaže gde je...
twisted Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 lol, a da mi tebi damo koordinate naših neprijatelja? vidiš, jedan mamlaz me orobio pre par sati, odnevši mi 1100 marble i 900 sulphur.... što ti lepo ne bi njegove koordinate dao i količinu vojske kojom me napao, i ti lepo znaš kako i šta i orobiš ga očas posla... i ti srećan orobio čoveka i ja imam utehu <_<
Zli Gli Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jel treba biti pametan za igranje tog cuda? Da ne pokusavam dzabe...
Lale Gator Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) Joj kad vidim ovakav skrinšot igra mi se Caesar 3!@Zli, ne treba ti puno mozga, nekoliko puta dnevno da se loguješ i pratiš šablone koji važe za većinu RT strategija pa ćeš u hodu da se snađeš. Ja sam krenuo da igram ali mi se dešavalo da zaboravim da se ulogujem pa su me prešišali ostali na ostrvu A i nije me privukla igrica. Srećom, I guess :Digram na .rs serveru, izgradio sve basic buildings, prodao prvu turu resursa. dva puta me pljačkali radi building material (za razliku od .org servera gde sam čak od jednog komšije dobio svega po 2000 eto da se snađem), srpska posla big time <_< Eh kakvi smo mi to ljudi! Edited February 17, 2009 by Lale Gator
casperbgd Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Registrovao se. Na prvi pogled deluje kao opasna zaraza.
twisted Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 imam dva prozora otvorena već 10 dana, jedan na .rs i jedan na .org... ne upuštaj se u pričau ako nisi posvećen, ode ti vreme...pitanje za iskusne again! je li 5 ratnih brodova parkiranih ispred grada dovoljno da te odbrani od ponih što dolaze u pljačku?
dig_chohano Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Nije. Retko ko ide u pljačku sa manje od 20 ratnih brodova, samo je pitanje dal imaš toliko resursa da mu se to isplati, pošto napad košta dosta.
twisted Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dobro nemam još grad veličine 18 kao ti i slični, još sam na jednu cifru <_< još ne vidim opciju da i ratni brodovi krenu u napad, verovatno se to omogući istraživanjem?
nautilus Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) Opljacka me dusmanin na 5 minuta od napredovanja na novi nivo. Uuuuuuuuuuuuuuuh.I sad je krenuo da mi pljacka koloniju. unisti me lik.Inace je 24 nivo i napada sa 50 musketara. Edited February 23, 2009 by nautilus
casperbgd Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) Koliko je zapravo potrebno obicnih radnika koji stvaraju novac? Trenutno imam 35 radnika, 8 naucnika sto mi je i max, 15 hemicara i 13 strugara...Edit: Jel oformljena neka PPP alijansa? Edited February 23, 2009 by casperbgd
twisted Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 treba ti tačno onoliko da budeš na pozitivnoj nuli. ja sam tek na 8 nivou
Recommended Posts