bergasa19 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Koliko mogu nekom logikom da povežem, mislim da će to biti ustvari Noćna Straža sa RT Vojvodina, ali očigledno pod novim imenom. Vidio sam najavu, lica iz Noćne straže, ali nema naslova još. A i po koncepciji mislim da bi to moglo biti to.Ne znam zasto i ja sam umesto nocna smena napisao nocna straza.
Tinman Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) Da li su oni mozda najavili "Wire" ili mi se pricinjava? Radnja serije Doušnici odvija se nešto severnije. Serija prati bitku koja se dešava na ulicama Baltimora. Sa jedne strane je grupa dilera droge koja vodi milionski biznis, sa druge strane su policajci koji pokušavaju da ih raskrinkaju i uhapse, a u tu svrhu koriste se i nedozvoljenim metodama-prisluškivanja.Jesu... i to su je smestili u sjajan termin - ponoc Edited September 19, 2011 by Tinman
Milosh76 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 I naravno, repriza Zice ne postoji, za razliku od CSI:Majami
Arkadija Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A kada to počinje Primera? To nisu napisali.Možda čekaju da prođe još koje kolo, i da se završe masters turniri koji bi mogli da poremete prenose fudbala, pa tek negde oko Božića, rekla bih.
Nesh Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 u subotu 1.10 od 22h Espanjol-Real M.Malo je jedna za vikend, ali sta je tu je, bolje i to nego nista.
Feindouno Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pocrni mi B92 u sred filma i nema ga vec 5 minuta
Feindouno Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ne, super je, prosto mi cudno sto ostale televizije tako ne prekidaju filmove koje gledam
James Marshall Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ne znam zasto i ja sam umesto nocna smena napisao nocna straza. ;) Na sat vremena prije pisanja posta sređivao policu s knjigama pa mi ostade Noćna straža :D
Idioteque Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 doušnici?!serija o babsu heheDa jebote, šta je falilo prevodu "Žica"? Babs je jedini doušnik u seriji koliko se sećam?Veliki debili sve u svemu. Kada imaš nešto toliko kvalitetno, a da nije toliko globalno popularno (kao Sex i grad ili Frendsi npr) najmanje što možeš je da pokušaš da pokreneš hajp. Siguran sam da bi Žica ovde mogla da ima odličnu gledanost kad bi se javnost izbombardovala kako treba. Oni je najavljuju kao neku francusku serijicu. O terminu je već sve rečeno. Debili.
keitel Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Na rtrs-u seriju su nazvali Prisluškivanje. Na hrt-u je valjda ponovo Žica..
Lezilebovich Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Da jebote, šta je falilo prevodu "Žica"? Babs je jedini doušnik u seriji koliko se sećam?Veliki debili sve u svemu. Kada imaš nešto toliko kvalitetno, a da nije toliko globalno popularno (kao Sex i grad ili Frendsi npr) najmanje što možeš je da pokušaš da pokreneš hajp. Siguran sam da bi Žica ovde mogla da ima odličnu gledanost kad bi se javnost izbombardovala kako treba. Oni je najavljuju kao neku francusku serijicu. O terminu je već sve rečeno. Debili.Baš me zanima na osnovu čega su zaključili da je serija neatraktivnija i da će biti negledanija od Horejšio Kejna koji se emitovao već 20 puta, a dobio je centralni termin ...
Idioteque Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Baš me zanima na osnovu čega su zaključili da je serija neatraktivnija i da će biti negledanija od Horejšio Kejna koji se emitovao već 20 puta, a dobio je centralni termin ...Na osnovu toga što su debili. Wire je takva serija da će velika većina onih koji odgledaju prvih 15 minuta prve epizode postati redovni gledaoci. Fora je namamiti što više ljudi da pogledaju tih 15 minuta. A to se ne radi stavljanjem serije u ponoćni termin i najavljivanjem od bede.
Recommended Posts