Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
ja poceo ponovo da gledam na TV-u, doduse na HBO. ima tu nesto super, da cekas da pocne serija ili film, da ti neko pusta umesto da sam ti pustas. to je kao razlika izmedju restorana i samoposluge.
+ fcking 1. nikad serije na kompu i gledanje po 50 epizoda u cugu, nikad kompulzivno skidanje i gledanje filmova, neidenje u bioskop, i tako. konzerva sam što se toga tiče, mogu da pogledam najviše 1 epizodu serije dnevno, idealno 1 nedeljno, volim da gledam samo filmove koji su me zainteresovali ili za koje očekujem da su po mom ukusu, i za to ne žalim ulaznicu za dobar bioskop, itd.primetim da sam skroz u autu, kad čujem ljude koji prepričavaju sezone serija u cugu, vidim terabajte najnovijih filmova na nečijem hardu i slično, al zabole me, i like it my way. Edited by Gonzo
Posted
Otkud ovo? Na sajtu B92 jos nista o tome. Bilo bi lepo.
u pregovorima su, nije još sigurno to za nlb i primeru.
Posted
+ fcking 1. nikad serije na kompu i gledanje po 50 epizoda u cugu, nikad kompulzivno skidanje i gledanje filmova, neidenje u bioskop, i tako. konzerva sam što se toga tiče, mogu da pogledam najviše 1 epizodu serije dnevno, idealno 1 nedeljno, volim da gledam samo filmove koji su me zainteresovali ili za koje očekujem da su po mom ukusu, i za to ne žalim ulaznicu za dobar bioskop, itd.primetim da sam skroz u autu, kad čujem ljude koji prepričavaju sezone serija u cugu, vidim terabajte najnovijih filmova na nečijem hardu i slično, al zabole me, i like it my way.
Ma da, ja sam bio taj kompulzivac (7 epizoda dnevno, 6 filmova za vikend). zasiti se covek, nista mu se vise ni ne gleda. Obilje dosadi. To stanje duha simbolizuje, u tarotu, sedmica pehara. 7_cups-debauch-thoth_sm.jpg
Posted (edited)
E, dugo je i trajalo...Nego, pustite "Flintstones" sa starom sinhronizacijom i meni će srce svakog jutra biti puno.
Mislim da ce Stojiljkovića da ostave moze da radi u informativi, za razliku od ovih ostalih retarda.Meni je njega i inace bilo zao kad ga vidim pored one J.Medic.Ona lupeta a on pokusava ostane pribran :( A posto Prva misli da zapocne jutarnji mozda ce samo da promene adresu... Edited by Frank Pembleton
Posted
zasto jednostavno ne downloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?!
Odgledao sam seriju čim je 3orqe pokrenuo Hype. :D Ovo šro Vasa kaže +1.
Posted
još ako prenose i italijane kako se priča po gradu...
izgleda sam omašio ligu, ali nisam da će prenositi :)
Posted
E, dugo je i trajalo...Nego, pustite "Flintstones" sa starom sinhronizacijom i meni će srce svakog jutra biti puno.
Voditelji jutarnjeg programa na B92 dobili otkazeA sada udri po Sunđer Bobu za sve pare, dok se boje ne rastope. :D
Posted
ja poceo ponovo da gledam na TV-u, doduse na HBO. ima tu nesto super, da cekas da pocne serija ili film, da ti neko pusta umesto da sam ti pustas. to je kao razlika izmedju restorana i samoposluge.
Ima to smisla, ali kada se dođe do reklama pa čekanja na sledeću epizodu do sutra ili ceo vikend onda je samoposluga bolja.
Posted

Hbo nema reklame. Ali zato fox life i universal opasno smaraju

Posted

Slabo pratim tv osim tekmi tako da ni nisam previše upućen. Ali primetio sam to za Fox life kada devojka gleda pa sam mislio da je kod svih tako.

Posted

Кад ће се знати ово са б92 и колико је то сигурно ? :mellow:

Posted (edited)

B92 "brilira" ovih dana:Crnogorci uhapsili srpski kajmakMrze sve sto je srpsko. angry.gif

Razotkrivena najveca kajmak-mreza u evropi!Udri po kajmak-dilerima!(Babin_zub, 16. septembar 2011 13:54) # Link komentaraPreporučujem (+74)Ne preporučujem (-7)
:lol: Edited by Eraserhead
Posted
Voditelji jutarnjeg programa na B92 dobili otkazeA sada udri po Sunđer Bobu za sve pare, dok se boje ne rastope. :D
A mozda se ipak predomisle, ipak je jutarnji skola za novinaretmcool.gifcool.gifcool.gif