August 20, 201113 yr Ovde zavladala anarhija od kako je gazza privremeno odsutan <_<Kad macke nema misevi kolo vode a?
August 20, 201113 yr Šta je dođavola ovo!?A, šta kažeš? Nova humoristička emisija na B92!U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sveostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost... Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.Mladoliderski humor o siromasnima. Vala krajnje je vreme bilo da se podigne revolucija.
August 21, 201113 yr Mladoliderski humor o siromasnima. Vala krajnje je vreme bilo da se podigne revolucija.Low-budget Mile vs. tranzicija? :isuse:
August 21, 201113 yr sklanjajte ovo da ne vidi empe, banovace ga doyivotno. jbt, jel moguce da ce ovo da emituju?+ beskonačno
August 21, 201113 yr ovi već milion godina imaju emisiju na rtv, naletela sam par puta na njih.juče bio neki skeč sa ministrom kod brice... Edited August 21, 201113 yr by Joshua
August 21, 201113 yr ovi već milion godina imaju emisiju na rtv, naletela sam par puta na njih.juče bio neki skeč sa ministrom kod brice... Prekjuče, al' nema veze . Ima i večeraske, od pola 9. Mene još odavno kupili, a vi, braćo, guzite ako se mora...
August 21, 201113 yr Na B92 se reklamira nova serija "Stjuardese". Na najavi u 1 popodne prikazuju sve sto se moze videti na tv1000 posle ponoci.
August 21, 201113 yr a rejting raste i raste...Gazzo ti li si?Na B92 se reklamira nova serija "Stjuardese". Na najavi u 1 popodne prikazuju sve sto se moze videti na tv1000 posle ponoci.Jel to Mile High?Jao to je išlo i na Avali ...Možda čak i na B92 ranije...
August 21, 201113 yr jeste da originalno vest nije njihova, ali su retardi sto prenose vest o ovom coveku.
August 21, 201113 yr jeste da originalno vest nije njihova, ali su retardi sto prenose vest o ovom coveku.[miralem]priznaj, ljubomoran si sto vest ne glasi...Grunf iz Beograda kaže da se već tri godine hrani isključivo energijom piva, ponekad upije malo suncevih zraka, a ne uzima nikakavu čvrstu hranu - ni meso, ni povrće, ni voće.[/miralem]