Jump to content

Featured Replies

pa nista nisu pogresili, ima tacno 350.000 potomaka staaaaaaaaarih beogradjana, mi ostali smo dosljaci koji bacaju djubre kroz prozor i ostavljaju cipele ispred stana. -_-
Ih, a mi vanbeogradjani što habamo asfalt i zauzimamo parking mesta? To pa tek.Droid does what iDont.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ja bi nesto napisao ali necu da se gazza stresira...

Nije gayya tu 7 danaSent from my GT-I9000 using Tapatalk

:isuse:

post-3174-13137641675912.jpg

:isuse:
+1unledblo.pngIz vesti o mecu Marej - Simon, stoji ovako od 20:17 sinoc...

Pocinju zene na b92 :lol:

Šta je dođavola ovo!?A, šta kažeš? Nova humoristička emisija na B92!U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sveostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost... Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.

Edited by Buck Naked

Šta je dođavola ovo!?Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.
:lolol:

nije novosacki naglasaak

Šta je dođavola ovo!?A, šta kažeš? Nova humoristička emisija na B92!U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sveostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost... Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.
:isuse: :isuse: :isuse:

U najavi ovog nazovi programa se pominje izvrnuta realnost, koju zapazih samo u komentarima sa sajta B92... najbolji ste, svaka cast montipajtonovci, samo napred... Dodje mi da napisem samo tako, samo tako, to srce zeli, bolji ste i od Noleta, on je smor, samo pobedjuje... Srbija vas iznedrila... Njojzi hvala...

Jel to ovi pocinju vesti sa pricom o tenisu samo sto su ova trojica zavrsila :isuse:

da da

sklanjajte ovo da ne vidi empe, banovace ga doyivotno. jbt, jel moguce da ce ovo da emituju?

Ovde zavladala anarhija od kako je gazza privremeno odsutan <_<