Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
pa nista nisu pogresili, ima tacno 350.000 potomaka staaaaaaaaarih beogradjana, mi ostali smo dosljaci koji bacaju djubre kroz prozor i ostavljaju cipele ispred stana. -_-
Ih, a mi vanbeogradjani što habamo asfalt i zauzimamo parking mesta? To pa tek.Droid does what iDont.
Posted

Ja bi nesto napisao ali necu da se gazza stresira...

Posted

Nije gayya tu 7 danaSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
:isuse:
+1unledblo.pngIz vesti o mecu Marej - Simon, stoji ovako od 20:17 sinoc...
Posted (edited)

Šta je dođavola ovo!?A, šta kažeš? Nova humoristička emisija na B92!U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sveostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost... Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.

Edited by Buck Naked
Posted
Šta je dođavola ovo!?Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.
:lolol:
Posted
Šta je dođavola ovo!?A, šta kažeš? Nova humoristička emisija na B92!U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sveostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost... Asmešnost ponovo napada! Novosadski naglasak ove nesrećne voditeljke smrdi na zlo.
:isuse: :isuse: :isuse:
Posted

U najavi ovog nazovi programa se pominje izvrnuta realnost, koju zapazih samo u komentarima sa sajta B92... najbolji ste, svaka cast montipajtonovci, samo napred... Dodje mi da napisem samo tako, samo tako, to srce zeli, bolji ste i od Noleta, on je smor, samo pobedjuje... Srbija vas iznedrila... Njojzi hvala...

Posted

Jel to ovi pocinju vesti sa pricom o tenisu samo sto su ova trojica zavrsila :isuse:

Posted
sklanjajte ovo da ne vidi empe, banovace ga doyivotno. jbt, jel moguce da ce ovo da emituju?
Posted

Ovde zavladala anarhija od kako je gazza privremeno odsutan <_<