J.R. Cash Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 I Tony Parker izabrao UCLA. Arizona ima treci recruiting class. Pac 12 opet postaje relevantna konferencija.A10 pokusava da nadoknadi gubitak Templea koji ide u mamutski Big East od 2013. (od ove godine u footballu). Pominju se Butler, George Mason i VCU. Ako se to obistini, A10, koji i inace nije za bacanje, postaje ozbiljna liga.
J.R. Cash Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Calhoun se penzionisao, menja ga Kevin Ollie.
Teixeira Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 steta jbg. nadam se da ce programu biti potrebno sto manje vremena da se vrati u zivot... teski dani/godine za (moj omiljeni) big east, evo i notre dame odlazi...
freakns Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 steta jbg. nadam se da ce programu biti potrebno sto manje vremena da se vrati u zivot... teski dani/godine za (moj omiljeni) big east, evo i notre dame odlazi...bice jos gore od sledece godine kada se Syracuse i Pittsburgh pridruze Notre Dame i odu u ACC... ostace Georgetown, Louisville, UConn i Marquette.
Кристофер Лумумбо Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) krece!arena 1 prenosi kentucky Edited November 9, 2012 by kojot
Mauci Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Shabazz Muhammad ineligible :("...was found to have accepted travel and lodging during three unofficial visits to two NCA-member schools, the NCAA statement said."
J.R. Cash Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Brate, o cemu pricamo kad su suspendovali na tri tekme momka koji je ne znajuci dobio popust od, pazi sad, cak 250 dolara kad je iznajmljivao ballroom za 21. rodjendan.
stoutspectacledbold-head Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) Nista pogledao juce.Danas slaba ponuda ( doponocni termini), ali radostan kao mladi majmun kad videh Dejtona za pogledati.Trenutno pauza.Dilard uzasan, ima, cini mi se, 0/7 iz igre, ali makar 4 asist.Vi Senfod 12 poena.Gavrilovic mi se uopste ne dojima.Fino deluje fresmen Djalen Robinson.Od gostiju, ozbiljno pohvalno se izrazise o Taunselu, koji, ocevidno je, moze da potegne.edit:Benson se vratio vrlo fino, nakon otislih ligamenata.Bunario gde mi je levoruki Kris Dzonson. Poslednje sto sam nasao da, pre mesec dana, nije prosao u Orlandu.Dilard igrao sve vreme.Ako sam valjano popamtio, 12 poena, 10 asist. i 7 skokova.Uglavnom je promasivao. Edited November 10, 2012 by stoutspectacledbold-head
Mister No Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ne znam da li je bilo riječi ovdje o Nikoli Maleševiću.Strašan igrač bi od njega mogao ispasti.
Mister No Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Niko ništa?http://www.gorhody.com/sports/m-baskbl/mtt/malesevic_nikola00.html
Teixeira Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Niko ništa?http://www.gorhody.c...c_nikola00.html dobar suter, raspadao se uglavnom prosle sezone, sta jos imas o njemu? :D
Mister No Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Pa gledao sam ga na 2,3 utakmice ove sezone i ostao paf.Moj njuh me malokad prevari, a ovo bi, kad sazrije, mogao biti pravi igrač.Ne znam za raspad prošle seztone, ali komentatori ga redovno stavljaju među top 10 talenanata u USA u svom godištu.Može igrati 3 i 4, izrazito agilan, brz, dobre kontrole lopte, odličnog šuta, malo problema sa disciplinom i ponašanjem.... ali bože moj.....Meni se dečko sviđa da ga jebeš.... i ne želim da ovo zvuči pederski.Mislim da će se o njemu još čuti itekako.
Кристофер Лумумбо Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 podseti nas ovde da odgledamo neku utakmicu kad igra, bas me zanima da vidim kakav je.
Mister No Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ne gledam ti ja to u slobodno vrijeme. Radim još pored redovnog posla za Synergy sports technology pa me put odnese ponekad i do Rhode Islanda. :)Odi na stranice http://www.gorhody.com/landing/index ili ostale college stranice pa ćeš naći bez problema.Da se mogu opkladiti što će ovaj dečko biti za koju godinu, rekao bih da će ili popunjavati roster kakve NBA momčadi sa minornom minutažu, ili da će napraviti odličnu karijeru u Evropi.
Recommended Posts