February 27, 20169 yr Bio danas Pite ispod sača, odlične. Ima meso, sir, kupus, krompir, zelje. KO je u blizini debela preporuka +1
February 27, 20169 yr medju onim lokalima dijagonalno od novog merkatora?Daja uopšte ne razumem gde je ovo :(. Šta je Miloš u Cice ?Miloša i Cice
June 13, 20168 yr Obavio danas redovni nedeljni ritual kupovine bureka kod Trpkovića u Dimitrijali. Umjesto uobičajnog bureka sa sirom uzeo onaj sa šunkom i kačkavaljem. I sve bi bilo ok da mi prodavačica nije utrpala u kesu 50 grama novog proizvoda, bureka sa kremom. A hrana se ne baca. Odvratno je. Trpković je izdao rokenrol.
June 13, 20168 yr Jbm ti ... U bloku je pogon za pekare fresko i oni tu i prodaju do neka doba. Hleb je svež onako da ga celog pojedeš, i pogačice sa čvarcima. Pre neko jutro bojažljivo nudi burek sa plazmom i eurokremom: Komšija iskreno da vam kažem ja sam sastrugala taj fil i pojela to slatko meni to ne ide sa tim testom... ...shit has hit the fan...
June 13, 20168 yr male stvari na kalenicu... ja bih mogao one kiflice jesti dok ne crknem +1, najbolje kiflice ikada.
June 13, 20168 yr Author koja to pekara? trpko u m.gorkog? moram reci da je potkovica s mesom kod carlija vrlo grozna, prejaka i bezveze. neuspesan eksperiment, vracam se na zelje...
June 14, 20168 yr koja to pekara? trpko u m.gorkog? moram reci da je potkovica s mesom kod carlija vrlo grozna, prejaka i bezveze. neuspesan eksperiment, vracam se na zelje... Čarli kod bioskopa Balkan? Tamo ne verujem da sam išta probao sem kifli i pogačica sa čvarcima...
June 14, 20168 yr Čarli kod bioskopa Balkan? Tamo ne verujem da sam išta probao sem kifli i pogačica sa čvarcima... pogačica sa čvarcima... auh, moram ujutru do Čarlija