mammy two shoes Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 medju onim lokalima dijagonalno od novog merkatora? da
Nikodije Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Bio danas Pite ispod sača, odlične. Ima meso, sir, kupus, krompir, zelje. KO je u blizini debela preporuka +1
renne Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 medju onim lokalima dijagonalno od novog merkatora?Daja uopšte ne razumem gde je ovo :(. Šta je Miloš u Cice ?Miloša i Cice
Mr.Mxyzptlk Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 male stvari na kalenicu... ja bih mogao one kiflice jesti dok ne crknem
nautilus Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Obavio danas redovni nedeljni ritual kupovine bureka kod Trpkovića u Dimitrijali. Umjesto uobičajnog bureka sa sirom uzeo onaj sa šunkom i kačkavaljem. I sve bi bilo ok da mi prodavačica nije utrpala u kesu 50 grama novog proizvoda, bureka sa kremom. A hrana se ne baca. Odvratno je. Trpković je izdao rokenrol.
Frank Pembleton Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Jbm ti ... U bloku je pogon za pekare fresko i oni tu i prodaju do neka doba. Hleb je svež onako da ga celog pojedeš, i pogačice sa čvarcima. Pre neko jutro bojažljivo nudi burek sa plazmom i eurokremom: Komšija iskreno da vam kažem ja sam sastrugala taj fil i pojela to slatko meni to ne ide sa tim testom... ...shit has hit the fan...
nenad Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 male stvari na kalenicu... ja bih mogao one kiflice jesti dok ne crknem +1, najbolje kiflice ikada.
yolo Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 koja to pekara? trpko u m.gorkog? moram reci da je potkovica s mesom kod carlija vrlo grozna, prejaka i bezveze. neuspesan eksperiment, vracam se na zelje...
Frank Pembleton Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 koja to pekara? trpko u m.gorkog? moram reci da je potkovica s mesom kod carlija vrlo grozna, prejaka i bezveze. neuspesan eksperiment, vracam se na zelje... Čarli kod bioskopa Balkan? Tamo ne verujem da sam išta probao sem kifli i pogačica sa čvarcima...
banatjanin Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Čarli kod bioskopa Balkan? Tamo ne verujem da sam išta probao sem kifli i pogačica sa čvarcima... pogačica sa čvarcima... auh, moram ujutru do Čarlija
Recommended Posts