darling Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 jel fukaca svakog dana na programu? videla sam da subotom imaju brios s cokoladom, dobro je izlgedalo :)ici cu sutra u fekt fajnding misn.
*edited by mod Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 sorry nikako da se naviknem na prokletu touch screen tastaturu. jeste da su drugaciji. sarlov je bas za seci na kriske a ovaj iz fabrike pola pojedem capkajuci ga usput. doduse fokacu jos nisam probao. i istini za volju fabrikin je i jeftiniji.
ajgor Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Roggenart kod senjačke pijace odsvirao svoje, zatvoren prošlog petka.
darling Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 puter kiflice sa orasima iz bejgls parka su vrhunske.
darling Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 jel fukaca svakog dana na programu? videla sam da subotom imaju brios s cokoladom, dobro je izlgedalo :)ici cu sutra u fekt fajnding misn. trebalo mi tri i po meseca da probam fokacu iz sarla. gazzo, bio si u pravu, odlicna je. drago mi je sto ne zivim blizu sarla.
nenad Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 u nevesinjskoj je otvorena neka nova pekara, male stvari se zove. imaju, valjda, samo kiflice. od par poznanika sam cuo da su brutalne, no nikako da me put nanese da probam. da li je probao neko, mozda?
Frank Pembleton Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Da onavestim da se feančiza pekara Miloš širi po NBG.Otvorena tamo gde je bio Avramčić raskrsnica bul. Umetnosti i bul. Z.Đ. Odlični su, a za razliku od one u 45. Imaju i meso fast food! Послато са WЦ шоље усинг БВК
Ravanelli Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 preporuka za fensi u prizrenskoj. ima štogod peciva, sve što sam probao je bilo dobro, plus imaju bundevare ko babine
Ravanelli Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 (edited) no bre. fensi. direktno prekoputa burenceta. a đoković je opušteno formirao ponudu tako što je gledao šta se prodaje po tri okolne pekare. ima one proja-mafine sa heljdom iz fensija i video sam da je skrpio nešto od one sa druge strane hodnika Edited March 31, 2014 by Ravanelli
keitel Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Da onavestim da se feančiza pekara Miloš širi po NBG.Otvorena tamo gde je bio Avramčić raskrsnica bul. Umetnosti i bul. Z.Đ. Odlični su, a za razliku od one u 45. Imaju i meso fast food! Послато са WЦ шоље усинг БВК Miloš ubija. Btw, kad sam već ovde, da iskoristim priliku da napljujem ovde toliko hvaljeni Petrović u Zemunu.
nbg4ever Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Da onavestim da se feančiza pekara Miloš širi po NBG.Otvorena tamo gde je bio Avramčić raskrsnica bul. Umetnosti i bul. Z.Đ. Odlični su, a za razliku od one u 45. Imaju i meso fast food! Послато са WЦ шоље усинг БВК Da im nisi probao i rostilj? Vidim da imaju, a trebace mi za vikend kilo-dva cevapa i jos po nesto
Frank Pembleton Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Da im nisi probao i rostilj? Vidim da imaju, a trebace mi za vikend kilo-dva cevapa i jos po nesto Kolega se razvalio od pljeske pre neko vece u okoponocnom obzderavanju....
nautilus Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Da onavestim da se feančiza pekara Miloš širi po NBG.Otvorena tamo gde je bio Avramčić raskrsnica bul. Umetnosti i bul. Z.Đ. Odlični su, a za razliku od one u 45. Imaju i meso fast food! Послато са WЦ шоље усинг БВК ja probao onu zlatiborsku pitu. dobra! al dzaba, u komsiluku laza razbija.
nbg4ever Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 E, jel imaju neki krompir peceni, ili stogod slicno? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts