Mp40 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Kosta nepunih 200d (i to me mnoooogo ispizdjuje jer neko moze da ga kupi kao obrok za pitona ili tako nesto) ali ne radi se o tome. Ponekad mi se cini da neki veterinari nece da se bakcu sa "jeftinim" zivotinjama. Sta njega zabole koliko hrcak kosta kad sam ja spreman da platim koliko god treba da ga on izleci i da da sve od sebe!
ToniAdams Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nazalost zivot sirijskih hrcaka jeste oko 2,5 godine.predivne zivotinjice.
Musharaf Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 aj i ja da lupim 1 cvil, stvarno obozavam krznasice...
uros_s78 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 (edited) Bem ti! :( RIP.:(Troll:@ MP40-Znam kako ti je. Nisam imao hrcka, ali sam imao psa, koji mi je u 13,5 godina uginuo na rukama. :( Sto je najgore, nikada za to ne mozes da se pripremis. :( Edited November 2, 2007 by uros_s78
Zabalujev Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kosta nepunih 200d (i to me mnoooogo ispizdjuje jer neko moze da ga kupi kao obrok za pitona ili tako nesto) ali ne radi se o tome. Ponekad mi se cini da neki veterinari nece da se bakcu sa "jeftinim" zivotinjama. Sta njega zabole koliko hrcak kosta kad sam ja spreman da platim koliko god treba da ga on izleci i da da sve od sebe!ma ne, znam da se ne radi o tome, ja sam dete sa sela, volim zivotinje (ne samo za jelo) itd. nego mi samo pade na pamet, posto sam pomisljao da nabavim sebi neku takvu zivotinjicu, volim ta krznena stvorenja, ne znam imam u ovo mom cumezu mesta za jedan kavez, valjda...
Mp40 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Hrcak je super! Nije zahtevan za drzanje a jako je sladak i zabavan. Jedina mana je to sto ne zivi dugo a bas se vezes za njega. Bas!
PitBull Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 (edited) @ MP40-Znam kako ti je. Nisam imao hrcka, ali sam imao psa, koji mi je u 13,5 godina uginuo na rukama. :(i meni jedan od naših pasa uginuo na rukama, pre skoro godinu dana. :(a nije joj bilo vreme. Edited November 3, 2007 by PitBull
uros_s78 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 i meni jedan od naših pasa uginuo na rukama, pre skoro godinu dana. :(a nije joj bilo vreme.:(
nestašna ameba Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dragi svi,Ralph je upravo uginuo. Hvala vam na brizi i savetima. Savet veterinara je bio onaj da se nista ne moze uciniti i da je otkazivanje ociju na taj nacin prvi znak skorog kraja... Bilo je ipak brzo.Ovaj topic bi mogao da ostane za pitanja i savete u vezi glodara ljubimaca...In loving memory of Ralph (it was a SHE!)2005-2007R.I.P. Ralph :(
Аврам Гојић Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ma ne, znam da se ne radi o tome, ja sam dete sa sela, volim zivotinje (ne samo za jelo) itd. nego mi samo pade na pamet, posto sam pomisljao da nabavim sebi neku takvu zivotinjicu, volim ta krznena stvorenja, ne znam imam u ovo mom cumezu mesta za jedan kavez, valjda...Zasto ne pazaris zamorce? Duze zive, vesele su zivuljke...
Kelt Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ja ću da uzmem* onog belog laboratorijskog miša ^_^ *spasem, mučenici
Recommended Posts