3opge Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 27 minutes ago, msv said: (Before After) Milica Vučković: Sa težinom problema sa kojima se borim nosim se tako što o njima pišem uuu dobra 1
Frank Pembleton Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 potresno.Zaplakao sam od ushićenja... ... Shiit has hit the fan 1
Ian Mancunian Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Baš smo se potresli što štovana Milica Vučković ne gotivi članove žirija.
levi Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 29 minutes ago, msv said: koji uvažava moje ogromno poštovanje ovako bi del boy rekao 2
Jeremija Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 " 45 minutes ago, msv said: skreno, veoma me je začudila ta odluka žirija, iako sam bila sasvim sigurna da knjiga neće ići dalje od tog užeg izbora. Začudila me je zato što otvoreno negodujem tu nagradu, kao i trenutne članove žirija, izuzev velikog Branka Kukića, čoveka koji uvažava moje ogromno poštovanje i divljenje, i koji je kulturu naše zemlje mnogo zadužio. Odavno je to postala mediokritetska nagrada, a finalisti i laureati se biraju iz unepred poznatih ideološki podobnih krugova, i po internim zaslugama, a sve to sa dobrom književnošću nema nikakve veze. Dese se, naravno, tek ponekad neki izuzeci, ali se nadam da će se i to promeniti, a kriterijumi drastično podići. Nema šta, nagrada je u pravim rukama... 1 3
Jeremija Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Samo da dodam da mi je glavni utisak da (s obzirom na ovakav kvalitet konkurencije) Albahari mora da je užasno podbacio.
variola Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 19 hours ago, Jeremija said: Odličan je Ognjanović, ne slažem se uvek sa njim, ali kako da čovek ne ceni sav taj trud i entuzijazam (ljubav) koji unosi u svoj rad, bez ikakvog oportunizma i materijalne koristi. Koliko piše, neku nagradu će verovatno da dobije Možda The Bram Stoker Award 1
slepa živana Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 ne mogu da nađem za kad je najavljeno proglašenje vesićeve nagrade... da održim ovu ustrptalost
gospa buba Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 ima i vesiceva? sent from novi mnogo jak bubamoto.
munze Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 9 minutes ago, slepa živana said: ne mogu da nađem za kad je najavljeno proglašenje vesićeve nagrade... da održim ovu ustrptalost sutra msm 1
slepa živana Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 6 minutes ago, gospa buba said: ima i vesiceva? sent from novi mnogo jak bubamoto. ja ja, isti fond, drugi žiri, slični kandidati, ima milica vučković, ima milena marković, a ima i bora ćosić koji je najverovatnije straobalno podbacio 2
msv Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 1 hour ago, Jeremija said: Samo da dodam da mi je glavni utisak da (s obzirom na ovakav kvalitet konkurencije) Albahari mora da je užasno podbacio. Mislim da je Albahari već navikao da bude večiti uži izbor. 1
Recommended Posts