Jump to content
IGNORED

Anime kutak

Filipenko

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted
Svima koji pogledaju Berserka toplo preporučujem da nakon toga pročitaju ceo strip.
Obavezno procitati mangu, OBAVEZNO! Ova anima je i predvidjena da bude reklama za strip. Koliko god "Berserk" bio dobar, strip je mnooogo bolji......Ergo ProxyMracna sajberpank distopija... ljubitelji zanra bi mogli da pogledaju... ;-)ergoproxydvd4-3001.jpg
Posted
58780-keanu_super.jpg
:ph34r: + :lol: Има ли ко линк до српских титлова за "Death Note"? Деца хоће да гледају а немам времена да им симултано испреводим 37 епизода.
Posted

Mnogo bi bilo, kume. Tih stvari jedva da ima i u engleskoj varijanti...

Posted
Има ли ко линк до српских титлова за "Death Note"?
Klik
Posted
Хвала до небеса. Гледаће га већ следећег викенда ако дотле испилају дрва за огрев.
Mnogo bi bilo, kume. Tih stvari jedva da ima i u engleskoj varijanti...
<_< Искупи се за исказано бескорисје и подсети ме ко беше онај Filipenko ког си некоћ угостио на аватару?
Posted

Gamabunta iz anime Naruto, gospodar žaba koga summon-uje Điraja, Narutov učitelj u drugoj polovini serije.gamabunta.jpgGamabunta.jpgGamabunta.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Zanimljivo. Javi da li je audio na japanskom ili na ruskom (plus nešto malo nemačkog), jerbo ne kapiram baš da li je po difoltu tako napravljena, ili postoji originalna japanska verzija. Nisam mogao da nađem varijantu sa japanskim audiom.

Posted

Proverio sam na netu i na mojoj kopiji,na ruskom sa malo nemačkog... :(Biće teško za gledati.Tako je pravljen, Ruska je ideja, koprodukcija sa Japanom i Kanadom...nema druge verzije.

Posted

Da, to je to onda. Opušteno, čisto da znamo da nije prerađivano.

Posted

First Squad - ništa posebno, dobra ideja, loša izvedba i scenario. Nije mi se svideo taj "dokumentarni" momenat. Mogli su ovo da razviju u 6 45-minutnih epizoda i ispričaju priču kako valja, a ovako...

• 1 month later...
Posted

I, ljubitelji, valja li Full Metal Alchemist: Brotherhood?

Posted (edited)
Moze li link za download "Ergo Proxy"?
Ergo Proxy Edited by luba
bez linkova tog tipa, molim