June 8, 2025Jun 8 35 minutes ago, Gavran said:Uplati neki proveren VPN i uživaj. Nije skupo.Dugogodisnji sam korisnik NordVPNa.Ali ne znam da li sam dovoljno zaštićen i s njim :/
June 8, 2025Jun 8 Zbog dodatne sigurnosti izbegavaj torente i koristi striming sajtove. Lovcima na pirateriju su uvek torenti na prvom mestu. Kad strimuješ nema piratskog materijala na disku, ništa ne šeruješ, ništa ne skidaš, ništa ne poseduješ. Iako u nekim zemljama čak i za to kažnjavaju, za striming bi ipak trebalo da je bezbedno. Your call. Edited June 8, 2025Jun 8 by Gavran Ne zaboravi samo da uključiš VPN!
June 8, 2025Jun 8 Aha.Hvala, dobro za znati.Ja sam uvek tripovao da mi je bolje ako koristim torrent i stavim upload na minimum (posto uvek neki upload ide kad se koristi torrent jelte).A da streaming sajtovi možda rade u pozadini jači upload.Hvala na informaciji :)
July 25, 2025Jul 25 On 8. 6. 2025. at 13:26, Gavran said:Shinichiro Watanabe je kreator, to je dovoljna preporuka.Šta znam, nisu baš sjajne recenzije... Iskreno i ne izgleda kao nešto naročito sveže - Spike Spiegel i drugari prepisani iz Black Lagoon i ko zna koliko još mangi/animea spasavaju čovečanstvo. Tjah.Ko voli adult cast romance/slice of life, pre neki dan je najavljen Smoking Behind the Supermarket with You, velika preporuka za mangu.
May 7May 7 Masaaki Yuasa maraton kod mene. Verujem da je čovek najveći revolucionar savremene animacije, nasvijet. Iskoristiću autoritet nekoga ko crta za život i život je proveo crtajući da uskliknem s ljubavlju. Yuasa ima onaj najlepši i najređi kvalitet da se sve vreme pitaš kako, dođavola, kako to radi. Svaki stil razbija, kombinuje linije fotke modeling, 2d 3d sve mu boje lepo stoje a nije da se mangupira nego sve u službi. Dugo će još on biti avangarda, ni sam nisam bio spreman da gledam sve redom do evo sad i sad sam rešio. Počeo s poznatog terena - Kemonozume. Srećom davno sam gledao sećam se samo premise. Odma me uvuklo, podelio nekim ortacima sad nas gleda nekoliko :) Yuasa je da smaraš ljude da te nije blam nimalo, tolko dobar. Posle ću Kaibu, jer sam isto jednom davno počeo (Kemonozume sam odgledao, Kaibu samo par epizoda, biće fešta), pa ću da vidim šta ću dalje vrv neki filmić, INU-OH po svemu sudeći. Kaiba cela ima na yt, Kemonozume nema dobar trejler pa evo ga za INU-OH. Uživajte.