Filipenko Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Hm, zar Gintama nije završena, kako i dalje traje? Ima 265 epizoda i gotovo.Inače, šta znam, to je malo bezvezan humor. Otprilike se bazira na tome da su vanzemaljci izvršili invaziju i zabranili samurajske mačeve, što mu valjda dođe aluzija na period kada su u Japan došli stranci pa kada su samuraji stavljeni van zakona. Planiran da kad-tad nastavim da je gledam, ali mi nakon prvih 15-ak epizoda nije leglo. Nemam pojma, možda će biti bolje, ali suviše mi je tu dečijeg humora...
Lord Stef Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Jebem li ga, citam po netu da niko nije 100% siguran da li je kraj ili ne. Valjda je jedan dugometrazni film u najavi, a ljudi ocekuju da se nastavi opet, jer su vec jednom pravili pauzu od 3 godine, koliko li.
Filipenko Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Hm, to je moguće...jebem li ga. Znam za film, nisam znao za nastavak. Bumo videli.
Shan Jan Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Zavrsio LOGH sa sve presequalima. Sta gi znam, klasicna spejs opera sa malo filozofiranja, nista da te zaista potrese i natera na razmisljanje. Lepo legla.
Agni Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Zavrsio LOGH sa sve presequalima. Sta gi znam, klasicna spejs opera sa malo filozofiranja, nista da te zaista potrese i natera na razmisljanje. Lepo legla.Ja sam stigao do oko 80-te epizode, kad je zaginuo znate vec ko (da ne spojlerisem), pa sam se smorio i sad pravim pauzu.
Shan Jan Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Mada, to i jeste bilo ocekivano sobzirom na njegov nemaran i bezbrizan odnos prema svemu. To je i oznacilo odlazak u legendu kao najboljeg komandanta, bez sanse Rajnharda da izravna racune. Nije ni cudo sto je ovaj pobesneo kao ris kad je cuo sta se desilo.
Agni Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Mada, to i jeste bilo ocekivano sobzirom na njegov nemaran i bezbrizan odnos prema svemu. To je i oznacilo odlazak u legendu kao najboljeg komandanta, bez sanse Rajnharda da izravna racune. Nije ni cudo sto je ovaj pobesneo kao ris kad je cuo sta se desilo. Da, ali nisam ocekivao da ce mu glave doci smrdljivi teraisti.
Filipenko Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Naravoučenije - čuvajte se sekti, deco!
Calavera Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Daily Lives of High School BoysMeni je ovo presmesno! Probajte, ima samo 12 epizoda.
Have_Fun Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Aaaaaaaaa, pronasli su mi anime koji sam gotivio kao klinac (mada se ne secam tacno o cemu se radilo, bio sam bas mali, secam se samo ove scene)http://www.youtube.com/watch?v=nqJSf4t8JkYRazmisljam da downloadujem i da se vratim u detinjstvo :happy:Mada sam se jednom zajebao kada sam slicno pokusao sa Robotechom :/Mislio sam da ce me usreciti, spica me je najezila, prvih par epizoda me je fino drzalo.. a onda.. SMOOOOOOOOOOOOOOOOORtoliko sam popi*kio da sam pobrisao sve epizode!
Shan Jan Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Haha... ne pokusavaj! Ja se isto sve mislim da gledam robotech film iako bi bilo pametnije da ostavim uspomenu netaknutu. Eh kad bi se neko setio da napravi dobar igrani film na tu temu, sa odraslim glumcima po mogucstvu :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=LHsJE_uQdO8
Calavera Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Novi Shinichiro Watanabe!http://www.avclub.com/review/space-dandy-is-more-than-cowboy-bebops-demented-li-201062
Agni Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Aj pa kad odgledate odgovorite mi na pitanje, koja je vaš tip: Anaroza von Grunevald, Hildegard von Marindorf, Džesika Edvards ili Magdalena von Vestfale?Odgledao svih 110 epizoda.Dominique Saint-Pierré
Calavera Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Dobar je Dandara, Watanabe ne moze da omane. Nego, Filipe... http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-02-12/legend-of-the-galactic-heroes-novels-get-anime
Verterdegete Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 The story takes place in a universe where historical WWII-era tanks are maintained for sports warfare competitions and large carrier ships known as Academy Ships support mobile sea communities. High school girls participate in "tankery" (戦車道 sensha-dō?, lit. "the way of the tank"),[FN 1] the art of operating tanks, as a traditional martial art. During competitive matches, the tanks fire modified live rounds that cannot penetrate any tank as each vehicle is fitted with an advanced carbon-coated armor interior, thus preventing any physical harm to the crew; complete kills are detected by sensors which calculate the estimated damage from the shell trajectory and force, and raises a white flag to signal defeat. A computer system determines whether a shot can be considered penetrating, in simulation of real-life tank combat, and crewmembers are permitted to repair their vehicle's tracks and continue participation following a mobility kill. Different schools field teams of multiple vehicles and send them into sensha-dō matches; rules of each match can vary between completely disabling the opposing team, or disabling a designated flag tank. The carriers travel across the globe and schools that maintain a tank club are welcome to attend an annual tank competition that promises large rewards and prestige for their participation. https://www.youtube.com/watch?v=rIY36UbDbQQ
Recommended Posts