June 7, 2025Jun 7 NOVA portalMitropolit Fotije jezivo uvredio studente: Um im je posta...Mitropolit zvorničko-tuzlanski Fotije pridružio se spisku episkopa koji ne podržavaju studente u blokadi i koji ovaj mladi svet koji se duže od šest meseci bori za pravdu u Srbiji, nazivaju ustašam...
June 12, 2025Jun 12 Теологија.нетРеп грдобе – Теологија.нетГрдоба, иначе, живи на самом дну. Неки је зову и „монах-риба“. А неки опет „морски ђаво“. Својим изгледом вара друге рибе, наводећи их да...
June 12, 2025Jun 12 1 minute ago, gsb said:Теологија.нетРеп грдобе – Теологија.нетГрдоба, иначе, живи на самом дну. Неки је зову и „монах-риба“. А неки опет „морски ђаво“. Својим изгледом вара друге рибе, наводећи их да...Hm kad bi stavili ribi naočare...
July 24, 2025Jul 24 Dnevni list Danas„Moje je pravo da volim predsednika Vučića, slediću ga do...Na društvenim mrežama se pojavio snimak teologa Miloša Stojkovića, koji je javnosti poznat kao poverenik za manastir Hilandar, kako na slavlju Informera pije i ljubi ruku predsedniku Srbije Aleksan...Voimja oca..."Mene konkretno su tako vaspitavali moji pradedovi i dedovi sa svetog Kosova“Idi begaj. Pa što nisi teolože sad na Kosovu da ga ne daš?!
August 3, 2025Aug 3 Dodjite pred sud povodom.... to je tajna, ali dužnost vam je da izadjete pred Crkveni sud...https://www.insajder.net/teme/kad-patrijarh-porfirije-i-tuzi-i-presuduje-kazna-bez-zlocina Edited August 3, 2025Aug 3 by Frank Pembleton
August 3, 2025Aug 3 Odvratni su. Postali su kao ispostava Kominterne ovaj FSB. Od pocetka rata u Ukrajini. Imao je pravo onaj grcki episkop kad je isprasio ovog naseg.