March 1, 20214 yr u svakom sluchaju mi je drago shto imam neshto zajednichko sa njegovom romantichnoshcu patrijarhom srpskim prletom edip. sad me ubedjuju da ima zenu i decu [emoji38]ol:ima li? sent from bubamoto
March 1, 20214 yr 26 minutes ago, gospa buba said: u svakom sluchaju mi je drago shto imam neshto zajednichko sa njegovom romantichnoshcu patrijarhom srpskim prletom edip. sad me ubedjuju da ima zenu i decu ol: ima li? sent from bubamoto Жену нема сигурно. Нисам чуо да се прича ни да има децу. Герман је обудовео пре него што је примио схиму, вероватно је имао и децу пре тога. Причали смо о томе негде горе...
March 1, 20214 yr Жену нема сигурно. Нисам чуо да се прича ни да има децу. Герман је обудовео пре него што је примио схиму, вероватно је имао и децу пре тога. Причали смо о томе негде горе...hvala. znachi shto vole ljudi da lazu, pa to je chudo jedno sent from bubamoto
March 2, 20214 yr Quote Zdravstveno stanje umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Atanasija, koji je hospitalizovan zbog komplikacija sa koronavirusom, pogoršalo se protekle sedmice, saopšteno je iz Eparhije zahumsko-hercegovačke. Kako se navodi, episkop Atanasije i dalje se nalazi na bolničkom lečenju, a trenutno u teškom opštem stanju, sa upalom oba plućna krila, uz neinvazivnu respiratornu podršku. Hoće li preteći neko?
March 2, 20214 yr Meni je on bio sumnjiv čim sam videla da su ga fotografisali nekoliko puta. razdraganog, patrijarh koji umire od smeha. Umeli su njegovi prethodnici da se nasale pa i blago nasmeju, ali ovaj bas sebi daje oduška.
March 3, 20214 yr Patrijarh srpski Porfirije nalazi se u samoizolaciji, jer je bio u kontaktu sa osobama koje su obolele od korona virusa, saznaje "Blic
March 3, 20214 yr Presvetom gosn Porfirogenitu preporučam da ponovo pročita Domanovićevog Vođu, kad već divanimo o sabornosti.
March 3, 20214 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Presvetom gosn Porfirogenitu preporučam da ponovo pročita Domanovićevog Vođu, kad već divanimo o sabornosti. Kakve veze ima sabornost sa Domanovicevim Vodjom? Sabornost uopste ne znaci da svi treba da mislimo isto, jos manje da ne treba da mislimo uopste.
March 3, 20214 yr Ja sam ga nekako razumeo da pod tom sabornošću misli da se svi okupimo pod Vučićevim naprdnim šinjelom, da se ne bi polarizovali Edited March 3, 20214 yr by Filozof manijak
March 3, 20214 yr 30 minutes ago, Jumanji said: Lepo to zvuci... kako si ti razumela, šta je rekao? pošto očigledno može da bude višesmisleno, bar ovako van konteksta