Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted

u svakom sluchaju mi je drago shto imam neshto zajednichko sa njegovom romantichnoshcu patrijarhom srpskim prletom hihi.gif

edip. sad me ubedjuju da ima zenu i decu [emoji38]ol:

ima li? blink.png

sent from bubamoto

Posted

Mi našeg slikera sad zovemo Portfolije. 

• Haha 1
Posted
26 minutes ago, gospa buba said:

u svakom sluchaju mi je drago shto imam neshto zajednichko sa njegovom romantichnoshcu patrijarhom srpskim prletom hihi.gif

edip. sad me ubedjuju da ima zenu i decu emoji38.pngol:

ima li? blink.png

sent from bubamoto

Жену нема сигурно. Нисам чуо да се прича ни да има децу. Герман је обудовео пре него што је примио схиму, вероватно је имао и децу пре тога. Причали смо о томе негде горе...

Posted
Жену нема сигурно. Нисам чуо да се прича ни да има децу. Герман је обудовео пре него што је примио схиму, вероватно је имао и децу пре тога. Причали смо о томе негде горе...
hvala. znachi shto vole ljudi da lazu, pa to je chudo jedno :isuse:

sent from bubamoto

• Haha 1
Posted

Ne znam da li je bilo, ali Porfirije cepa gitaru samo tako.

Posted

Zdravstveno stanje umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Atanasija, koji je hospitalizovan zbog komplikacija sa koronavirusom, pogoršalo se protekle sedmice, saopšteno je iz Eparhije zahumsko-hercegovačke.

Kako se navodi, episkop Atanasije i dalje se nalazi na bolničkom lečenju, a trenutno u teškom opštem stanju, sa upalom oba plućna krila, uz neinvazivnu respiratornu podršku.

Hoće li preteći neko?

Posted

Meni je on bio sumnjiv čim sam videla da  su ga fotografisali nekoliko puta. razdraganog, patrijarh koji umire od smeha. Umeli su njegovi prethodnici da se nasale pa i blago nasmeju, ali ovaj bas sebi daje oduška.

Posted

Neće kovid na Sinod, aham.

Mnogo su grešni, jbg :fantom:

Posted

voleo bih da mogu da saosećam, al nemam SUVa Đole, nemam SUVa.

• Haha 2
Posted

Patrijarh srpski Porfirije nalazi se u samoizolaciji, jer je bio u kontaktu sa osobama koje su obolele od korona virusa, saznaje "Blic

Posted

Presvetom gosn Porfirogenitu preporučam da ponovo pročita Domanovićevog Vođu, kad već divanimo o sabornosti.

Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Presvetom gosn Porfirogenitu preporučam da ponovo pročita Domanovićevog Vođu, kad već divanimo o sabornosti.

Kakve veze ima sabornost sa Domanovicevim Vodjom? Sabornost uopste ne znaci da svi treba da mislimo isto, jos manje da ne treba da mislimo uopste.

Posted (edited)

Ja sam ga nekako razumeo da pod tom sabornošću misli da se svi okupimo pod Vučićevim naprdnim šinjelom, da se ne bi polarizovali

Edited by Filozof manijak
Posted
30 minutes ago, Jumanji said:

Lepo to zvuci...

kako si ti razumela, šta je rekao?

pošto očigledno može da bude višesmisleno, bar ovako van konteksta