Ayatollah Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 2 minutes ago, BlackGeorge said: Onda je gotovo... Svi su uz usniju. Nadam se da nije tačno. Navedi mi bilo koju osobu na bilo kojoj javnoj funkciji u Srbiji koja nije uz Usniju, otvoreno ili prećutno, i koja ima bilo kakav kritički stav prema onome što on radi od ovog naroda i ove zemlje. Tužna smo mi zemlja i jadna, vrlo jadna i vrlo tužna. 5
radisa Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 5 minutes ago, Ayatollah said: Saruman, Jefrem i Porfirije, javlja Blic. EDIT: Izabran Porfirije. Svaka čast Vučiću i Službi. Saruman, dakle, nastvlja kao Puppet master... :( 1
koksy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) nije Jefrem tako jako uz Vučija. ali on će ionako odustati. Porfirije je u stvari dosta fin čovek. bio. nejasno mi je kako je postao Vučićevac. Edited February 18, 2021 by koksy 1
Lezilebovich Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 32 minutes ago, mjone said: Odlični Danas, NovaS i N1 ... mašina za smišljanje afera i strahova oko SPC radi punom parom. Krenula da se zahuktava mašina još od litija u CG. Na kraju se uvek ispostavi da nemaju pojma i da pričaju napamet .. jedino je dobro što ih malo ljudi čita i gleda. Uskoro još manje očigledno da nemaš pojma o čemu pričaš, bar kad se radi o Danasu
Lezilebovich Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) . Edited February 18, 2021 by Lezilebovich
Kreator Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Džabe smo se nadali. Barem Irinej nije izabran što mi je dovoljno za kakvu-takvu satisfakciju. Prokleta džukela 2
NevenMan Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Znaci govnar sad kontrolise i patrijarha. samo da se pita ko ce da bude kondukter u autobusu.
NevenMan Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 minute ago, Ros said: jel on najmladji od vucicevih? Valjda, s obzirom da ima nameru da vlada jos 40 godina. A kako su srbi debilan narod to ce se i desiti
Kreator Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 5 minutes ago, koksy said: Porfirije je u stvari dosta fin čovek. bio. nejasno mi je kako je postao Vučićevac. Ovo je i meni promaklo. Slušao sam nekoliko puta Porfirija i deluje mi kao inteligentan čovek. U najmanju ruku nije glup. Mene interesuje osim vučića, kako je postao poslušnik one džukele irineja?
Ayatollah Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, NevenMan said: Valjda, s obzirom da ima nameru da vlada jos 40 godina. A kako su srbi debilan narod to ce se i desiti Misliš da zaslužujemo bolje?
Кристофер Лумумбо Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Eto, isplatilo se gledanje agapea godinama, imam osecaj da poznajem patrijarha. 3
koksy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 sad neminovno sledi ponovno prežvakavanje jednog video-spota.
Recommended Posts