mjone Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 2 hours ago, Lezilebovich said: Odlični Danas, NovaS i N1 ... mašina za smišljanje afera i strahova oko SPC radi punom parom. Krenula da se zahuktava mašina još od litija u CG. Na kraju se uvek ispostavi da nemaju pojma i da pričaju napamet .. jedino je dobro što ih malo ljudi čita i gleda. Uskoro još manje
ducca Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 19 minutes ago, NevenMan said: Hrizostom, Longin ili Jefrem Ko je sad tu iz Vuciceva tabora Odakle je ovaj info?
radisa Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 20 minutes ago, NevenMan said: Longin Ovo je meni baš iznennađenje, ako je tačno....
Kreator Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, radisa said: Ovo je meni baš iznennađenje.... Reci mi da taj dugački nije uz usniju?
radisa Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, BlackGeorge said: Reci mi da taj dugački nije uz usniju? Pa razvlačili su ga prošle godine po Patriotskim™ medijima... On je u USA... 1
koksy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 čini se da je Neven lupio. jedino ako ima doušnika direkt iz Hrama...
ducca Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Navodno je tek prvi krug završen i pauza je, ne znam kako bi neko mogao da objavi 3 imena. 1
radisa Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, ducca said: Navodno je tek prvi krug završen i pauza je, ne znam kako bi neko mogao da objavi 3 imena. Pa da... Dabar™ i Dugjlija™ su u najmanju ruku neutralni, to bi mi bilo jako čudno da budu obojica... Mada, sa druge strane, ako ima više onih koji smeju hoće protiv Sarumana i Usnije, onda ima smisla da, zbog idiotskog sistema glasanja, sva trojica budu iz drugog tabora...
koksy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 biće da se radilo o Nevenovim preferencijama.
Joe D Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 I ja navijam za amera. Nije da znam nesto o tim likovima, ali mnogo jako zvuci episkop novogracanincko-srednjezapadnoamericki longin krco.
NevenMan Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Nemam je preferencije tamo, ustvari imam bilo ko ko nema sprege sa Vucicem
Kreator Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 10 minutes ago, radisa said: Pa da... Dabar™ i Dugjlija™ su u najmanju ruku neutralni, to bi mi bilo jako čudno da budu obojica... Mada, sa druge strane, ako ima više onih koji smeju hoće protiv Sarumana i Usnije, onda ima smisla da, zbog idiotskog sistema glasanja, sva trojica budu iz drugog tabora... Imaš li spisak vladika koji ljube usniju i policajca irineja? Ako imaš daj ih na oltar.
Ayatollah Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) Saruman, Jefrem i Porfirije, javlja Blic. EDIT: Izabran Porfirije. Svaka čast Vučiću i Službi. Edited February 18, 2021 by Ayatollah
Kreator Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Just now, Ayatollah said: Saruman, Jefrem i Porfirije, javlja Blic. Onda je gotovo... Svi su uz usniju. Nadam se da nije tačno.
radisa Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 7 minutes ago, BlackGeorge said: Imaš li spisak vladika koji ljube usniju i policajca irineja? Ako imaš daj ih na oltar. toliko već ne znam...
Recommended Posts