February 18, 20214 yr 2 hours ago, Lezilebovich said: Odlični Danas, NovaS i N1 ... mašina za smišljanje afera i strahova oko SPC radi punom parom. Krenula da se zahuktava mašina još od litija u CG. Na kraju se uvek ispostavi da nemaju pojma i da pričaju napamet .. jedino je dobro što ih malo ljudi čita i gleda. Uskoro još manje
February 18, 20214 yr 19 minutes ago, NevenMan said: Hrizostom, Longin ili Jefrem Ko je sad tu iz Vuciceva tabora Odakle je ovaj info?
February 18, 20214 yr 20 minutes ago, NevenMan said: Longin Ovo je meni baš iznennađenje, ako je tačno....
February 18, 20214 yr Just now, radisa said: Ovo je meni baš iznennađenje.... Reci mi da taj dugački nije uz usniju?
February 18, 20214 yr Just now, BlackGeorge said: Reci mi da taj dugački nije uz usniju? Pa razvlačili su ga prošle godine po Patriotskim™ medijima... On je u USA...
February 18, 20214 yr Navodno je tek prvi krug završen i pauza je, ne znam kako bi neko mogao da objavi 3 imena.
February 18, 20214 yr Just now, ducca said: Navodno je tek prvi krug završen i pauza je, ne znam kako bi neko mogao da objavi 3 imena. Pa da... Dabar™ i Dugjlija™ su u najmanju ruku neutralni, to bi mi bilo jako čudno da budu obojica... Mada, sa druge strane, ako ima više onih koji smeju hoće protiv Sarumana i Usnije, onda ima smisla da, zbog idiotskog sistema glasanja, sva trojica budu iz drugog tabora...
February 18, 20214 yr I ja navijam za amera. Nije da znam nesto o tim likovima, ali mnogo jako zvuci episkop novogracanincko-srednjezapadnoamericki longin krco.
February 18, 20214 yr 10 minutes ago, radisa said: Pa da... Dabar™ i Dugjlija™ su u najmanju ruku neutralni, to bi mi bilo jako čudno da budu obojica... Mada, sa druge strane, ako ima više onih koji smeju hoće protiv Sarumana i Usnije, onda ima smisla da, zbog idiotskog sistema glasanja, sva trojica budu iz drugog tabora... Imaš li spisak vladika koji ljube usniju i policajca irineja? Ako imaš daj ih na oltar.
February 18, 20214 yr Saruman, Jefrem i Porfirije, javlja Blic. EDIT: Izabran Porfirije. Svaka čast Vučiću i Službi. Edited February 18, 20214 yr by Ayatollah
February 18, 20214 yr Just now, Ayatollah said: Saruman, Jefrem i Porfirije, javlja Blic. Onda je gotovo... Svi su uz usniju. Nadam se da nije tačno.
February 18, 20214 yr 7 minutes ago, BlackGeorge said: Imaš li spisak vladika koji ljube usniju i policajca irineja? Ako imaš daj ih na oltar. toliko već ne znam...