Jump to content
IGNORED

Kesić i Njuz vs Vučić i poskoci

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Kesić secira Brnabu kod Gogićke... :hail:

• +1 1
Posted

na dorcolu grafit ''kesic vaksbot'', a i drugdje vidjam anti-kesic zidne aranzmane

Posted
3 minutes ago, morgana said:

na dorcolu grafit ''kesic vaksbot'', a i drugdje vidjam anti-kesic zidne aranzmane

Evo, sad botuje™ da se vakciniše...

Jbt, vaxbot, sunce ti žarko...

Posted

ima sigurno vec godinu da vidjam grafite kontra njega, ne mogu ni da se sjetim sad kako svi glase, slikacu kad naidjem

nekako su, ali mozda i grijesim, skoncentrisani na podrucju gdje i 'ko je rusio u savamali' napisi

Posted

U Profesorskoj koloniji ima "Zoran Kesić klempava ljigica".

Posted
18 minutes ago, napadaj said:

U Profesorskoj koloniji ima "Zoran Kesić klempava ljigica".

Lol kakva sintagma.

Posted

Kod Poštanske ima "Зоран Кесић НАТО пудлица".

Posted

da. na ogradi od stepenista. bas sam gledao pre neko vece i razmisljao ko im je smislio da to napisu? lignjica, pudlica? pa dokle to ide, sta je sledece- bišon?

jel on zivi tu na staroj paliluli, pa mu pisu da vidi kada se vraca kuci, ili racunaju na prometnost mesta? nisam vidjao po unutrasnjosti kvarta.

Posted

To naprednjaci vraćaju što Đukicu vikamo bišonom, ovaj bizonom.

Posted
6 hours ago, foto said:

jel on zivi tu na staroj paliluli, pa mu pisu da vidi kada se vraca kuci, ili racunaju na prometnost mesta? nisam vidjao po unutrasnjosti kvarta.

Ne, živi na Vračaru. Mislim da gađaju rendom lokacije.

Posted

Ja mislim da sve to piše jedan isti lik.
I po grafitima mislim da nije naprednjak već neki desničar, pretpostavljam klinac i žestoko napaljen.
Bio je hejlovao i Mladića kod moje zgrade, pa sam mu ja to prefarbao. 3 puta. Pa je posle odustao da popravlja taj grafit. :happy:

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Juče je bio odličan prilog o tri lika iz Maglaja (Bošnjak, Hrvat i Srbin, naravno), koji su ratovali jedan protiv drugog, a sad su drugari nerazdvojni...

Posted

Zaista dobar prilog, Kesić mi inače nije interesantan ali ovo je bilo baš poučno.

Posted

Nije još izaslo na YT, jedva čekam. Sada izbace 1 ili 2 priloga sledeći dan, a onda sačekaju par dana da izbace ostale.