morgana Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 na dorcolu grafit ''kesic vaksbot'', a i drugdje vidjam anti-kesic zidne aranzmane
radisa Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 3 minutes ago, morgana said: na dorcolu grafit ''kesic vaksbot'', a i drugdje vidjam anti-kesic zidne aranzmane Evo, sad botuje™ da se vakciniše... Jbt, vaxbot, sunce ti žarko...
morgana Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 ima sigurno vec godinu da vidjam grafite kontra njega, ne mogu ni da se sjetim sad kako svi glase, slikacu kad naidjem nekako su, ali mozda i grijesim, skoncentrisani na podrucju gdje i 'ko je rusio u savamali' napisi
napadaj Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 U Profesorskoj koloniji ima "Zoran Kesić klempava ljigica".
Milošica Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 18 minutes ago, napadaj said: U Profesorskoj koloniji ima "Zoran Kesić klempava ljigica". Lol kakva sintagma.
foto Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 da. na ogradi od stepenista. bas sam gledao pre neko vece i razmisljao ko im je smislio da to napisu? lignjica, pudlica? pa dokle to ide, sta je sledece- bišon? jel on zivi tu na staroj paliluli, pa mu pisu da vidi kada se vraca kuci, ili racunaju na prometnost mesta? nisam vidjao po unutrasnjosti kvarta.
Filozof manijak Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 To naprednjaci vraćaju što Đukicu vikamo bišonom, ovaj bizonom.
msv Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 6 hours ago, foto said: jel on zivi tu na staroj paliluli, pa mu pisu da vidi kada se vraca kuci, ili racunaju na prometnost mesta? nisam vidjao po unutrasnjosti kvarta. Ne, živi na Vračaru. Mislim da gađaju rendom lokacije.
salerokada Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Ja mislim da sve to piše jedan isti lik. I po grafitima mislim da nije naprednjak već neki desničar, pretpostavljam klinac i žestoko napaljen. Bio je hejlovao i Mladića kod moje zgrade, pa sam mu ja to prefarbao. 3 puta. Pa je posle odustao da popravlja taj grafit. 4 1
radisa Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Juče je bio odličan prilog o tri lika iz Maglaja (Bošnjak, Hrvat i Srbin, naravno), koji su ratovali jedan protiv drugog, a sad su drugari nerazdvojni...
Luther Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Zaista dobar prilog, Kesić mi inače nije interesantan ali ovo je bilo baš poučno.
dragance Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Nije još izaslo na YT, jedva čekam. Sada izbace 1 ili 2 priloga sledeći dan, a onda sačekaju par dana da izbace ostale.
Recommended Posts