teacher Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kesic se vraca u sledecoj emisiji, ovo je samo stos.I svi će se nasmijati... Kako samo zna da zbija šale taj mladić. Šteta što ne radi stand-up, mada je paradajz skup ovih dana, ali bih odvojio od usta...
Lezilebovich Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ovo je jedna od najidiotskijih i najnesmesnijih od svih idoitskih i nesmesnih sala nasih komedijasa . Jadno, da jadnije ne može biti.
hattori Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 srbija odavno nije imala takvog majstora za saljenje!nadam se da ga placaju suvim zlatom i dijamantima,u protivnom otece im ga neko!
Аврам Гојић Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 I svi će se nasmijati... Kako samo zna da zbija šale taj mladić. Šteta što ne radi stand-up, mada je paradajz skup ovih dana, ali bih odvojio od usta... Ovo je jedna od najidiotskijih i najnesmesnijih od svih idoitskih i nesmesnih sala nasih komedijasa . Jadno, da jadnije ne može biti.Vidim ja da se u Srbiji uspeh ne prasta.
copkillah Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ni ja ne kontam baš toliko kenjanje po Kesiću, mada okej, ukusi su različiti™.
Milosh76 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ako mu skec pominje ime nekog sela koje se zove Klitorici, kome to moze da bude smesno?
slepa živana Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Izgleda da je sva ova priča sa Kesićem, njegova navodna "internacionalna" karijera, traže ga vodeće francuske televizije, kao radiće emisije za dijasporu, bla-bla, u stvari pokušaj jedne velike ispale. Nešto slično kao kada je Brakus u svojoj emisiji najavljivao da prelazi na Radio S ili RTS, ne sećam se više ... Obojica su u tom trenutku pomislila da bi to bio dobar štos da uvuku čitavu javnost u celu tu izmišljenu priču, da provere pulsiranje nacije, kako će reagovati ... šteta što se nije setio da inscenira sopstvenu smrt...
darling Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ako mu skec pominje ime nekog sela koje se zove Klitorici, kome to moze da bude smesno?meni. klitorici kraj vaginova. obozavala sam dezinformatora. fajront republiku nisam gledala.
teacher Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Vidim ja da se u Srbiji uspeh ne prasta.Ne prašta se uspeh mediokriteta + U Srbiji su tv zvezde mediokriteti => U Srbiji se ne prašta uspeh.
hattori Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ako mu skec pominje ime nekog sela koje se zove Klitorici, kome to moze da bude smesno?ti bas nemas smisla za saljenje!kazi 'rupa'...
Sludge Factory Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Izgleda da je sva ova priča sa Kesićem, njegova navodna "internacionalna" karijera, traže ga vodeće francuske televizije, kao radiće emisije za dijasporu, bla-bla, u stvari pokušaj jedne velike ispale. Nešto slično kao kada je Brakus u svojoj emisiji najavljivao da prelazi na Radio S ili RTS, ne sećam se više ... Obojica su u tom trenutku pomislila da bi to bio dobar štos da uvuku čitavu javnost u celu tu izmišljenu priču, da provere pulsiranje nacije, kako će reagovati ... Jer da ovo sve nije fingirano, Maki Kilibarda nikada ne bi došla u premijerni Fajront novog voditelja s obzirom da je intimno u veoma dobrim odnosima sa Kesićem ...Koliko intimno?
loser Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ako mu skec pominje ime nekog sela koje se zove Klitorici, kome to moze da bude smesno?Au tebi kao da je Kesić,daleko bilo, pobio pola familije
loser Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Danas je išla najava sledeće emisije,sa Kesićem u glavnoj ulozi.
Milosh76 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Au tebi kao da je Kesić,daleko bilo, pobio pola familije Ma jok bre Samo ne volim takve likove koji sebe smatraju duhovitim, pa im jos daju prostor na TVu. Procitaj sta je teacher napisao i to je sustina.Klitorici... mislim stvarno...
Recommended Posts