Garwood Pickjon Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 U novogodišnjem izdanju časopisa Hi-Files pored brojnih testova hi-fi opreme i izvrsnih članaka o lampaškim pojačalima, svakom se kupcu poklanja i album 'So' grupe Rebel Star. Časopis se pojavio na kioscima širom Srbije i Crne Gore pred Novu Godinu u tiražu od 8.000 primeraka. Novogodišnji broj sadrži 104 strane, intervju sa Milanom Glavaškim i CD reizdanje albuma. Pored Rebel Star-a i recenzija hi-fi opreme možete procitati DVD i CD recenzije, članak o Van Morisson-u i Todd Hayness-u.
Crepajac Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Apropos HI-FILES, na kraju uvoda novogodišnjeg broja, glodur, lektor i/ili korektor su nam poželeli "MARRY CHRISTMAS" (Venčaj Božić)!It naaajs...!(*)A REBEL STAR su spakovali u omot žnj kvaliteta, pa se CD u istom zalepio za iscureli lepak i jedva sam ga izvukao, a sada na tom mestu pre-pre-pre-pre-skače.Srećom pa postoji onaj fajlhosting servis, pa sam bio slobodan da ga na taj način "zamenim"...(*) ? by Borat Sagdiyev.
Crepajac Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Crepajac, imash najbolji nick na forumu.HOW YES NO, što bi rekle kolege sa BBC-a...
Ryan Franco Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Crepajac, imash najbolji nick na forumu.:D+1Ja sam samo zbog njegovog nicka svratio na topic da vidim sta pisu...
fantazmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A REBEL STAR su spakovali u omot žnj kvaliteta, pa se CD u istom zalepio za iscureli lepak i jedva sam ga izvukao, a sada na tom mestu pre-pre-pre-pre-skače.Verovatno je individualni slučaj pošto moj primerak nema viška lepka niti preskače :)Ako želiš ispravan CD mislim da će ti redakcija izići u susret i zameniti ulepljeni primerak...
Crepajac Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Verovatno je individualni slučaj pošto moj primerak nema viška lepka niti preskače :)Ako želiš ispravan CD mislim da će ti redakcija izići u susret i zameniti ulepljeni primerak...Nema potrebe, ispraksovao sam se ja za tuđ fušeraj:CD sam, koristeći Exact Audio Copy (EAC), "proterao" kroz CD-Tag, zatim mesto u pesmi na kojoj CD preskače, pomoću WaveLab-a "popunio" parčetom iz "skinute" i "raspakovane" mp3 verzije iste pesme (nekih 10 sekundi, ni ne primeti se razlika), sve to ponovo narezao kao Audio CD i voila!Sam svoj majstor, to je moj moto!P.S.: A, i nisam baš u prijateljskim odnosima sa glodurom časopisa...
sherman Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jedva iskopah ovaj moj posrnuli topic....veceras u bigzu bila neka javna proba ovo ono, pa sam cuo neke momke, zovu se STRAIGHT MICKEY & THE BOYZja inace bas ne slusam takvu muziku, ali je bilo bas dobro...masa energije i ludilabubnjar evo link za majspejs ako neko hoce da cuje, mada je uzivo mnogo ludje... Stright Mickey & The Boyz
sherman Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 tema ovog topica bash i nisu bendovi o kojima je pisano u clanku....bolje lupite koji bend novije generacije koji ste culi a nisu vam bash grozni, nego da sad opet razglabate o ovom nebitnom clanku o kom je vec raspravljano na drugoj temi
kobni zelaya Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Ok, nisam znao da je topic samo o aktuelnim imenima. Od mladog naraštaja trenutno najviše cenim Jana Nemečeka.edit - nepismenost Edited January 28, 2009 by kobni zelaya
djeneralche Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nego da sad opet razglabate o ovom nebitnom clanku o kom je vec raspravljano na drugoj temigde? daj link da procitam
luba Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 al sam hteo da zaobiđem novo palamuđenje. i hvala ti na tome.rabovi ponizni moderatorski :-)
bad music for bad people Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 i hvala ti na tome.rabovi ponizni moderatorski :-)e jebiga, bas sam hteo da cujem sta je sve netacno u urosevom tekstu (a i o politickoj ostrascenosti autora), ali ti me sada preigra
luba Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 e jebiga, bas sam hteo da cujem sta je sve netacno u urosevom tekstu (a i o politickoj ostrascenosti autora), ali ti me sada preigra :lol:kad sam brza.ne mogu na dva mesta da pratim prepucavanje oko istog. te ako neko ima zelju da se igra, eno na e-novinama vec poceta prica. ovde, ajde kao da bude o domacim bendovima.
bad music for bad people Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :lol:kad sam brza.ne mogu na dva mesta da pratim prepucavanje oko istog. te ako neko ima zelju da se igra, eno na e-novinama vec poceta prica. ovde, ajde kao da bude o domacim bendovima.sad nemam vremena. trebalo da ustanem jos u 8, ali dzabe kad smo se nocas zaglibili da dva pisaju kod nekog besnog foka u strnjiku. otpadaju mi ruke, bio blatnjav od glave do pete, pijem kafu i nisanim tus jos jednom. ajd, prelistacu forum da nadjem tu temu cim nadjem vremena, recimo sutra dok sam u pirotu. samo da dodam - uros je majstor.
Recommended Posts