June 6Jun 6 Gledo sam KKN jednom na Exitu slucajno naisao kao na Pantelijinu saranuOdlicno prikljucenije i vajb dok ne krene ono prenemaganje, stvarno mi ne prijaPost-rock volem generalno, al ovo jbg. Drugi put sam bio namerno da bih se upucavao nekoj sojkiU retrospektivi, manje zla mi je dono prvi koncert
June 6Jun 6 kkn na eggzitu je mnogo daleko od njihovog prajma, taman da je taj eggzit bio 2002, ne kasnije
June 6Jun 6 Guarda Toma i Igračka Plačka su dobri uradci za svoje vreme. Ovo posle, kad je Oliver prsno, se ne računa
June 6Jun 6 ma posle je nebitno, igracka placka je jedan od najboljih 10ak albuma svih vremena u srbiji, po bilo kom osnovu Edited June 6Jun 6 by uini
June 6Jun 6 On 5. 6. 2026. at 18:15, Ratamahatta said:KKN je do jaja dok ne krene da pevaKo Cane i Partibrejkersi.
June 6Jun 6 Prajm KKNa je bio 94-5. Najjači koncerti u Beogradu, ko zna zna. Pričao je Željko kad je uzeo da producira Igračku plačku, kaže ja nisam kontao da je njima gitarista bio duša benda. Posle Rastka u kurac otišlo. Ali u svoje vreme, to je bio najnepredvidljiviji i najoštriji bend u Srbiji, aj voz a hjudž fen. Cela me ekipa gledala ko budalu sam sam išo na koncerte al neka
June 6Jun 6 Na istom Exitu sam, mozda cak i iste veceri ne secam se tacno uhvatio prvo Darkwood Dub, pa onda KKNMislim da je 2009. to biloDarkvude volem, mada je i tu vokal najslabiji deo price, ali mi ne smeta
June 12Jun 12 On 6. 6. 2026. at 22:54, Hermetico said:Prajm KKNa je bio 94-5. Najjači koncerti u Beogradu, ko zna zna.O da, euforija je to bila na koncertima. Igracka placka je odlican album, zreliji, svaka pesma mi je bila dobra. Ali to ludilo sa prvog albuma se nije ponovilo. Slican odnos imam sa Darkvudima, U nedogled odlican album, ali mi nikada nece znaciti kao Paramparcad. Kad smo koncerata oz vremena 90-tih, dobro zezanje je bilo i na pomalo zaboravljenim Mravima.