May 26May 26 Ovo je bend koji su mi svi preporučivali i uvek me oduševio. Samo posle zaboravim kako se zove. E pa nađoh ga u bukmarksima konačno, stvarno po mojoj meri. Šteta što više ne rade, očigledno, ali ubedljivo od najbolje muzike iz regiona koju sam čuo. Preiskusnohttps://paralele.bandcamp.com/track/tisu-u-hiljada
May 29May 29 Preslušao novi El OrgOni su pustili priču kako je to povratak Distorziji. To nije tačno, ovo je zapravo Letim, sanjam, dišem sa mnogo boljom i suvljom produkcijom. Preslušao sve, pa da se ne biste mučili, prvo najbolji trenutak:Poluakustični zvuk koji su uhvatili Švaba i Banana mi je skroz super, ne znam kako su snimali, ali kao da su spolja ozvučili pojačala, ili bar postigli taj osećaj.Ima i Cane, bez njega bi bilo klasično Giletovo njanjavo š, đ, č. Tako jedna klasična ElOrg stvar odjednom dobije taj radijski gruv, imaš potrebu da je ponovo pustiš:I na kraju dobra Anica, ja sam inače mrzeo muziku iz Crnog bombardera, kao i ceo film, uvek se me smarale te Košulje. Ovo je mnogo, mnogo bolje, Blondie iz daljine, sasvim izvesno koncertni favorit i odličan klip, mada su spotovi Orgazma uvek bili sjajni, bend je jednostavno filmičan:Ostalo kako ko voli; ok, Gile voli Bitlse iz Mahariši faze, ide letovanje na Adi Bojani, pa valjda da uzmu gitare i flower-power ceo jul i avgust. Meni je to dosadno u kombinaciji sa Giletovim pevanjem, jedino me malo probudila neka stvar koju peva Ljuba, mogli bi to malo da prošaraju. I Bane peva dobro, ovo Gojkovićevo beogradsko naglašavanje slogova zvuči kao naučeno. Takođe mi se dopao i povremeni dodir sa soulom kroz korišćenje duvača, soul i bluz bi mogli da malo zatalasaju mrtvo more Bitlsa na pločama.
June 1Jun 1 On 26. 5. 2026. at 7:18, Hermetico said:Ovo je bend koji su mi svi preporučivali i uvek me oduševio. Samo posle zaboravim kako se zove. E pa nađoh ga u bukmarksima konačno, stvarno po mojoj meri. Šteta što više ne rade, očigledno, ali ubedljivo od najbolje muzike iz regiona koju sam čuo. Preiskusnohttps://paralele.bandcamp.com/track/tisu-u-hiljadaDa li si slusao Pridjeve? Sada vidim da si postavio i Mak Murtica. On predvodi Mimika Orchestra. I Para Lele i Mak su sjajni. Najbolji deo Hr scene. Edited June 1Jun 1 by wayfaring stranger
June 1Jun 1 36 minutes ago, wayfaring stranger said:Da li si slusao Pridjeve? Sada vidim da si postavio i Mak Murtica. On predvodi Mimika Orchestra. I Para Lele i Mak su sjajni. Najbolji deo Hr scene.Čekiraću, nisam slušao. Hvala
June 4Jun 4 Ovo je taj pank što nije mrtav, mislim da sam već kačio bendcamp jednom ali u međuvremenu imaju i video produkciju. Kidaju stav momci, jebe im se živo. Užasno me podseća na zajebancije iz 90tih. Što bi se reklo, this is real
June 5Jun 5 20 minutes ago, kralj said:Kad god vidi fana KKNa, pristojan čovek pređe ulicu.Ukoliko nije naoružan.nisam fan kkna ali sam fan instant-asocijacija i opste kulture.igracka placka je vrhunski album, btw, bas sam ga slusao pre cca pola godine, nakon cca 30 god