Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Domaći bendovi

Featured Replies

• Replies 3.7k
  • Views 342.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

kao moja kuma kad je ušla u šank da mi pomogne pa se isekla na napuklu čašu i viče, šta da stavim šta da stavim... a gužva, ne znamo gde bijemo... i za par sekundi čuje se urlik. šta si stavila? so...

• šta znam, meni lepo da se podsetim

• sinoć gledao Vranjkovića uživo u Požarevcu. ekipa iz detinjstva odlučila da ove godine ne idemo na veliki koncert u Beogradu već da se vratimo kući i slušamo u mnogo intimnijoj atmosferi. i to se

Posted Images

Ovo je bend koji su mi svi preporučivali i uvek me oduševio. Samo posle zaboravim kako se zove. E pa nađoh ga u bukmarksima konačno, stvarno po mojoj meri. Šteta što više ne rade, očigledno, ali ubedljivo od najbolje muzike iz regiona koju sam čuo. Preiskusno

https://paralele.bandcamp.com/track/tisu-u-hiljada

Preslušao novi El Org

Oni su pustili priču kako je to povratak Distorziji. To nije tačno, ovo je zapravo Letim, sanjam, dišem sa mnogo boljom i suvljom produkcijom. Preslušao sve, pa da se ne biste mučili, prvo najbolji trenutak:

Poluakustični zvuk koji su uhvatili Švaba i Banana mi je skroz super, ne znam kako su snimali, ali kao da su spolja ozvučili pojačala, ili bar postigli taj osećaj.

Ima i Cane, bez njega bi bilo klasično Giletovo njanjavo š, đ, č. Tako jedna klasična ElOrg stvar odjednom dobije taj radijski gruv, imaš potrebu da je ponovo pustiš:

I na kraju dobra Anica, ja sam inače mrzeo muziku iz Crnog bombardera, kao i ceo film, uvek se me smarale te Košulje. Ovo je mnogo, mnogo bolje, Blondie iz daljine, sasvim izvesno koncertni favorit i odličan klip, mada su spotovi Orgazma uvek bili sjajni, bend je jednostavno filmičan:

Ostalo kako ko voli; ok, Gile voli Bitlse iz Mahariši faze, ide letovanje na Adi Bojani, pa valjda da uzmu gitare i flower-power ceo jul i avgust. Meni je to dosadno u kombinaciji sa Giletovim pevanjem, jedino me malo probudila neka stvar koju peva Ljuba, mogli bi to malo da prošaraju. I Bane peva dobro, ovo Gojkovićevo beogradsko naglašavanje slogova zvuči kao naučeno. Takođe mi se dopao i povremeni dodir sa soulom kroz korišćenje duvača, soul i bluz bi mogli da malo zatalasaju mrtvo more Bitlsa na pločama.

El org album ukratko, tri pesme ok, ostatak shift+del.

On 26. 5. 2026. at 7:18, Hermetico said:

Ovo je bend koji su mi svi preporučivali i uvek me oduševio. Samo posle zaboravim kako se zove. E pa nađoh ga u bukmarksima konačno, stvarno po mojoj meri. Šteta što više ne rade, očigledno, ali ubedljivo od najbolje muzike iz regiona koju sam čuo. Preiskusno

https://paralele.bandcamp.com/track/tisu-u-hiljada

Da li si slusao Pridjeve? Sada vidim da si postavio i Mak Murtica. On predvodi Mimika Orchestra. I Para Lele i Mak su sjajni. Najbolji deo Hr scene.

Edited by wayfaring stranger

36 minutes ago, wayfaring stranger said:

Da li si slusao Pridjeve? Sada vidim da si postavio i Mak Murtica. On predvodi Mimika Orchestra. I Para Lele i Mak su sjajni. Najbolji deo Hr scene.

Čekiraću, nisam slušao. Hvala

Ovo je taj pank što nije mrtav, mislim da sam već kačio bendcamp jednom ali u međuvremenu imaju i video produkciju. Kidaju stav momci, jebe im se živo. Užasno me podseća na zajebancije iz 90tih. Što bi se reklo, this is real

Kad god vidi fana KKNa, pristojan čovek pređe ulicu.

Ukoliko nije naoružan.

20 minutes ago, kralj said:

Kad god vidi fana KKNa, pristojan čovek pređe ulicu.

Ukoliko nije naoružan.

nisam fan kkna ali sam fan instant-asocijacija i opste kulture.

igracka placka je vrhunski album, btw, bas sam ga slusao pre cca pola godine, nakon cca 30 god