February 24Feb 24 Da li je, u drugoj polovini devedesetih, postojao bend ili album sa nazivom Artu-Ditu (R2D2)? Gugl ne pomaze.Mislim da je Lukovic napisao recenziju u X Zabavi.
February 27Feb 27 Baal. Artoodetoo EP. Ili tako nešto. Godina je 1995. Možda1996. Hitovi "Između nas" i još jedan na engleskom (edit: "Run" mislim). Izdavač bi trebalo da je Imago... Ili je izdanje moglo da se kupi u njihovoj radnji u CD shopu u Imago centru u Domu sindikata, gde su prodavane igračke.Pera ih ukupao recenzijom, a meni se svideli. Edited February 27Feb 27 by Malkmus
February 27Feb 27 Nije Baal, već Retro Deux. Isti je čovek - Andrej Aćin.https://www.discogs.com/release/4830268-Retro-Deux-Artoodeetooep
February 28Feb 28 On 21. 2. 2026. at 9:55, wayfaring stranger said:Sećam se preslušavanja albuma Faustopojke. Mislio sam ok, još jedan bend. Sat vremena kasnije još uvek me ozbiljno treslo. Veliki respekt za sve što radi. Šteta što je još uvek u dubini pa je ispod radara mnogima. Ili sreća za sve kopače.Hvala za ovo ... ovaj covek je genije, a nikad nisam cuo ranije za njegaOva pesna i ovaj spot ... nemam reci Edited February 28Feb 28 by Lezilebovich
February 28Feb 28 3 minutes ago, Lezilebovich said:Hvala za ovo ... ovaj covek je genije, a nikad nisam cuo ranije za njegaOva pesna i ovaj spot ... nemam reciDelim utisak Takvo otkrice, danima ga slusam..nestvaran je! Nadam se da ce nekada drzati koncert u Beogradu.Hvala @wayfaring stranger
March 1Mar 1 On 21. 2. 2026. at 8:55, wayfaring stranger said:Sećam se preslušavanja albuma Faustopojke. Mislio sam ok, još jedan bend. Sat vremena kasnije još uvek me ozbiljno treslo. Veliki respekt za sve što radi. Šteta što je još uvek u dubini pa je ispod radara mnogima. Ili sreća za sve kopače.ni ja dosada nisam cuo za ovo... ne razumem kako nije poznato.sad gledam da kupim cd.podseca ocigledno na molinu.
March 1Mar 1 18 hours ago, kurdi said:ni ja dosada nisam cuo za ovo... ne razumem kako nije poznato.sad gledam da kupim cd.podseca ocigledno na molinu.Bravo! To je i moja pomisao, ali rekoh da ne ispadne kako preterujem. Ne stilski, ali ta emocija koja ubija iznutra. Uhvati i ne pusta.Izdavac je Menart koji nije bas promovisao svoja izdanja. Imas Menart Srbija pa nazovi, mozda mogu da naruce. Mozda, jer je cd objavljen 2009. Koliko vidim na Discogsu, prodavac iz Slovenije ima 10 primeraka i prodaje po 5e. Covek se nakon albuma posvetio religiji, koliko vidim, sada se vraca na scenu pa se nadajmo da ce biti i koncerata van Zagreba.
March 4Mar 4 ici cu na koncert, ras je vec pisao na koncertima, 27.03. je rasprodat (vec). Edited March 4Mar 4 by holden kolfild
March 4Mar 4 Neverovatno cenim i volim St-ovu poeziju, Goribor obožavam. Čovek je uhvatio esenciju Bora pre nego što je postao kineski. Trenutno sam u takvoj mentalno emotivnoj fazi života da ne mogu da ga slušam, okida me na depru i sumpor dioksid.Fak.
March 4Mar 4 uzmes pauzu kao st i bice bolje =)smajli na stranu, pojma nemam da li ce biti bolje, boru, srbiji ili svetu. zelim da budes ok.+ razumem tvoju povezanost sa borom.
March 4Mar 4 ja sam neebitan. Drago mi je da se St reaktiviraoU to ime Edited March 4Mar 4 by Filozof manijak
March 4Mar 4 12 hours ago, Milošica said:kako li se lazar sakan setio da ima nalog na jutjubu, a tek lozinke za pristup, posto vidim da je pre ovoga neki klip izbacio pre 11 godina