January 3Jan 3 9 hours ago, Sludge Factory said:Da li se ovo desilo? (Cesljam nesto staro po forumu pa naleteh ne ovaj psot, sorry.)Dobri Branimir napunio 70?Vredelo bi proveriti, ja slušao Mlinareca kad je pričao.
January 3Jan 3 21 minutes ago, April said:Dobri Branimir napunio 70?Odavno. Osim ako je odbio da napuni 70, sto me ne bi cudilo
January 4Jan 4 Trobecove krusne peci - RadostGrizete - CekanjeHeadhop - Statant to sinisterABOP - Masters of aftersNew Gondoliers - Art cartelSivo - Širimo ruke prema novom vremenu koje dolaziStiff Buscemi - Jet black highdooksUbili su batlera - istoimeniNorveška suma - PorodiceGazorpazorp - Niz rekuDunja Knebl & Roko Margeta - FaunaRoj Osa i Rob Mazurek - Beton kinoStatico - Absurdity of This WorldPalm - RasanicaAndy Pavlov - ChildrenCyclist Conspiracy - Back to Hermetics and Martial arts Vol. 1Taxi Consilium - Working on the other sidePosto na drugim forumima ima kukanja kako ova godina nije bila dobra za regionalna (mrzim ovaj izraz) izdanja... pa i ne bas, evo nekih koja su mi odlična, kako se ide ka dnu, sve bolji albumi. Češljao sam godišnje liste raznih sajtova, ovo mi je privuklo pažnju i predstavlja lični izbor koji ne mora da bude po ukusu većine, Svrha je da nekome skrene pažnju na naslove koje su promašili.
January 12Jan 12 On 7. 1. 2026. at 21:43, klimt said:uopste nije lose, pogotovo posle nekoliko slusanja. mora sa ovom trakom kao sa vinom, kada se sipa u dekanter, da odstoji malo, da dise. jedina stvar koja me malo nervira jeste sto ove dve trake, koliko ih do sada ima, ne najavljuju nikakav album. Edited January 12Jan 12 by hoffnung