dig_chohano Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Imaš sasvim pristojne hostele 50-ak jura za dvokrevetnu sobu. Ovaj u Brižu je potpuno fenomenalan i u samom je centru.
Venom Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 eh, Belgija. Gent. Mislim da se vise niceg ne secam. Vreme je bilo grozno. Ovde sam upozn'o zenu.Pio sam Duvel, a ona je svratila posto je cekala da joj se opere ves. Totalna romantika.
Amelija Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 moja prva poseta Belgiji dogodila se kad sam tek počela da se muvam po belom svetu beloj Jevropi, i bejah u tom periodu stacionirana u CHjedan od mojih najboljih drugara se preselio u B, pa sam išla da ga posetim za vikend, noćnim vozom (eh kako ja volim noćni voz i spavanje u vozu, ali nažalost skoro da nema više dobrih starih noćnih vozova, kme :( )i za ta dva dana smo uredno obišli Brisel, Briž, Gent, Antverpen i Oostende, a da nam nisu trebale vize za Britaniju garant bi i tamo virnuli nekim od onih gliserčića što idu iz Oostendea
Roger Sanchez Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Jedan dan krajem sedmog, Brux, smještaj mi je u centru centra (B d Šarlmanj). Ke da odem vidjet, đe ž'rat, kojih krajeva da se klonim?
Dr Arslanagić Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Ako si samo jedan dan odna obiđi ove glavne stvari... Parc du Cinquantenaire, kraj oko Grand-Place, Albertinu i ceo potez od Parc Royal do Palais de Justice. I popij pivo i najedi se čokolade.
Roger Sanchez Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nisam samo jedan dan, ali sam samo jedan dan 100% fraj.
Bat Bat Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Jedan dan krajem sedmog, Brux, smještaj mi je u centru centra (B d Šarlmanj). Ke da odem vidjet, đe ž'rat, kojih krajeva da se klonim? Poslusaj ove dobre ljude iznad i dodaj Baziliku/Matonge/Flagey/Place Rouppe, ako imas visak vremena uvece. Bd Charlemagne, btw, nije bas da je centar centra, ima da gledas na sat za zadnji metro :misko:
Roger Sanchez Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Tu sam. Fascinantno je na koliko mjesta po cilom gradu bazdi po urinu i uriniranju. Prolazim i predloženu čeklistu, mada je vrijeme šitty. Uručbirano s Lumije Jeftinhare
Roger Sanchez Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Kad nije kiša, onda je vruće, ali i oblačno. Žasu. Uručbirano s Lumije Jeftinhare
Roger Sanchez Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Za kuć uzeo špekulas kompletić, kexe i namaz. Uručbirano s Lumije Jeftinhare
MancMellow Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Kad nije kiša, onda je vruće, ali i oblačno. Žasu. Esi ti ziher da nisi u Beogradu?
Recommended Posts