The Ghost Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Verovatno nikada nije bio u smislu da svira uzivo u studiju za potrebe emisije.
dancing Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 The Ghost, čija je to izjava koju koristiš za svoj signature?
dancing Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Da se malo nadovežem na ovu diskusiju vezanu za Bruceovu kćer... ne znam kako izgleda mlađi sin, ali i Jessica i Evan su više slični majci nego ocu. Svaka čast Patti, onda je zgodna žena, ali zar ne bi bilo cool da barem jedan sin bude pljunuti Bruce, da se sav taj seksipil i talent (doduše, tko zna?) prenese s koljena na koljeno?Ha? OK, ako ima koja cura ovdje, razumije o čemu pričam.
The Ghost Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 The Ghost, čija je to izjava koju koristiš za svoj signature?To je razmisljanje Travisa Bicklea (Robert De Niro) iz mog omiljenog filma - "Taxi driver" iz 1976.Nalazim da u ovom filmu ima dosta Brucea.
BornToRun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 To je razmisljanje Travisa Bicklea (Robert De Niro) iz mog omiljenog filma - "Taxi driver" iz 1976.Nalazim da u ovom filmu ima dosta Brucea.Ima sigurno. Znas odakle je De niro pokupio Are you talking to me ?Pgadjas dvaput.
BornToRun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 (edited) .. Edited February 18, 2008 by BornToRun
The Ghost Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Znam da to nije bilo predvidjeno u skriptama i da je De Niro improvizovao ceo taj deo...
BornToRun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Znam da to nije bilo predvidjeno u skriptama i da je De Niro improvizovao ceo taj deo...I da je posecivao koncerte Born To Run turneje kad je Bruce cesto izvodio areyoutalkingtome rutinu sa publikom.
The Ghost Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Eto, znao sam... Neki dan gledao sam Serpica i dosao do zakljucka da Pacino i Bruce iz tog perioda neverovatno lice...
BornToRun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A sta kazes na ovu slicnost sa Christopher Lloyd - om.
BornToRun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Vi ga vidjate kao devicu Mariju!Ne nego u duhu aktuelne politicke situacije vidjamo ga ko Majku Terezu.
dancing Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ne nego u duhu aktuelne politicke situacije vidjamo ga ko Majku Terezu.Ja ga doživljavam kao Martina Luthera Kinga.
dancing Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 I da je posecivao koncerte Born To Run turneje kad je Bruce cesto izvodio areyoutalkingtome rutinu sa publikom.Jel to ubacio u neku pjesmu ili...?
Recommended Posts