Tosha2EE Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 (edited) Ni ja, da imam sa kime da se zenim, ne bih kupovao igricu. Edited October 25, 2011 by Tosha2EE
Milosh76 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Iskopah negde da je navodno igra potpuno neigriva i da zato nema kreka. Tacnije, ceka se da izadje patch koji resava problem golmana i same igrivosti posle 6 meseci koliko dozvoljavam demo, a posle ce se i to resiti.
Tosha2EE Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Iskopah negde da je navodno igra potpuno neigriva i da zato nema kreka. Tacnije, ceka se da izadje patch koji resava problem golmana i same igrivosti posle 6 meseci koliko dozvoljavam demo, a posle ce se i to resiti.Sta znam... Problem golmana postoji, ali ja ionako imam custom treninge, tako da mene ne kaci. Jeste malo bezveze da golmani ostalih ekipa padaju, ali nije mi toliko strasno, za sada. A za ovo drugo ne znam, stigao sam tek do novembra u igrici. :(
Milosh76 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Izasao patch za FM12, mozda ga uskoro i kreknu :)
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Krade iz svlacionica, muva supruge predsednika klubova isl
Tosha2EE Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Krade iz svlacionica, muva supruge predsednika klubova isl Default trening za golmana, po kojem i rade ostali kompjuterski upravljani klubovi, uopste ne treninra positioning.
gervasius twinkleminkleson Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 navodno se pojavio okreceni fm. potrazite na obliznjem kiosku
Recommended Posts