Moća Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Il nas lozite kso sto jednom ovamo lozili na filmovima za Dilan Doga.
Milosh76 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 (edited) nije me mrzelo da se registrujem na warez-bb.org zaista ima nekoliko tema o FM12... ne zezaju :DRealno, jos je rano za full igru i krek(ere). Znaci subota ili nedelja i bice svega na kioscima... Edited October 21, 2011 by Milosh76
ΟΛΥ Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 pa jbt gde vi to trazite kad ne mozete da nadjete? skidrow i reloaded picke cute
Milosh76 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 torrentz recimo.Ajd kad si vec nasao posalji link na PM.
Milosh76 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 bas tako, a to je kao search za dobar deo torent sajtova. Nista, cekamo PM ili da se torrentz probudi ili makar bejovci.
Прслин Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Како мислите да неко крекује игру пре него што је и изашла? Па није то Костнеров Вотер Врлд да га украду са монтажног стола. Играјте демо, он је фул игра која траје до Нове године, сачувајте сејв и док окренете тих пар дана појавиће се и крек за регуларну верзију. Мада мени демо уопште не ради офлајн, све преко Стима иде... Носим се мишљу да купим оригинал и да се препустим чарима онлајн комјунитија.
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 (edited) Ima li vesti o tom cracku? Za šta plaćamo te silne hakere?! Ceo dan visim na warezu i bijem po F5 u iščekivanju...većinu komentara ostavljaju balkanci, ali oni baš i nemaju najpouzdanije informacije. Pitanje je da li uopste mogu da naprave krek , ili su ga napravili pa taktiziraju... Edited October 22, 2011 by bob loblaw
Moća Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Izgleda skidrow izbacio lek al nemam struju pa ne mogu da proverim.Sent from my cigla using Tapatalk
lord_s Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Izgleda skidrow izbacio lek al nemam struju pa ne mogu da proverim.Sent from my cigla using TapatalkA gde to mogu proveriti oni sa strujom? u piratskom zalivu jos nema nista...
Moća Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 To ne znam jer je drugar izbacio link na fejs al nisam stigao da pogledam.Sent from my cigla using Tapatalk
Tosha2EE Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ja sam digao ruke na kraju, suvise sam nestrpljiv bio da probam. <_< Utisci onako, sve je dodatno usminkano, nikakvih revolucionarnih promena nema, ali zasluzili su, posle toliko godina igranja, da dobiju neki dinar i od mene. :) Na fmscout ima sa popustom do kraja oktobra, za 26e, ako jos nekog zanima.
Töölönlahti Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Buržujčino!Ja da imam 26€ za igricu, sad bih se ženio... :siroma:
Recommended Posts