Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Il nas lozite kso sto jednom ovamo lozili na filmovima za Dilan Doga.

Posted (edited)

nije me mrzelo da se registrujem na warez-bb.org zaista ima nekoliko tema o FM12... ne zezaju :DRealno, jos je rano za full igru i krek(ere). Znaci subota ili nedelja i bice svega na kioscima...

Edited by Milosh76
Posted

pa jbt gde vi to trazite kad ne mozete da nadjete? skidrow i reloaded picke cute angry.gif

Posted

torrentz recimo.Ajd kad si vec nasao posalji link na PM.

Posted

bas tako, a to je kao search za dobar deo torent sajtova. Nista, cekamo PM ili da se torrentz probudi ili makar bejovci.

Posted

Како мислите да неко крекује игру пре него што је и изашла? Па није то Костнеров Вотер Врлд да га украду са монтажног стола. Играјте демо, он је фул игра која траје до Нове године, сачувајте сејв и док окренете тих пар дана појавиће се и крек за регуларну верзију. Мада мени демо уопште не ради офлајн, све преко Стима иде... Носим се мишљу да купим оригинал и да се препустим чарима онлајн комјунитија.

Posted (edited)

Ima li vesti o tom cracku? Za šta plaćamo te silne hakere?! angry.gif Ceo dan visim na warezu i bijem po F5 u iščekivanju...većinu komentara ostavljaju balkanci, ali oni baš i nemaju najpouzdanije informacije.

Pitanje je da li uopste mogu da naprave krek , ili su ga napravili pa taktiziraju... :Hail:

Edited by bob loblaw
Posted

Izgleda skidrow izbacio lek al nemam struju pa ne mogu da proverim.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted
Izgleda skidrow izbacio lek al nemam struju pa ne mogu da proverim.Sent from my cigla using Tapatalk
A gde to mogu proveriti oni sa strujom? u piratskom zalivu jos nema nista...
Posted

To ne znam jer je drugar izbacio link na fejs al nisam stigao da pogledam.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Nema jos cracka

Posted

Ja sam digao ruke na kraju, suvise sam nestrpljiv bio da probam. <_< Utisci onako, sve je dodatno usminkano, nikakvih revolucionarnih promena nema, ali zasluzili su, posle toliko godina igranja, da dobiju neki dinar i od mene. :) Na fmscout ima sa popustom do kraja oktobra, za 26e, ako jos nekog zanima.

Posted

Buržujčino!Ja da imam 26€ za igricu, sad bih se ženio... :siroma: