October 21, 201113 yr nije me mrzelo da se registrujem na warez-bb.org zaista ima nekoliko tema o FM12... ne zezaju :DRealno, jos je rano za full igru i krek(ere). Znaci subota ili nedelja i bice svega na kioscima... Edited October 21, 201113 yr by Milosh76
October 21, 201113 yr pa jbt gde vi to trazite kad ne mozete da nadjete? skidrow i reloaded picke cute
October 21, 201113 yr bas tako, a to je kao search za dobar deo torent sajtova. Nista, cekamo PM ili da se torrentz probudi ili makar bejovci.
October 21, 201113 yr Како мислите да неко крекује игру пре него што је и изашла? Па није то Костнеров Вотер Врлд да га украду са монтажног стола. Играјте демо, он је фул игра која траје до Нове године, сачувајте сејв и док окренете тих пар дана појавиће се и крек за регуларну верзију. Мада мени демо уопште не ради офлајн, све преко Стима иде... Носим се мишљу да купим оригинал и да се препустим чарима онлајн комјунитија.
October 22, 201113 yr Ima li vesti o tom cracku? Za šta plaćamo te silne hakere?! Ceo dan visim na warezu i bijem po F5 u iščekivanju...većinu komentara ostavljaju balkanci, ali oni baš i nemaju najpouzdanije informacije. Pitanje je da li uopste mogu da naprave krek , ili su ga napravili pa taktiziraju... Edited October 22, 201113 yr by bob loblaw
October 25, 201113 yr Izgleda skidrow izbacio lek al nemam struju pa ne mogu da proverim.Sent from my cigla using Tapatalk
October 25, 201113 yr Izgleda skidrow izbacio lek al nemam struju pa ne mogu da proverim.Sent from my cigla using TapatalkA gde to mogu proveriti oni sa strujom? u piratskom zalivu jos nema nista...
October 25, 201113 yr To ne znam jer je drugar izbacio link na fejs al nisam stigao da pogledam.Sent from my cigla using Tapatalk
October 25, 201113 yr Ja sam digao ruke na kraju, suvise sam nestrpljiv bio da probam. <_< Utisci onako, sve je dodatno usminkano, nikakvih revolucionarnih promena nema, ali zasluzili su, posle toliko godina igranja, da dobiju neki dinar i od mene. :) Na fmscout ima sa popustom do kraja oktobra, za 26e, ako jos nekog zanima.