Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

@ CasperRikavela, izgelda da nece moci. Jutros sam ga instalirao i pokusavao sa instalacijom novog DirectX, ronjao po forumima, ali nista. Izgleda da bez nove grafe nema pomoci, a FM10 mi je shljakao ko sat (bez 3D opcije).

Posted

Pretpostavljao sam... Nista, nadam se tom novom kompu. Barem cu moci da ukljucim najjace lige uporedo, pa da zabava bude jos veca.

Posted
igracina, jebe kevoo :Hail: pola evrope ga zeli, al qrac, trazim 30m :) komazec je naravno obavezna kupovina. 1 klasa.lm, vec zavrsio prvu sezonu :D uzeo prvenstvo, isapo u kupu od radnickog iz nisa :isuse: , izgubio oba derbija pa me stanoje nesto prozivao :huh: usao u grupe le preko 1 banjske bistrice...tamo izvukao lpool, lil i bate, i sa osvojenih 7 bodova casno se oprostio od evrope. inace lpool osvojio le uz sve pobede...normalno igram 4-2-4. 4 u odbrani, 2 dm, 2 am i 2 cf :Dnemojte zaboraviti da registrujete vilotu na polusezoni, mihajlovic je dobar na stoperu, adiju ce tek da rastu ocene, lazovic ubija, slavkan i klaudjer odlicni, paja standard, savio koristan, vesovic je 1 buducnost.sad prodao i tosica bariju za 3.5m <_<
dakle ima nade :P
Posted

Jel sam ja lud, kako koji djavo da vidim svoju shortlistu?!? :blink: Znam da je negde u transfer centru neki button, al' da ga besh ne mogu da ga nadjem Krenuh sa Partizanom, nisam odigrao jos ni prijateljsku a kupio sam povratnike Vukica i Gulana, Komazeca i Olembea, u pregovorima je jos i Niahchuk, a ako on propadne onda Osijechanin Milicjevicj :D jedino sto ne mogu da uvaljam nikog, sve ponude koje dobijem su otplate na 48 meseci, a i svi se bune kad ocu da ih oteram :ph34r: Btw. izasla je juce prva zakrpa za igru, po ranijim iskustvima original verzija igre bez prve zakrpe je maltene neigriva.

Posted

Ja imam onu rusku verziju. ako neko nadje patch za tu verziju neka mi posalje link za pmhvala :D

Posted

ja isto rusku sve sljaka perfektno. usao u cl, 1 celtic je naprosto demoliran u rupi 4:0, i laganih 3:3 u revansu. michael isaac :ziga: kupujte ga oma... vec rekoh oni tunizani su odlicni, pogotovo ahmed ismail. dobio sam celih 600k za transfere :lol: pa sam prodao savia, reljica, cadua, trifu, sreckovica, nikolica :) pejcinovic je u radu ladno, ne bi ni primetio da kao nisu bile spekulacije™ da sam zainteresovan. obavezno ga uzeti, za 250-300k lagano. vranjes se vraca i treba ga ostaviti, zato sad mihalovic leti.celzi, sahtjor i zenit u grupi, ima nade bar za el...

Posted (edited)

Ajd napisi odakle si doveo tog michael isaaca, posto ga ja nemam, a ni Ismaila... najbolje baci opet screenshotInace igrao sam nereseno sa Liteksom u LE i pobedio Verder iz Bremena. Naravno, najseljackijom taktikom na svetu. Cim sam se malo otvorio i zaigrao sa 2 napadaca, poslednjih 20 minuta, uvalio sam im gol :D

Edited by Milosh76
Posted

Meni je Mihajlovic najbolje ocenjeni igrac na polusezoni. Prvi sam bod ispred Partizana pobedio sam ih u derbiju 2:1. Perovic se oporavio januara. Psiholjub dobio jos jedan crveni tako da je imao 4 u prvom delu sezone. Prodao sam ga Moldeo za 1 milion. Inace kad nudim igrace i kad stavim malo visu cenu od stvarno niko mi ne daje to vec samo onu koja mu stoji. Sasa Markovic otisao u Sevilju peder. Ubiparipa sam doveo al nije se na igrao ima da ga pozajmim nekome. Sad jurim nekog DC-a i onaj Marokanac sto sam ga doveo je homesick tako da cu izgleda morati da ga prodam.

Posted

iz enymbeiz zamalekasad sam kupio i gibu iz palmeirasa, isto se cini paklen igrac :)izgubio od zenita 2:0 u rupi :(

Posted

a kako meni nikad ne naleti taj regen, nego samo Oliju i posle mi nemamo pojma, a OLY mag FMa :)

Posted

a cekaj kako ih kod vas nema, a kod mene ima? :unsure: imate i brdo dobrih igrca kojima istice ugovor na kraju sezone, pa trazite...jiri kladrubsky je odlican, timotee atouba isto ok, pa matty pattison i hocine ragued...garra dembele iz levskog nije skup, moze da se kupi za 500k, a burka je dobar, samo treba brzo reagovati pre bogatasa™ sa zapada.kadlec naravno paklen, samo uze mi ga inter, njega isto obavezno pokusati dovesti. neymar je vec nemoguca misija, evo ga u sahtjoru, ubi me i 3:0. ali zato celzi ubiven kuci 2:1, golovima ajzaka i nike :D

Posted (edited)

Taj Burka je novi Maradona, ali ga kod mene nema, bar ne pod tim imenom :)Glupi Vilotic mi trazio transfer zato sto ne igra :isuse: a lepo pise da je nedostupan do marta 2011.

Edited by Milosh76
Posted

:P ma dembele je burka™ dobar... vilotu samo iskuliraj, a i sva ta 1 nezadovoljstva koja izuzetno smaraju. ja samo kazem da je vreme da zavrsimo pricu i ostavimo to za neki drugi put, i posle mesec dana su ok...probaj cosica da vratis™, meni nasi skauti lalatovic i maza :isuse: kazu da hoce da dodje, medjutim kad cska prihvati ponudu agent nece ni da udje u pregovore angry.gif

Posted (edited)

Dobio sam grobare 1-0, drugi sam posle 3 utakmice u LE, ispao sam od CSK PIVARE :isuse::lol: na penale. dembele je burka™ :Hail:edit1:Dobijem Dinamo Kijev 1-0, dobijem posle i Sevojno 2-0, prodam i onu stoku od Kadua... i pukne mi igrica a nisam je snimio :isuse: Sad opet protiv Kijeva.edit2: na srecu dobio sam ih opet, Kaludjer dao gol iz penala posle milion godina, povredili mi se Mihajlovic i Spajic, rezervnog golmana nemam odavno, posto je Bajkovic povredjen, a registrovao sam samo dvojicu. Za Kadua sam dobio ponudu od Saturna i prihvatio, znaci steta minimalna. I naravno, snimio sam opet poziciju :D

Edited by Milosh76