Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted (edited)
Ako nekog zanimaju pravi wanderkids-ovi neka se posluzi :)
obavezno pazarite garetha balea iz totenhema ako vam fali levi bek. sjajan igrac. Edited by kojot
Posted

ajde i ja da ostavim svoje utiskevodim 1stub srpstva sve sa ponekad 11 stranaca u postavi :)igram drugi deo trece sezone i u prvenstvi imam scor 19-1-0, takodje igram 1/2 kupa, i 1/4 finale uefa cupau prvoj sezoni sam bio jedva drugi i osvojio kup, pre svega zbog menjanja cele ekipe i zbog toga sto su novi igraci tada bili mladi 18 god prosek.u drugoj sam vec poceo da igram dobro i uz duplu krunu stigao sam do 1/4 finala uefa kupa gde me izbacila benfica.tek od trece sezone sam poceo da igram za svoj tim odgovarajucu 4-2-4 formaciju, jer su stekli dovoljno zrelosti da izbegavaju greske u odbrani, tacnije da uigram zadnju liniju zbog offside trap opcije, i napad da postane ubojit.nekirezultati.jpgtim.jpgu timu imam dva nova (generisana) igraca koje su moji scoutovi, koji su non-stop na zaduzenjima po celoj evropi brzo spotovali, a ja nisam puno cekao da ih dovedem. larsen.jpgpedersen.jpga evo i najzanimljivije tekme, revans, u prvom mecu bilo 2:1 za menetekma.jpginace procitao sam techerov post sa njegovim savetima i potpunose slazem sa njim, pogotovu oko treninga, dobre rotacije i jacanja timskog duha. isto tako bitno je da se ustali odredjeni stil igre i da se ne menja cesto, vec ponekad po potrebi, ako se jedan mec igra sa ofanzivnim mentalitetom, jedan sa defanzivnim tim nece igrati dobro konstantno, moraju da udju u ritam..evo jos dva interesantna screena transferatransferi1.jpgtransferi2.jpg

Posted

dzabe ti svi ti uspesi, kad si filipenka doveo u zvezdu. to je svetogrdje. sta ti je to trebalo?

Posted
evo jos dva interesantna screena transferatransferi1.jpg
Koroman u Hofenhajmu :lol: cenim da im je haos u svlačionici...
Posted

pa ti u stvari ne igrash sa Zvezdom nego sa nekim "virtuelnim" klubom, vidim da si rasprodao sve sem stolica i trave :)...

Posted (edited)

pa zbog tih balvana sam prestao da pratim zvezdine tekme ove sezone, i na igrici nema prastanja... :) ta virtuelna zvezda je moja zvezda :)filipenko je stub odbrane, nezamenjljiv

Edited by Nomad
Posted

pablo piatti u zvezdi :wub:

Posted
cek da vidimma za 3 sezone odigrao 10 tekmi, nije stiga da napravi veliku stetu :) hofenhajm se bori za ligu sampiona, sve sa koromanom medju rezervama :)
Posted (edited)

@Nomad:

dzabe ti svi ti uspesi, kad si filipenka doveo u zvezdu. to je svetogrdje. sta ti je to trebalo?
Pretekoše me ova dvojica... <_< Nego, jel mogu pogađati šta su Delije skandirale ovom Goranu kojeg si prodao u Ried? :DPočela druga sezona, pitam se kakav doping koriste ovi moji. Četiri kola i Community Shield - 5:0 protiv Newcastlea, 3:0 kod Norwicha, 5:0 protiv Bristola i 2:0 kod Jedinstva (M) uz uvodnih 3:0 protiv Tottenhama (Community Shield). Prodao sam Ebouea (Aston Villa, oko 19 mil. eura) i kupio Anyukova (Zenit, 13-14 mil. eura), u prvoj utakmici koju je odigrao bio je u timu kola.Promijenio sam taktiku, sad igram nešto što sam igrao na FM2008 - Asuenjo-Sagna/Anyukov, K.Toure, Gallas, Clichy-Fabregas, Y.Toure, Rosicky/Nasri-Aršavin-Adebayor, Balotelli/Eduardo/Van Persie. Ova tri u veznom redu su zgusnuta, igra se kroz sredinu.E, da: Dinamo ušao u Ligu prvaka po ovom novom sistemu - izbacili Partizana (2:1, 2:2). :wub: Edited by ArleKino
Posted
...Keirrison je odlican...
U kojoj sezoni?Ja sam ga kupio odmah na pocetku i manje vise je ocajan.
Posted

zavrsio sam trecu sezonu.u prvenstvu sam drugi. arsenal je nemoguce prestici. imali su 31-6-1 skor!!!u ligi sampiona sam ispao u cetvrtfinali od barseloneizgubio sam u finalu fa kupa od manchestera, ali sam bio bolji.u prelaznom roku sam prodao hutona (dr), a doveo sam lorenza de silvestria na njegovoj poziciji. takodje sam prodao dos santosa, a doveo sam riberya.

Posted

Koliko si platio Riberyja?Građanski tek sad počeo trošiti kod mene - doveli Palacija, Ashleya Younga...još par igrača su doveli (oko 120 mil. eura su potrošili) u ovom prelaznom roku.

Posted (edited)
U kojoj sezoni?Ja sam ga kupio odmah na pocetku i manje vise je ocajan.
ja sam ga doveo za 9.5mil funti pred pocetak druge sezone...forsirao sam ga i pored Runija,Berbatova i Teveza, uspeo je da da 7 golova u ligi na nekih 12-13 meceva (od toga mozda 8-9 kao starter), a u LS je dao 3 gola...problem je shto se cesto povredjuje i to su povrede po mesec dana tako da je tu "tanak" ali ostalo je sasvim OK i vishe nego zadovoljavajuce...edit: i trenutno mi je povredjen, ja sam u finishu sezone (sredina marta), tako da ovi podaci josh nisu "potpuna sezona"... Edited by John Coltrane
Posted

kod mene city doveo palacija za 45 mil, a ovaj za 3 sezone jedva sastavio 20 utakmica, pa ga prodali za 9 milisto takosu kupili milevskog za 20, pa ga posle prodali za 5, a taj odigrao jos manje. to ti je retardirani AI ukupno 300 bacenih miliona zbog jos promasenih investicija :lol:

Posted

ispao sam u 1\4 finalu govno kupa od napolija, u prvom mecu izgubim u gostima 2:0, a u drugom pobedim 3:1, dao sam sva tri gola u poslednjih 20 minuta, cetvrti nije hteo nikako, a imao sam prilika, bas sam se smorio.