hoffnung Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 slazem se. kada bih napravio anketu od blizih ljudi [prijatelji, rodjaci, poznanici] vezano za ova pitanja, nasao bih isto ovo sto si napisao, tj. procenat bi bio vrlo blizu 100% ako ne i totalnih 100% - sada, kada razmislim i znam ko sve koristi fb. stavise, mislim smatram da je to vrlo vazna opcija. ja bih se sigurno sam pozabavio ovim pitanjem, ali mi je bilo lakse da ovako, ovde postavim ovu temu. :)
Mil@n Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja sam poodavno poisključivao sve živo i mrtvo za bilo koga osim za prijatelje. A ovo za lajkove me uvek kopkalo, šteta što ne može ništa da se uradi po tom pitanju.
prima Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 sta znaci kad u pm-u umesto svih ranijih poruka sagovornika pise ... This message is no longer available because it was identified as abusive or marked as spam. u pitanju su i poruke od pre nekoliko godina... ako je sagovornik sada naprasno identifikovan kao spamer, kako to da fb sad cenzurise njegovu privatnu prepisku?!
prima Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ja sam poodavno poisključivao sve živo i mrtvo za bilo koga osim za prijatelje. A ovo za lajkove me uvek kopkalo, šteta što ne može ništa da se uradi po tom pitanju. pa da, steta ali
katamaran Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 sta znaci kad u pm-u umesto svih ranijih poruka sagovornika pise ... This message is no longer available because it was identified as abusive or marked as spam. u pitanju su i poruke od pre nekoliko godina... ako je sagovornik sada naprasno identifikovan kao spamer, kako to da fb sad cenzurise njegovu privatnu prepisku?! Drugar mi je skoro ostao bez fb naloga pa mi sad to pise umesto svih njegovih poruka.
Ros Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ima li jos neko problem da moze dodavati samo jednu po jednu sliku u album? do pre 2-3 nedelje sam sa CTRL mogao da selektujem fotki koliko sam zeleo, a danas samo 5
ivy Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 nikome ne smeta ovo automatsko pustanje klipova na zidu?
Constantin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 nikome ne smeta ovo automatsko pustanje klipova na zidu? Isključi u podešavanjima... :D
Mil@n Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 nikome ne smeta ovo automatsko pustanje klipova na zidu? From the top right of Facebook, click and select Settings Click Videos in the left menu Click the dropdown menu next to Auto-play Videos and select Off
pbg12345 Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) sta se desava sa jebenim fb? nudi mi da pozovem na fb neke kontakte iz praistorije. npr broj telefona bivseg vlasnika stana u kom sam ziveo pre 5+ godina i ciji broj nemam nekoliko godina nisam primetio to do danas Edited October 29, 2015 by pbg12345
belch Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 meni nudi u pipl ju mej nou devojku koja je umrla pre par meseci
Recommended Posts