Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

obljepljen grad Torcida zove na mobilizaciju: Idemo u logor Maksimir narugati se pokušajima gašenja navijačke scene

Splitske ulice i društvene mreže preplavljene su pozivima na odlazak na Maksimir, Torcida svoje navijače zove na mobilizaciju. U objavljenom proglasu stoji slijedeće:

"Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome, zaštita slabome. Klub neka se Hajduk zove!"

Potplaćivanje sudaca, namještanje utakmica, stvaranje filijala i "lijepe nogometne priče" su samo dio lakrdije zvane "Hrvatska nogometna liga". Umjesto bacanja čelnika hrvatskog nogometa u zatvor, državni represivni aparat stavlja se u službu hrvatskog Kim Jonga i pretvara Maksimir u logor.

Hajdukovi navijači su jedini kojima nije uspio zadati jači udarac. Mi nismo i ne želimo biti dio "lijepe nogometne priče" koja uključuje diktatora iz maksimirske šume. Pokažimo veličinu Hajdukove vojske koja na njegovo iznenađenje neprestano raste, unatoč lošim rezultatima kluba i umjetnim naslovima njegove privatne prčije.

Dovedeni smo do situacije u kojoj ne možemo ići na Maksimir i misliti samo o nogometu. Idemo u logor Maksimir gdje vlada zakon braće, pokazati dišpet i narugati se pokušajima gašenja navijačke scene kao jedine prave opozicije velikom vođi.

Budite na braniku Hajduka sada kada je najpotrebnije. Budite dio vremena kojega ćemo se s ponosom sjećati. Budite snaga koja se probudila i rekla NE DIKTATURI. Budite dio grupe koja će pokrenuti diktatorov pad.

BUDITE HAJDUK!

NOVA BITKA JE PRED NAMA!
STADION MAKSIMIR, 17.05.2014."

http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/245103/Default.aspx

• Replies 1.3k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

Preuzeo ih je... ĐENARO GATUZO

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Znači navijači Hajduka imaju pesmu o tome da je srpsko ime Dinamo. Hajduka

• lokomotiva je gomilu puta poslednjih godina uzimala dinamu bodove, pa nisam siguran koliko su im filijala

Posted Images

A ja se pitao dje nam je nestalo cojstvo...

• 2 months later...

Izvjestaj sa priprema Hajduka!

Edited by Patrick Mbomba

• 3 weeks later...

Ne znam je li ko prijavljivao, ali Hajduk je doveo onog Milevskog sto je birvaktile bio velika nada FM-a i Dinama (kijevskog). :huh:

Sad će Tušo da nam dovede i Del Piera :)

• Author

Uh, uh, je li moguće. Sad kad zaseru.

Izgubio sam 2 kile veceras.

Ne znam jesam li ikada pogledao neku vaznu utakmicu koju smo priveli kraju bez nekih shokova :)

.

• Author

• 2 weeks later...
  • Author

Kakva igračina je bio ovaj Gudelj, kao tenk je išao po ovoj močvari ...

Kako je luzerski odigrao Hajduk :isuse: imas 2-0 ( najopasniji rezultat :lol: ) i onda ti Duje Cop zabije dva gola od kojih jedan u devedesetom min. Ne bi me cudilo da izgube sad.

3-2 za dinamo ahahaha

Kao sto sam rekao hahahaha :lolol: . Luzeri.