Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

Citam neki random tekst na netu pa me zaintrigirala prica o nekom filmu

Prepoznaje neko?

ko je gej ciji je text?
Posted

Pa los je. Cak i kao klincu mi je bio pun sumanitosti. 

:o

Sad u mračnom ćošku drhturi i tiho plače jedna dečja uspomena.

:(

Posted

Hvala vam za trud. Mislim da nije Shy People... po traileru. Ali davno je bilo, pokusacu da odgledam neki duzi insert.

• 2 weeks later...
Posted

Ovo je u stvari Tražim seriju... ali nemamo tu temu, a da ne otvaram samo zbog ovog.

Dakle:

Britanska, humoristička, gledala sam prvih 15 minuta prve epizode, negde oko 2000. čini mi se...

Mladi političar se budi ujutru posle lude noći, mamuran. Prethodni dan su bili i izbori za parlament, ali on je bio u izlasku i nije pratio rezultate.
Shvati da ima zakazano gostovanje na televiziji, brzo se onako mamuran obuče i juri ka televiziji i usput pokušava da sazna rezultate izbora (jer o tome treba da priča u emisiji, uživo). Ali svi pokušaji da sazna ko je pobedio, dok juri kroz grad mu se izjalove na najnemogućije načine i on ulazi pred kamere, i odgovara na pitanja voditeljke blefirajući.

Dalje ne znam.

Posted (edited)

Domaci amaterski "film" star nekih 5-10 godina.

Secam se nesto devojka dolazi da stanuje kod nekog lica u kolicima za kog se na kraju ispostavi da folira da je paralizovan pa krece da se sveti nekome.

Tezak drek al me nesto zanima.

Edited by katamaran
Posted

imas u maratoncima maksimilijana u kolicima :fantom:

Posted

Maksimilijan bi lakse od ovoga mogao da prodje kao neki zajeban baja.

Jos jedan detalj je da mislim da je taj lik valjda i rezirao, pisao scenario....

Posted

Treba mi film od kog se secam samo jedne scene kada sam bio bas mali. U pitanju je neka naucna fantastika, gde se ljudi biju u nekim giga robotima i ide scena gde se dva giga robota tuku, jedan pada i covek izlazi iz njega, medjutim nadje pesnicu svog giga robota nesto prespoji i lansira rakete u drugog giga robota. Znaci neki trash 1/1

Posted

Ovo me podseti na jedan vrhunski SF/horor - Screamers

• 3 weeks later...
Posted (edited)

frozen sinhrono ako neko ima/zna gde moze da se kupi. hvala

Edited by extragluv
  • 4 weeks later...
Posted

Ima li neko ideju gde bih mogao naci dokumentarac Gorana Markovica - Srbija, godine nulte? :)

• 2 months later...
Posted

kako se zove iranski film u kome na pocetku mladic i devojka treba da se vencaju kako bi okoncali porodicnu zavadu, medjutim u pola svadbe devojka se razljuti i odluci da nece da se udaje za dusmana? istovremeno jedna od porodica kupila je autobus i planira da zaradjuje prevozeci ljude do grada, onda iz pizme i ova druga porodica kupuje autobus, pa se tamice ko ce jeftinije da vozi, mislim da na kraju i plate putnicima da bi s njima isli. nekoliko puta mislim da idu po savete kod nekog starca-mudraca koji drzi veliki broj cilima na suncu, ali im ne pada na pamet da ga i poslusaju. secam se filma iz neke retrospektive iranskog flima sa artea recimo 96-97, sad me je ovaj oskar podsetio na njega i volela bih opet da ga pogledam.