Timothy Leary Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Traži se film :DDomaći i crno beli je ako mene pamćenje dobro služi. U jedinoj sceni koje se sećam je neki dekica, prosjačkog izgleda, zastao pored izloga u kome je neko pečenje?? odlomio koru hleba i pokušavao da "umoči" prislanjajući koru hleba na staklo izloga....
ToniAdams Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jebote, zvuci depresivnije nego znam umocicui mene zanima koji je film
fragand Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ne znam koji je film, al' poznat mi je osecajisao gradom sa prijateljem i stajemo pored izloga mesare i smekamosoc od kafe se mogao kuvati jos dva putaza caj oberes lisce...
Dr Arslanagić Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Diggstown aka Midnight Sting (tako nađoh na stranici za titlove). Valjda bi Ponoćna žaoka trebao biti prevod.Pitanje: prije rata sam gledao film sa Milenom Dravić u kojem dotična puca u usta nekoj ženi (da li u WC-u ili u liftu, ne sjećam se). Pamtim scenu kad ubijenoj glava klizi niz zid, a za njom ostaje trag krvi. Zna li neko o kojem se filmu radi?bump!na nekoj temi smo našli koji je film u pitanju ali ne mogu da nađem...ajd nek me neko uputi
colonelo Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) bump!Pitanje: prije rata sam gledao film sa Milenom Dravić u kojem dotična puca u usta nekoj ženi (da li u WC-u ili u liftu, ne sjećam se). Pamtim scenu kad ubijenoj glava klizi niz zid, a za njom ostaje trag krvi. Zna li neko o kojem se filmu radi?na nekoj temi smo našli koji je film u pitanju ali ne mogu da nađem...ajd nek me neko uputiČovek u srebrnoj jakni(mini serija u produkciji TVNS)https://www.google.b...iw=1024&bih=629I nije Milena Dravić već Cvijeta Mesić (u ulozi taksistkinje lezbejke i psihopate). Edited October 3, 2012 by colonelo
makaronee Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Pozdrav!!!..Ne znam imena dva Francuska filma koje sam gledao pre nekoliko godina ..mozda vaka' medecina bude od pomoci.
Molder Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Čovek u srebrnoj jakni(mini serija u produkciji TVNS)Jel se pojavilo to negde za DL?
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Čovek u srebrnoj jakni(mini serija u produkciji TVNS)https://www.google.b...iw=1024&bih=629I nije Milena Dravić već Cvijeta Mesić (u ulozi taksistkinje lezbejke i psihopate).Sećam se! Baš mi bila super ta serija, mada slutim da je zapravo poprilični treš.
Dr Arslanagić Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Čovek u srebrnoj jakni(mini serija u produkciji TVNS)https://www.google.b...iw=1024&bih=629I nije Milena Dravić već Cvijeta Mesić (u ulozi taksistkinje lezbejke i psihopate).hvala Edited October 6, 2012 by Arbeitmann
Moća Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Gde se moze naci Stalker od Tarkovskog da odgovara nasim titlovima?
Indy Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ko zna gde mogu da kupim "Samo jednom se ljubi", necu mu nista. (BTW. Trazio, svukuda, nigde nema).
Recommended Posts