ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 al fakat bi bilo dojaja da ima film koji se zove hitler u beogradu :)
*edited by mod Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Hitler u Beogradu jedno proslo dobanosim ga u mislima iz vojnickih sobaHitler u Beogradu umorno se smjesiIspod savskog mosta dok se sumrak spremavise mene nema...
Hella Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) navodno snimljen u bgne, mislim na pravog hitlera snimljenog u pravom bg.mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.to, to. aj nabavi samo naslov za početak, fala.... Edited January 15, 2012 by Hella
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) hoax iz 1985ne seri!!!film je o medijskim manipulacijama, pogresno si cuo. nemas puno hitlera, smorices se.no bulja sto su ti vec rekli da je hoaks. :( mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih.meni se cini da je pre sredina, cak i druga polovica 90tih. aj bas vici ako nadjes, dosta je dobar bio, kolko se secam. Edited January 15, 2012 by ToniAdams
Dr Arslanagić Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 talijanski film, 50-te mislim, u nekom selu načelnik opštine komunista i pop se stalno svađaju pa onda idu nešto u službenu posetu SSSR-u... to je sve čega se sećam.anyone?
Indy Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Tražim film, a još više soundtrack Mick Harveyja...EDIT. Stiglo, hvala pošiljaocu:) Edited January 30, 2012 by Indy
kim_philby Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 bio je odličan. ako nabavis vikni i meneprobacu da ga nabavim.talijanski film, 50-te mislim, u nekom selu načelnik opštine komunista i pop se stalno svađaju pa onda idu nešto u službenu posetu SSSR-u... to je sve čega se sećam.anyone?ne ali sada si me zainteresovao pa cu da se bacim na pretragu. komedija, naravno?
Sestre Bronte Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.da nije reč možda o lažnom dokumentarcu o hitleru koji je režirao ljuba (valjda) radovanovićako jeste, to je bilo u vreme šoder liste koju je isto režirao
kim_philby Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) da nije reč možda o lažnom dokumentarcu o hitleru koji je režirao ljuba (valjda) radovanovićako jeste, to je bilo u vreme šoder liste koju je isto režiraojeste. brat nase poznate konceptualne umetnice jelice radovanovic.http://www.youtube.com/watch?v=1gD-sw7rBPU Edited January 30, 2012 by kim_philby
Dr Arslanagić Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ne ali sada si me zainteresovao pa cu da se bacim na pretragu. komedija, naravno?našao!!!serija filmova Don CamilloThe Little World of Don CamilloThe Return of Don CamilloDon Camillo e l'on. PepponeDon Camillo monsignore ma non troppo Don Camillo in Moscow
notenoughreasonsforclaire Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 'Olandska dokumentarna emisija "U Europi", a na HTV-u.Ako neko snima ili zna nekoga ko to radi, nek' rekne.
vlajčak Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 'Olandska dokumentarna emisija "U Europi", a na HTV-u.Ako neko snima ili zna nekoga ko to radi, nek' rekne.mogu se kupiti sve epizode na warezhr.org i na torrenthr.org
Recommended Posts