Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

al fakat bi bilo dojaja da ima film koji se zove hitler u beogradu :)

Posted

Hitler u Beogradu jedno proslo dobanosim ga u mislima iz vojnickih sobaHitler u Beogradu umorno se smjesiIspod savskog mosta dok se sumrak spremavise mene nema...

Posted (edited)
navodno snimljen u bg
ne, mislim na pravog hitlera snimljenog u pravom bg.
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.
to, to. aj nabavi samo naslov za početak, fala.
...
:Hail: Edited by Hella
Posted (edited)
hoax iz 1985
ne seri!!!film je o medijskim manipulacijama, pogresno si cuo. nemas puno hitlera, smorices se.no bulja sto su ti vec rekli da je hoaks. :(
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih.
meni se cini da je pre sredina, cak i druga polovica 90tih. aj bas vici ako nadjes, dosta je dobar bio, kolko se secam. Edited by ToniAdams
  • 2 weeks later...
Posted

talijanski film, 50-te mislim, u nekom selu načelnik opštine komunista i pop se stalno svađaju pa onda idu nešto u službenu posetu SSSR-u... to je sve čega se sećam.anyone?

Posted (edited)
Suburban_Mayhem_poster.jpgTražim film, a još više soundtrack Mick Harveyja...EDIT. Stiglo, hvala pošiljaocu:) Edited by Indy
Posted
bio je odličan. ako nabavis vikni i mene
probacu da ga nabavim.
talijanski film, 50-te mislim, u nekom selu načelnik opštine komunista i pop se stalno svađaju pa onda idu nešto u službenu posetu SSSR-u... to je sve čega se sećam.anyone?
ne ali sada si me zainteresovao pa cu da se bacim na pretragu. komedija, naravno?
Posted
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.
da nije reč možda o lažnom dokumentarcu o hitleru koji je režirao ljuba (valjda) radovanovićako jeste, to je bilo u vreme šoder liste koju je isto režirao
Posted (edited)
da nije reč možda o lažnom dokumentarcu o hitleru koji je režirao ljuba (valjda) radovanovićako jeste, to je bilo u vreme šoder liste koju je isto režirao
jeste. brat nase poznate konceptualne umetnice jelice radovanovic.http://www.youtube.com/watch?v=1gD-sw7rBPU Edited by kim_philby
  • 3 weeks later...