Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

al fakat bi bilo dojaja da ima film koji se zove hitler u beogradu :)

Hitler u Beogradu jedno proslo dobanosim ga u mislima iz vojnickih sobaHitler u Beogradu umorno se smjesiIspod savskog mosta dok se sumrak spremavise mene nema...

:lol:
:lol: koji ludak
navodno snimljen u bg
ne, mislim na pravog hitlera snimljenog u pravom bg.
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.
to, to. aj nabavi samo naslov za početak, fala.
...
:Hail:

Edited by Hella

hoax iz 1985
ne seri!!!film je o medijskim manipulacijama, pogresno si cuo. nemas puno hitlera, smorices se.no bulja sto su ti vec rekli da je hoaks. :(
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih.
meni se cini da je pre sredina, cak i druga polovica 90tih. aj bas vici ako nadjes, dosta je dobar bio, kolko se secam.

Edited by ToniAdams

bio je odličan. ako nabavis vikni i mene

• 2 weeks later...

talijanski film, 50-te mislim, u nekom selu načelnik opštine komunista i pop se stalno svađaju pa onda idu nešto u službenu posetu SSSR-u... to je sve čega se sećam.anyone?

Suburban_Mayhem_poster.jpgTražim film, a još više soundtrack Mick Harveyja...EDIT. Stiglo, hvala pošiljaocu:)

Edited by Indy

bio je odličan. ako nabavis vikni i mene
probacu da ga nabavim.
talijanski film, 50-te mislim, u nekom selu načelnik opštine komunista i pop se stalno svađaju pa onda idu nešto u službenu posetu SSSR-u... to je sve čega se sećam.anyone?
ne ali sada si me zainteresovao pa cu da se bacim na pretragu. komedija, naravno?
mislim da nije 1985. godina vec pocetak devedesetih. gledao na RTS-u. mogu da probam da nabavim.@toni: to bi bio taj. fol-dokumentarac.
da nije reč možda o lažnom dokumentarcu o hitleru koji je režirao ljuba (valjda) radovanovićako jeste, to je bilo u vreme šoder liste koju je isto režirao
da nije reč možda o lažnom dokumentarcu o hitleru koji je režirao ljuba (valjda) radovanovićako jeste, to je bilo u vreme šoder liste koju je isto režirao
jeste. brat nase poznate konceptualne umetnice jelice radovanovic.http://www.youtube.com/watch?v=1gD-sw7rBPU

Edited by kim_philby

• 3 weeks later...