gervasius twinkleminkleson Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 (edited) zavrsio. svidja mi se. druga sezona josh vise od prve. mislim, totalni je trash, na momente je toliko sapunjavo da je to strasno, ali sve u svemu vrhunska zabava. samo su mi finala obje sezone pomalo razocaravajuca. prvo, sa onim kezmanolikim ubicom, nekako sam ochekivao da ce biti neka veca prica iza toga, a ne samo mrznja prema vampirima. a finale druge... tja, mozda i najlosija epizoda u sezoni. ipak, bilo je kul vidjeti evan [trach: evan i alexander skarsgard su u vezi, i to je skroz ok]spica je nesto najbolje ikad. uz spicu za carnivale. Edited October 9, 2009 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 dakle, za mjesec dana pocinje treca sezona. trailer za novu sezonu:http://www.youtube.com/watch?v=CVRCaa0Fc7g vukodlaci, ovo ono :)u medzuvremenu, izaslo par minizoda. prilicno nezanimljive, ali nikad ne smeta vidjeti pamhttp://www.youtube.com/watch?v=bLYXdEvlZmE
gervasius twinkleminkleson Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 cisto da podsjetimo, sutra prva epizoda trece sezone :)
Un-juice Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 taman ce se skupiti 4 epizode do kraja svetskog prvenstva. a do tad u poluvremenima gledajte Dzesikicu http://www.youtube.com/watch?v=sVdbWoaApLY
Аврам Гојић Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 skidam s03e01.i ja sam zeleo da cuvam nekoliko epizoda, ali bi mi gospodja Vasudeva otvorila lubanju.
Un-juice Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 nisam ni ja izdrzao, odgledah malopre :) posto je prva necu da sudim ali bojim se da ce biti ponavljanja
Аврам Гојић Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 necu da sudim ali bojim se da ce biti ponavljanjaOdlicno! Kada mi se neki sladoled dopadne, ja ne trazim drugi nego opet isti taj
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 (edited) dobra prva epizoda.Jason: "There's a certain amount of pussy overflow you're just gonna have to get used to dealing with" Edited June 15, 2010 by gervasius twinkleminkleson
Florence Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A da li je neko primetio koliko je loše snimljena scena kad su Pam i Lafayette u špajzu i kad ona njemu daje V juice!... Tačno se vidi kako se on okreće, ''namešta'' da ga ona napadne... <_< Da ne kažem, kao Sam-ov san o Bill-u nema veze s mozgom, a kamoli sa serijom!.. <_<
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Da ne kažem, kao Sam-ov san o Bill-u nema veze s mozgom, a kamoli sa serijom!kako nema? ja sam se bash plasio da ce propustiti da to urade. mislim, kad vec sookie masta o eriku, logicno je i da sam ima snove o billu
mandingo Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Verovatno je tu Alan Ball reflektovao™ neke svoje vlazne snove. Uostalom, mora se misliti i na deo publike (u slucaju true blood to bi bili Ivan i freak) kome je to bilo sexy. :D A mozda ima i u knjigama, pojma nemam, nisam citao.
Moća Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Alo bre ima nas koji jos nismo gledali stavite to u spojlere!
Recommended Posts