salerokada Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 - Znam gomilu serija koje nisu pravljene samo da zabave publikuZnači složio si se sa mnom. Neke se prave samo da zabave, a neke i sa još ponekim razlogom. Po meni True Blood je pravljena samo da zabavi. Ali, zabavno <> kvalitetno.- Grand parada nije nimalo zabavnaSa ovim bih se složio, ali ima bar milion ljudi koji ne bi.- Bafi nije tinejdžerska serija- True Blood nije tinejdžerska serija- U obe postoje likovi koji su tinejdžeri, ali nisu tinejdžerskiŠta je tvoja poenta uopšte? Šta ti hoćeš da kažeš, ne razumem?Sa svim ovim ostalim se ne slažem. Poenta je da imamo različita mišljenja. Meni se serija ne sviđa i to sam i napisao.
gervasius twinkleminkleson Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Buffy je jedna od najboljih serija ikad. Osim nadnaravnih bica, nema mnogo slicnosti sa True Blood.
salerokada Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Mogu samo da kažem da nam se mišljenja dijametralno razlikuju.
Lrd Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Buffy je jedna od najboljih serija ikad. Osim nadnaravnih bica, nema mnogo slicnosti sa True Blood.Da, naravno. I ne samo najboljih, nego i najdubljih i još gomila naj. Potrebno je samo gledati je.
Lrd Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 :o :cry: :cry: Kakav šok i pre špice. Jebote! Sreća da su malo smorili i pre pa popustile emocije... Ostalo je isto dosadno, ali meni super.
malkin Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 ja sam u nekim novinama video najavu da će da bude 1 bitan događaj još pre špice pa sam bio spreman. al opet, greota... Ostalo je isto dosadno, ali meni super. tačno tako!
Killiana Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 jaoj, ma super je epizoda. ufffff sve sto volim ima: sex blood violence. i trash je <3 <3 <3
MiddleClass Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Krenulo dakle? sve sto volim ima: sex blood violence. i trash je <3 <3 <3 +milijun
malkin Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 mora da si prespavao. bio seks, i to se najboljem liku u seriji posrećilo, na haubi, sa sve upaljenim farovima.
Lrd Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 mora da si prespavao. bio seks, i to se najboljem liku u seriji posrećilo, na haubi, sa sve upaljenim farovima. Jao, da. Kakav sam debilko.
gone fishing Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 još 1 bitan lik je otegao papke, da li to producenti samo pokušavaju da smanje troškove plata glumaca ili scenaristi imaju neki plan za najbolju sezonu do sada :D
Filipenko Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Pa zar ovo nije poslednja sezona? Mislim da su tako nešto najavili. Očekujem hepiend i Suki u zagrljaju Bila. Ipak je Bil dobio clean slate, što nam je podrobno objašnjeno u epizodi
Recommended Posts