Jump to content
IGNORED

Istinska Krv

Filipenko

Recommended Posts

Posted
Ako je neko pronasao web rip druge epizode, nek' javi.
Kakva sad druga, zar ne treba prva da se pojavi? :unsure:
  • Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

62

• Ryan Franco

35

• copkillah

32

• MiddleClass

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Upravo gledam prvu... Posle GOT, nishta vishe nije isto... kralj.gif

Posted
Kakva sad druga, zar ne treba prva da se pojavi? :unsure:
Prva se pojavila. Druga je isla na HBOGO kao live stream (slicno kao 7. epizoda GOT), a jos je nisam pronasao.
Posted

nije loše, može i bolje. najzanimljivija mi je tara i njeno novo društvo. :wub: a i semova ekipa. od bila nismo drugo ni očekivali. oni gargojli iz la-la-landa su treš.

Posted

u posljednjem momentu pred gledanje nove epizode sam se sjetila da nisam odgledala sam kraj prosle sezone :D

Posted
u posljednjem momentu pred gledanje nove epizode sam se sjetila da nisam odgledala sam kraj prosle sezone :D
Ima i gore. Moj ortak odgledao Six Feet Under posle treće odmah petu sezonu i onda tek skontao da je propustio četvrtu. :frust:
Posted

odgledao i drugu. bolje od prve. zaplet deluje interesantnije nego u prošloj sezoni. bil kompton u londonu - presmešno.nakon svih ovih epizoda mogu da se saglasim da je Chris-Bauer.jpgapsolutno najjači lik.

Posted

za drugu nema prevoda ali nije ti ni potreban jer sam siguran da si onomad u cvu upisao da odlično govoriš engleski. :P

Posted

A za prvu? Govorim ja odlicno engleski al ne cujem dobro pa zato ne mogu da gledam bez prevoda. Gde ima za prvu?

Posted

na addic7ed.com imaš sve što ti treba

Posted
odgledao i drugu. bolje od prve. zaplet deluje interesantnije nego u prošloj sezoni. bil kompton u londonu - presmešno.nakon svih ovih epizoda mogu da se saglasim da je Chris-Bauer.jpgapsolutno najjači lik.
On je najveci car. Mada mi je prva epizoda bezveze...
Posted

skoro poceh da pratim ovu seriju, pa nisam skontao - kako to da je ona Suki sisala Bilovu krv iz vene i tek se jedared pomazila po medjunozju, a brat joj gucnuo tek epruveticu V krvi i oce da svisne?

Posted

V je supermedikament. Ona je bila na samrti pa je zato samo oživela. Bratu joj ništa ne fali, pa preteralo tamo gde V obično deluje.