Jump to content

Istinska Krv

Featured Replies

Ako je neko pronasao web rip druge epizode, nek' javi.
Kakva sad druga, zar ne treba prva da se pojavi? :unsure:

Upravo gledam prvu... Posle GOT, nishta vishe nije isto... kralj.gif

Kakva sad druga, zar ne treba prva da se pojavi? :unsure:
Prva se pojavila. Druga je isla na HBOGO kao live stream (slicno kao 7. epizoda GOT), a jos je nisam pronasao.

nije loše, može i bolje. najzanimljivija mi je tara i njeno novo društvo. :wub: a i semova ekipa. od bila nismo drugo ni očekivali. oni gargojli iz la-la-landa su treš.

u posljednjem momentu pred gledanje nove epizode sam se sjetila da nisam odgledala sam kraj prosle sezone :D

u posljednjem momentu pred gledanje nove epizode sam se sjetila da nisam odgledala sam kraj prosle sezone :D
Ima i gore. Moj ortak odgledao Six Feet Under posle treće odmah petu sezonu i onda tek skontao da je propustio četvrtu. :frust:

odgledao i drugu. bolje od prve. zaplet deluje interesantnije nego u prošloj sezoni. bil kompton u londonu - presmešno.nakon svih ovih epizoda mogu da se saglasim da je Chris-Bauer.jpgapsolutno najjači lik.

Dajte prevod!!!

za drugu nema prevoda ali nije ti ni potreban jer sam siguran da si onomad u cvu upisao da odlično govoriš engleski. :P

A za prvu? Govorim ja odlicno engleski al ne cujem dobro pa zato ne mogu da gledam bez prevoda. Gde ima za prvu?

na addic7ed.com imaš sve što ti treba

Fala :)

odgledao i drugu. bolje od prve. zaplet deluje interesantnije nego u prošloj sezoni. bil kompton u londonu - presmešno.nakon svih ovih epizoda mogu da se saglasim da je Chris-Bauer.jpgapsolutno najjači lik.
On je najveci car. Mada mi je prva epizoda bezveze...

skoro poceh da pratim ovu seriju, pa nisam skontao - kako to da je ona Suki sisala Bilovu krv iz vene i tek se jedared pomazila po medjunozju, a brat joj gucnuo tek epruveticu V krvi i oce da svisne?

V je supermedikament. Ona je bila na samrti pa je zato samo oživela. Bratu joj ništa ne fali, pa preteralo tamo gde V obično deluje.