MiddleClass Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ako je neko pronasao web rip druge epizode, nek' javi.Kakva sad druga, zar ne treba prva da se pojavi?
Hobbit slayer Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Upravo gledam prvu... Posle GOT, nishta vishe nije isto...
mandingo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Kakva sad druga, zar ne treba prva da se pojavi? Prva se pojavila. Druga je isla na HBOGO kao live stream (slicno kao 7. epizoda GOT), a jos je nisam pronasao.
Ryan Franco Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 nije loše, može i bolje. najzanimljivija mi je tara i njeno novo društvo. a i semova ekipa. od bila nismo drugo ni očekivali. oni gargojli iz la-la-landa su treš.
morgana Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 u posljednjem momentu pred gledanje nove epizode sam se sjetila da nisam odgledala sam kraj prosle sezone :D
Mil@n Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 u posljednjem momentu pred gledanje nove epizode sam se sjetila da nisam odgledala sam kraj prosle sezone :DIma i gore. Moj ortak odgledao Six Feet Under posle treće odmah petu sezonu i onda tek skontao da je propustio četvrtu.
Ryan Franco Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 odgledao i drugu. bolje od prve. zaplet deluje interesantnije nego u prošloj sezoni. bil kompton u londonu - presmešno.nakon svih ovih epizoda mogu da se saglasim da je apsolutno najjači lik.
Ryan Franco Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 za drugu nema prevoda ali nije ti ni potreban jer sam siguran da si onomad u cvu upisao da odlično govoriš engleski. :P
Moća Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A za prvu? Govorim ja odlicno engleski al ne cujem dobro pa zato ne mogu da gledam bez prevoda. Gde ima za prvu?
MiddleClass Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 odgledao i drugu. bolje od prve. zaplet deluje interesantnije nego u prošloj sezoni. bil kompton u londonu - presmešno.nakon svih ovih epizoda mogu da se saglasim da je apsolutno najjači lik.On je najveci car. Mada mi je prva epizoda bezveze...
Sir Oliver Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 skoro poceh da pratim ovu seriju, pa nisam skontao - kako to da je ona Suki sisala Bilovu krv iz vene i tek se jedared pomazila po medjunozju, a brat joj gucnuo tek epruveticu V krvi i oce da svisne?
Ryan Franco Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 V je supermedikament. Ona je bila na samrti pa je zato samo oživela. Bratu joj ništa ne fali, pa preteralo tamo gde V obično deluje.
Recommended Posts